Een huis met veel verrassingen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een huis met veel verrassingen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Tarimas de Autor Modern
Loading admin actions …

Wie houdt er nou niet van verrassingen? Als je die verrassingen in een huis tegenkomt, dan moet homify daar een kijkje gaan nemen. En dat is bij dit huis het geval. De buitenkant van de woning heeft al wat verrassende elementen en zodra je binnen bent dan kun je nog veel meer verrassingen ontdekken. We hebben het daarbij over de bijzondere ruimtes die je aan zult treffen, maar ook zeker de vloer die in deze woning geplaatst is. Voor dat laatste zijn namelijk de experts van Tarimas de Autor verantwoordelijk geweest. Verbaas je over de bijzondere zaken die je in deze Spaanse woning aantreft.

Buitenkant

De buitenkant van dit huis valt op door een bijzondere gepleisterde kleurstelling. Het huis is niet nieuw, maar is in de loop der jaren erg goed onderhouden en heeft vooral binnen een complete transformatie ondergaan. En je kunt er niet omheen dat je aandacht direct naar het interieur uitgaat. Vooral de diepte van deze woning is iets waar je niet omheen kunt. Het lijkt ons zeer aangenaam om via de schuifdeuren hier in de zomer naar buiten te kunnen lopen, maar voor de echte gezelligheid moet je toch binnen zijn.

Lagen

De woonkamer is over twee verschillende lagen verdeeld. Het zitgedeelte doet een beetje aan een zitkuil denken. In dit geval geeft het een erg mooi effect en zorgt het voor wat extra dynamiek in de ruimte. We kunnen natuurlijk in dit geval ook niet om de vloer heen. Een leuke laminaatvloer met een aangenaam houtmotief. Ook handig dat het laminaat zo verwerkt is dat de hoogteverschillen in de ruimte mooi bedekt zijn. Het werk van experts, als amateur-laminaatlegger is dat moeilijk om voor elkaar te krijgen.

Laminaat in de badkamer

In deze prachtige badkamer is gebruik gemaakt van laminaat. Misschien doet dit bij jou enige vraagtekens opkomen, maar de juiste soort laminaat is prima in een badkamer te verwerken. Maar afgezien van het leuke effect van laminaat in een badkamer is het vooral toch ook de ruimte zelf die zo prachtig is. Een schitterend vormgegeven bad en een hele mooie inloopdouche. Een perfecte combinatie.

Bijzondere trappen

We hadden je verrassingen beloofd en die krijg je hier ook weer: een zeer bijzondere trap die ook geheel met laminaat bekleed is. Met de extra afwerking van led-spotjes in de muur is het beeld van de ideale trap helemaal compleet.

Grote slaapkamer

Deze grote slaapkamer is ook een schitterende ruimte geworden. Een zeer aangename plek om te kunnen slapen, maar ook je zo maar even terug te kunnen trekken. De prachtige comfortabele stoel helpt daar ook zeker aan mee. Je zou daarop ook heerlijk even een dutje kunnen doen. Vanzelfsprekend is hier ook laminaat aangebracht, deze keer in combinatie met een aangenaam vloerkleed onder het bed.

Kleedkamer

Nog weer zo’n verrassing: in het verlengde van de badkamer is een complete kleedkamer te vinden. Ideaal om zo uit het bad door te kunnen lopen voor het uitzoeken van je kleding: wie wil dat nou niet?

Extra badkamer

Er is nog een badkamer in het huis aanwezig en wel op de zolder. Ook hier is weer gebruik gemaakt van laminaat op de vloer en is zelfs een bankje met laminaat bekleed!

Gastenverblijf

Bij de extra badkamer die je net zag hoort dit heuse gastenverblijf met een eigen woonkamer. Wat een heerlijke luxe om op deze wijze je gasten te kunnen ontvangen. En ook handig om zelf als extra woonkamer te gebruiken als er niemand te logeren is. Een leuke verrassing om mee af te sluiten.

Bijzondere oplossingen op het gebied van vloeren zijn erg de moeite van het bekijken waard. Dit project is daar ook een schitterend voorbeeld van.

Laminaat is een handige soort vloer om te (laten) leggen. Wat vind jij van laminaat?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!