Eclectische interieurstijl voor eigentijds wonen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eclectische interieurstijl voor eigentijds wonen

Stoa. Stoa.
Scandinavische slaapkamers van DreamHouse.info.pl Scandinavisch
Loading admin actions …

Vaak denkt men bij decoratie van een woning aan talrijke decoraties en accessoires die de woonsfeer in een huis moeten vormgeven. Dus laten we meegaan in die denkwijze (minimalisme is overigens ook een weg tot een gaaf interieur), want we gaan je een eclectisch interieur laten zien dat volkomen uitgebalanceerd en eigentijds oogt. Een goede selectie meubels en accessoires maakt al snel een gezellige woonkamer met een leuke woonsfeer. Vandaag nemen we je mee naar Korea, waar een huis gerealiseerd waarvan het interieur ons een blik gunt op home decoratie anno nu, dat wil zeggen: op een eclectische interieurtrant die uitmondt in een heldere, slimme ambiance. Dit interieur heeft een levendige look en een aanstekelijke fun-factor. Wandel even met ons mee door de woning met de creatieve woonsfeer!

Slaapkamer

We verkennen we hier de prachtige slaapkamer. Het interieur is versierd met talrijke accessoires en muurdecoraties die samen een intelligent geheel vormen. Vaak zie je dat er al snel een rommelige aanblik ontstaat als je uiteenlopende decoraties in een kamer plaatst. In dit geval is dat zeker niet het geval. Met kleine items kun je snel een charmante kamer inrichten, maar houd het subtiel. Zeker in de slaapkamer wil je geen poppenkast, maar een beetje rust in de tent, zodat de ambiance ontspannen is.

Een natuurlijke twist in je woning creëer je met deze tips!

Woonkamer

De sfeer wordt getekend door het schuine plafond, dat een bijzondere look aan de kamer geeft. Het daglicht valt mooi naar binnen en zorgt voor een gezellige setting waarin de meubels tot leven komen. Grijs, blauw, wit en houtkleur zijn belangrijk in het kleurenpalet. En let eens op de bijzondere stoel; een prima plek om een boekje in te lezen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ergens te laat komt, want de opvallende klok houdt je bij de tijd. De comfortabele sofa (links) en de sfeervol verlichte kast (rechts) zorgen voor het nodige comfort. Typisch zo´n kamer waarin je even helemaal tot rust kunt komen. Meer mooie ideeën voor je woonkamer vind je hier

Keuken

In de keuken zien we een dominante plek voor het wit, deze tint contrasteert erg mooi met de lichte houtkleur. Deze kamer heeft een Scandinavische twist en herbergt een gezellige sfeer. Het kleed op de gietvloer en de eettafel daarnaast maken deze ruimte erg huiselijk. De keukenkastjes zijn trapsgewijs aan de wand bevestigd, en dit zorgt voor een aantrekkelijk plaatje.

Open leefruimte

Op deze afbeelding valt het op dat de woon-/ eetkamer en keuken zich in dezelfde open leefruimte bevinden, hierdoor ervaar je hier een ruimtelijke sfeer die het relatief kleine aantal vierkante meters woonoppervlak compenseert. Ook het overvloedige daglicht draagt bij aan de transparante look en het gevoel van ruimtelijkheid dat de bewoners hier ervaren. Deze ruimte is het bewijs dat je ook in een relatief kleine ruimte veel woonplezier kunt ervaren. Dit huis is charmant en volkomen eigentijds!

Badkamer

De badkamer is klein waardoor het zaak was om deze zo efficiënt mogelijk in te richten, daarom zijn het toilet en de wastafel aan één kant van de douche geplaatst, maar zonder de bewoners een benauwd gevoel te geven. Ook de glaswanden van de douche dragen bij aan de ruimtelijke sfeer waarin je je goed voelt. Tevens zorgt het kleurenpalet en het bijzondere golfpatroon op de wand ervoor dat de badkamer groter lijkt dan deze in werkelijkheid is.

Woonkamer

We zien hier een mooie woonkamer die ook vrij klein is, maar door zijn inrichting tevens een vredige en ontspannen look heeft. Natuurlijk speelt het uitzicht door het raam, en het natuurlijke licht dat hier doorheen schijnt, ook een grote rol. De grote ramen hebben, ten behoeve van de privacy, handige rolluiken en mooi gordijnen. Deze laatste isoleren ook goed, dus kou van buiten krijgt hier geen kans. Om een natuurlijke sfeer op te roepen kozen de bewoners voor een interieurdesign waarin een natuurlijk materiaal als hout een belangrijke plaats inneemt. Dit materiaal is eveneens een mooi tegenwicht voor het wit en het blauw op de wand en de bank.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!