Strakke lijnen en een stijlvol interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Strakke lijnen en een stijlvol interieur

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van STRUKTURA Łukasz Lewandowski Modern
Loading admin actions …

Een interessant lijnenspel prikkelt de ogen. In de architectuur is dat zeker het geval. Lijnen vormen vooral in modern vormgegeven bouwwerken een zeer belangrijke rol. Dat is bij dit huis ook zo. Strakke lijnen en als je eenmaal binnen bent dan word je verwelkomt door een schitterend stijlvol interieur. Als extra pluspunt geldt dat dit huis prachtig vrijstaand gelegen is en beschikt over een mooie ruime tuin. Dit mooie ensemble is te vinden in Polen en is een ontwerp van de architecten van Struktura Łukas Lewandowski. Reis meer naar Oost-Europa voor dit prachtige project.

Overzicht

Vanaf een kleine verhoging krijg je een prachtig overzicht van dit huis. Zonder enige twijfel een modern ontwerp en door charmante verspringingen in de lijnen en een mooie combinatie van kleuren en materialen wordt je gelijk gegrepen door de vormgeving. En dat is ook precies het effect dat goede architectuur moet bereiken. Een mooie inpandige garage maakt onderdeel uit van de woning en daarnaast is, enigszins verscholen, de voordeur gelegen. Wat verder direct duidelijk wordt is de aandacht die is besteed aan de aanleg van een mooie tuin. Een tuin die recht doet aan het ontwerp van het huis!

Grijstinten

Aan het ontwerp van dit huis valt verder op dat er op een mooie wijze gebruik is gemaakt van een mooie combinatie tussen zwart, wit en grijstinten. De bestrating rond het huis is daar ook perfect op afgestemd. De zeer grote schuifdeuren maken het mogelijk om bij mooi weer optimaal van de tuin te kunnen genieten en hierdoor kan de overgang tussen binnen en buiten wel erg mooi worden geaccentueerd. Over binnen gesproken: ben jij ook zo benieuwd naar het interieur? We gaan snel een kijkje nemen!

Open ruimte

Het grondplan van het huis is op een hele slimme manier vormgegeven: het zorgt voor een open concept van de woonruimte op de benedenverdieping, maar creëert tegelijkertijd twee verschillende ruimtes. De schitterende keuken en de woonkamer met de eethoek zijn namelijk door een mooi gangetje van elkaar gescheiden. De keuken beschikt over een mooi kookeiland en een kleine eethoek. Voor de groter diners moet je juist in de woonkamer zijn.

Bijzondere trap

Een van de meest mooie elementen in dit huis is de zeer bijzondere trap. De zwevende trap wordt door de onderliggende houten planken als het ware uit de grond getild. Door een spiegel als afscheidingswand te plaatsen lijkt de trap dubbel uitgevoerd en wordt het ruimtelijke effect van de benedenverdieping nog eens extra geaccentueerd. Als extra leuk industrieel tintje is er een prachtige serie hangende lampen in de gang aangebracht.

Slaapkamer met bad

Eenmaal boven zie je wederom een zeer verrassende ruimte: de slaapkamer. Maar dan wel een slaapkamer met heel veel extra’s. Het schitterende vrijstaande bad is daar een voorbeeld van, maar de aangebrachte open haard met ethanolbranders is ook een prachtige luxe. Aan de ene kant een mooie afscheidingswand en aan de andere kant heerlijk om wat extra verwarming te hebben als je geniet van een aangenaam bad. En na je bad kun je in een royaal bed heerlijk in slaap vallen. Leven in dit heerlijke huis moet wel zeer ontspannen zijn.

Achtertuin

In het begin kwam al even ter sprake dat er veel ruimte rond het huis te vinden is. De aangename achtertuin laat dat heel erg duidelijk zien. Er zijn genoeg hoekjes te vinden waar je lekker van de zon kunt genieten of bij warm weer juist even de schaduw op kunt zoeken. Een prinsheerlijk leven!

Moderne huizen, rechte lijnen en aangename interieurs. We zouden er hele boeken over vol kunnen schrijven. Voor nog meer inspiratie laten we je graag dit project zien.

Een fan van strakke lijnen? Wij horen er graag meer over!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!