8 creatieve kleine badkamers

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

8 creatieve kleine badkamers

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Badkamer door zanella architettura, Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

De badkamer: het is een van de meest intieme plekken van je huis. Een plek waar je onder de douche of in bad de dag begint, of juist afsluit. Een plek voor jezelf of een plek om samen met je partner te kunnen ontspannen. Maar wat moet je nou als er in je huis erg weinig ruimte is voor een badkamer? Creatief zijn is dan vooral de oplossing! Creativiteit van jezelf en ook van de professional die jouw badkamer aanlegt. Gelukkig geldt het bekende ‘klein, maar fijn’ ook voor heel veel kleine badkamers. Daarom hebben we de leukste, mooiste en meest creatieve kleine badkamers voor je op een rij gezet.

De aardse badkamer

De eerste badkamer die we onder de loep nemen, valt op door het ‘aardse’ gevoel dat uitgestraald wordt. Het is een eclectisch geheel: moderne vormen verpakt in een landelijk jasje. Vooral de wastafel is zeer origineel en leuk aangebracht met de blokken die daar verspringend onder zijn geplaatst. Maar wat ook zeker niet onopgemerkt mag blijven is de spiegel. Spiegels zorgen altijd voor een grote ruimtelijk effect, maar door er ook nog fotolijstjes op te plaatsen ontstaat pas echt een extra dimensie.

De kleurrijke badkamer

 Badkamer door homify, Modern

Deze mini-badkamer lijkt wel een kunstwerk! Ook dat is een hele goede optie: een kleine ruimte juist van heel veel kleur voorzien waardoor ook een grote dynamiek ontstaat. Naast het gebruik van veel kleur valt in deze badkamer ook vooral de prachtige en unieke wastafel op. Zoiets willen wij wel vaker zien!

De nostalgische badkamer

Mocht je als vroeger bij opa en oma ging logeren in bad? Misschien herken je dan de stijl wel! Deze nostalgische en landelijke badkamer past perfect op de zolderverdieping waar die is aangebracht. De houten deur die toegang tot de ruimte verschaft is al zo leuk om te zien en binnen word je aangenaam welkom geheten door de prachtige groene tegeltjes. Voor een kleine badkamer is die met een bad, wastafel, toilet en een bidet trouwens zeer volledig uitgerust!

De badkamer als mini-spa

Het moet toegegeven worden dat dit wel een van de grotere varianten op een kleine badkamer is. Erg creatief is het gebruik van hout in deze sanitaire ruimte. Er ontstaat het gevoel van een spa door en dit is een heerlijke ruimte geworden om lekker tot rust te kunnen komen.

De verlichte badkamer

 Badkamer door homify, Klassiek

Kleurgebruik als oplossing voor een kleine badkamer hebben we al gezien en hier zien we een andere mogelijkheid voor het vergroten van het ruimtelijke gevoel: verlichting. Door op slimme wijze met verlichting te spelen, zeker in combinatie met spiegels, kun je kleine ruimtes groots doen lijken. En dat lijkt ons hier erg goed gelukt!

De bijzondere badkamer

Door simpelweg een paar ‘gekke’ elementen aan een ruimte toe te voegen krijg je een hele bijzondere kleine badkamer. Doe daar nog eens een felle blauwe kleur bij en het plaatje is helemaal compleet. En nog zoiets leuks is hier de wastafel, weer eens iets anders!

De moderne badkamer

Deze moderne badkamer laat goed zien hoe chique het effect van een beetje marmer kan zijn. Er ontstaat hierdoor ook gelijk een vergrotende sfeer, het valt namelijk niet meer op dat dit eigenlijk ook maar een bescheiden badkamer is.

De badkamer met mozaïek

Tegels met een mozaïek kunnen ook een extra dimensie en daardoor een ruimtelijker gevoel in een badkamer aanbrengen. Deze kleine badkamer is daar een schitterend voorbeeld van! Afgezien van het blad van de wastafel is alles verder wit in deze ruimte en dat zorgt voor een heel mooi effect.

Als jij een kleine badkamer hebt, dan hebben we je hopelijk voldoende nieuwe ideeën gegeven. Voor meer ideeën op het gebied van badkamers raden we je aan hier een kijkje te nemen.

Zit hier de ideale oplossing voor de kleine badkamer bij? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!