7 sensationele badkamerrenovaties | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 sensationele badkamerrenovaties

Stoa. Stoa.
modern  door puschmann architektur, Modern
Loading admin actions …

Voor en na de projecten zijn altijd spannend. Het blijft verbazingwekkend wat je met oude huizen en appartementen kunt doen. Toch is niet iedereen gecharmeerd van de grote berg werk die bij zo´n renovatie komt kijken. Ook de kosten kunnen een belemmering zijn om te beginnen met een vaak toch wel noodzakelijke update van je badkamer. In dit idee boek gaan je we je de nodige inspiratie en motivatie geven om aan de slag te gaan. Goede ideeën en een geslaagde uitwerking daarvan moedigen ons zeker aan! Kijk met ons mee naar de mooiste badkamerrenovaties van dit moment.

Nachtmerrie

modern  door homify, Modern

We troffen deze bruine nachtmerrie aan onder het schuine dak. De verschrikkelijke tegels maken niemand blij. Vroeger was het mode, maar nu oogt deze ruimte sleets. Kortom, deze oude, rommelige badkamer kan wel een opfrissertje gebruiken! Kijk mee naar de metamorfose. Meer mooie ideeën voor je badkamer vind je hier

Nieuw stijl

Moderne badkamers van homify Modern Keramiek

Na de renovatie zien we de badkamer in een heel ander licht. Nu sieren frisse, witte tinten en zand-kleurige tegels de ruimte. De douche heeft nog wel dezelfde indeling, alleen de looks zijn nu eigentijds. Vooral de spots in het plafond spreken boekdelen! Het is niet moeilijk om een badkamer als deze te realiseren. Zeker niet als je met een expert in de arm je ideeën uitwerkt. 

Oude stijl

Deze badkamer ziet er alles behalve slecht uit, maar erg modern is het allemaal niet. De bewoners wilden meer waar voor hun geld, dus daarom werkten ze een plan uit voor een complete make-over. Met de juiste kennis en kunde wisten ze een geheel nieuw badkamer te realiseren. Deze laten we hieronder aan je zien. Meer mooie voorbeelden voor de verbouwing van je badkamer kun je hier vinden. 

Kalme tinten

Wat een verschil! Na de renovatie oogt de badkamer fris en eigentijds. Het bad is verwijderd en vervangen door een ruime douche. De transparante wand zorgt voor de nodige ruimtelijkheid in de kamer. Licht en ruimte spelen een grote rol in het nieuwe ontwerp van deze douche. Let ook even op de wand- en vloertegels, deze hebben een schitterende grijze tint die mooi contrasteert met het wit. Dit is nu een heldere, moderne doucheruimte geworden waar de bewoners zeer blij mee zijn.

Gestript

Dit is wel een heel vacante plek om onze vergelijking te beginnen. Hier was vroeger niet eens een badkamer te vinden. De zolder van deze woning werd jarenlang nauwelijks gebruikt, waardoor het gebied als het ware uit de alledaagse herinnering verdween. Totdat de bewoners het idee kregen om iets met deze ruimte te doen. We willen je graag meenemen naar de mooie nieuwe ruimte!

Een plaatje

Wow! Ze hebben hier geweldig werk gedaan. De muren zijn ondergedompeld in het zuiverste wit, terwijl de vloer en douche gekenmerkt worden door crèmekleurige tegels. Het hoogtepunt is duidelijk het vrijstaande bad voor het raam. Ronde vormen stralen een zekere zachtheid uit, waardoor je hier een fijne ambiance ervaren kunt. En wat dacht je van het mooie raam? In de avond kijk je samen naar de sterren.

Sleets

Hier zien we een badkamer met een look die echt niet meer kan. De witte tegels met de grijze patronen zorgen voor een slordige look en ook de rode tinten maken het geheel er niet beter op. Met andere woorden: er moet nodig een professional naar kijken. Laat dat nu recentelijk gebeurd zijn! Kijk met ons mee naar de good looks van de nieuwe badkamer!

Inspirerend

In plaat van de rode tinten, die een onrustige visualiteit voortbrachten, zorgt nu een ingetogen blauwe kleur voor de nodige rust in de badkamer. Ook het sanitair heeft een update gehad, waardoor het nu volkomen modern oogt. De oude indeling is hetzelfde gebleven, maar ziet er nu 300 keer beter uit. En wat vind je van de sfeerverlichting? Samen met de prachtige lichtval creëert dit een fijne ambiance waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Lekker dobberen in het water is nu een verleidelijke gedachte!

Horror

van homify

Voor deze badkamer was er eigenlijk geen hoop meer. We mogen toch wel zeggen dat dit een van de lelijkste badkamer op aarde is. In de categorie Horror Badkamers wint deze ruimte zeker de hoofdprijs. Het groene sanitair en het vinyl op de muur maken van deze kamer een schitterend gedrocht. Daarbij is de kamer (al decennia) onaf, want waar is in vredesnaam de spiegel en de wastafel? Tijd voor actie!

Ingetogen

van homify Klassiek

We mogen niet anders zeggen dan dat deze ruimte nu een prachtige look heeft. De oude douche werd volledig gestript en opnieuw ingericht. Niets bleef zoals het was. Het oorspronkelijke ontwerp werd wijselijk niet na gevolgd. Veel beter was het om slechts een wastafel te realiseren, waardoor de kamer niet overvoerd zou zijn met faciliteiten die door het ruimte gebrek onvoldoende benut zouden kunnen worden. Ook aan de nodige opslagruimte is gedacht, deze vinden we onder de wastafel. Zo houd je de zaak netjes en ordelijk.

Licht

Hier weer een prachtig gestripte ruimte! Een dergelijke aanblik maakt ons enthousiast, want dan kun je weer lekker aan de slag! Het raam is er al, dus deze vormt een duidelijk uitgangspunt. Nu de rest nog, maar dat komt zeker goed!

Droombadkamer

Zie daar! Perfect aansluitend op de vorm van de ruimte treffen we hier de comfortabele feel-good badkamer. De ruimte is niet bijster groot, maar door de slimme indeling oogt deze ruim en gastvrij. Je krijgt spontaan zin om even te relaxen als je de kamer binnenloopt! Het hoogtepunt is natuurlijk het prachtige, ovale bad; echt een populaire vorm! Let ook op de houten vloer, de strakke wastafel en het mooie grijze plateau tussen het bad en de wand. Je kunt er wat op zetten en het vult tevens de loze ruimte op.

Triest

Tenslotte hebben we weer een heerlijke horror voor je in de aanbieding. Lekker donker en gedateerd, zo beschrijven we deze kamer. Vroeger was dit top van de top, nu is het een armzalige ruimte vol versleten interieurideeën. Je krijgt bijna medelijden met de bewoners. Maar hoe sneu het ook allemaal oogt, beter nemen we de slopershamer ter hand om schoon schip te maken. Op naar de nieuwe tijd! Hieronder zie je wat er van deze horrorruimte geworden is.

Verrassing

Het is maar moeilijk te geloven dat we het hier over dezelfde badkamer hebben. We zien een totaal andere sfeer! Licht, modern en vriendelijk zijn de woorden die ons nu te binnen schieten. Met de metamorfose van deze ruimte hebben de bewoners eindelijk weer een ruimte tot hun beschikking waarin ze volledig tot zichzelf kunnen komen. De inloopdouche is de ideale plek om verfrissing en ontspanning te vinden. Alles in deze kamer heeft een eigentijdse vormtaal en de lichtval is prachtig. De moeite heeft geloond, tijd om te genieten!

Wat vind je van deze badkamers? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!