Comfortabel leven in een modern huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Comfortabel leven in een modern huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van mlnp architects Modern
Loading admin actions …

Huurwoningen en appartementen zijn over het algemeen de standaardbehuizing voor inwoners van Zuid-Korea. Zeker in de steden van dit land is dat het geval. Maar het echtpaar dat opdracht gegeven heeft gegeven voor de bouw van dit huis wilde iets anders: een mooie eengezinswoning waar kinderen in alle ruimte op kunnen groeien. En dat is erg goed gelukt! Ze hebben de experts van MLNP Architects opdracht gegeven om een modern huis vorm te geven. En bij het bekijken van het resultaat valt je op dat je hier zeer comfortabel kunt leven.

Unieke uitstraling

Al aan de buitenkant valt op dat dit huis een zeer unieke uitstraling heeft. Een prachtige moderne woning met een heel erg interessant ontwerp. Zeker als het donker begint te worden zie je hoe mooi dit huis in de omgeving opvalt. Zowel aan de verlichting van de buitenkant als de binnenkant van de woning is erg veel aandacht besteed. De inpandige carport is ook een mooie oplossing, de bewoners hoeven niet naar een parkeerplek op straat te zoeken!

Intiem

Voor we echt binnen gaan kijken zien we hier het terras dat bij het huis hoort. Een mooie intieme plek waar met het hele gezin heerlijk van mooi weer genoten kan worden. Door de overkapping lijkt het op een soort veranda. Ook bij regen kan hier dus nog even van de buitenlucht genoten worden. Maar onze aandacht wordt toch vooral ook door het interieur getrokken. Zullen we eens binnen gaan kijken?

Ruimte

Eenmaal binnen valt direct de enorme ruimte op. De ruimte zorgt ook voor een gevoel van rust en dat is met een hectisch gezinsleven absoluut geen overbodige luxe. De sfeer die binnen te zien is valt het beste als eclectisch te omschrijven. Modern met een landelijk gevoel door de houten vloer en een klein industrieel tintje.

Grote keuken

Deze woning is uitgerust met een zeer grote keuken. Nog zo’n fijne bijkomstigheid voor een gezin. Meer dan voldoende ruimte is er om te kunnen koken en ook als eetkamer is deze ruimte heel goed te gebruiken. Gezellig samen eten aan de eettafel of even snel ontbijten aan de bar, het kan hier allemaal. En zie je wat we met het industriële tintje bedoelen? Kijk maar eens naar de mooie verlichting.

Overloop

De overloop is vaak niet een van de grootste ruimtes in een huis, maar hier is die heerlijk ruim opgezet. Heel fijn voor kinderen om lekker te kunnen spelen, maar ook voor de ouders een mooie lichte plek om zich even terug te kunnen trekken. De kleine bar lijkt namelijk heel erg geschikt om voor een dagje thuiswerken te gebruiken. En als de kinderen aan studeren toe zijn, dan kunnen ze hier ook heel goed plaatsnemen.

Unieke trap

De trap naar de zolderverdieping is erg uniek te noemen. We hebben nog nooit zo’n leuke combinatie van een trap en een boekenkast gezien! Voeg daar nog eens de prachtige raampartij aan toe en de mooie verlichting en je hebt een schitterend plaatje. Zulke oplossingen zouden vaker bedacht moeten worden.

Ontspannen op zolder

De zolder is ook weer zo heerlijk op comfort gericht. Een heuse thuisbioscoop waar de ouders samen een film kunnen kijken na een lange dag hard werken. Of juist een plek waar de kinderen ’s middags na school lekker televisie kunnen kijken. En wederom is te zien hoe ontzettend veel aandacht er besteed is aan mooie en uitgebalanceerde verlichting in de ruimte. Het lijkt zo ook net een bioscoop, zet de popcorn maar klaar. 

De bewoners kunnen in dit huis zeer aangenaam en comfortabel leven. Maar er zijn natuurlijk meer bijzondere eengezinswoningen die op een creatieve en originele manier zijn ingericht. Dit project is daar ook een prachtig voorbeeld van.

Ook op zoek naar meer comfort? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!