Bizarre woning met een unieke woonsfeer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bizarre woning met een unieke woonsfeer

Stoa. Stoa.
van Areacor, Projectos e Interiores Lda
Loading admin actions …

We laten je in dit artikel een woning zien met een inspirerende vibe en een moderne, architectonische taal. Misschien kunnen we de looks van deze woning beter eclectisch noemen, of die van een kunstwerk. Wat je er ook in ziet, bijzonder is het wel. De woning heeft zelfs een zwembad met een groot grasveld en laat een boeiend spel van ritmes, vormen en contrasten zien. We laten je natuurlijk niet voor niets deze woning zien! Als je nu echt eens geïnspireerd wil worden door een unieke woning moet je echt even met ons meekomen voor een wandeling door de woning.

Bizar

De bijzondere gevel spreekt boekdelen; het is direct duidelijk dat het hier om vooruitstrevende architectuur gaat. Het is een woning die werkelijk alles in zich heeft om een bron van inspiratie te zijn. We zien een mooi contrast tussen natuurlijke steen (rechts) en artificieel staal (recht voor ons) waardoor een typische postmodernistische woning ontstaat. Er is zelfs een zwembad waar de bewoners in kunnen relaxen en genieten van het zomerseizoen- wat een ruimte!

Gazon

Op deze afbeelding zien we een duidelijke relatief tussen de woonvolumes en het zwembad. Het betreft hier een uitzonderlijk zwembad waaraan een groot gazon grenst waarop alle soorten van recreatie mogelijk zijn. Vooral de kinderen zijn behoorlijk dol op deze buitenruimte. Samen met een expert ontwerp je snel een prachtige buitenruimte. 

Garage

We kijken hier naar de ingang van de ondergrondse garage die heel subtiel in de aarde verdwijnt. Zo kun je de bolide op een veilige manier stallen. Vaak zien parkeergarage er niet zo fraai uit, maar de looks van deze ingang hebben die moderne, minimalistische look die ons zeker kan bekoren.

Poëtisch

Op deze foto zie je duidelijk de mooi contrasten en geometrie van de gevel. Wat een prachtige vormgeving en kleurenpalet! Op een of andere manier past de woning met zijn postmoderne looks prima in de omgeving. Een soort zen-achtige verschijning, maar dan wel geheel anno 2016. Let op de poëtische wijze waarop het daglicht langs de gevel strijkt. Wat een ambiance! Omgeven door groen heb je al snel een het gevoel helemaal in tune te raken met je omgeving.

Badkamer

We zien een prachtige badkamer waarin alles op het gebied van interieurdesign uit de kast getrokken is: de spiegel is groot en heeft een unieke look, de grijze wand loopt over in de rustieke, stenen wand die ook buiten (te zien via de grote raampartij) verder doorloopt. Wat een spel met de ruimte! En wat vind je van de minimalistische wastafels? Is deze badkamer geen plaatje!

Tuin

De zen-sfeer komt hier duidelijk naar voren. Geheel naar de smaak van de bewoners is deze badkamer in een Aziatische stijl ingericht. Zo komen ze in de ochtend en avond geheel tot zichzelf. Een van de mooiste dingen in de badkamer is natuurlijk het uitzicht op de buitentuin. Prachtig!

Badkamer II

Maar er is meer, namelijk een tweede badkamer! Deze is qua ruimte wel wat beperkter, maar niet minder fraai. Gewoon even lekker in bad gaan liggen en genieten van ontspannen momenten. Je voel je volkomen op je gemak in deze chillkamer. 

Bizar II

Lekker postmodernistisch en over de top; uit dit toilet spreekt een fantasierijke geest. Een rode achterwand, witte kiezelstenen met daarop aansluitend een warme houtvloer. Zeker niet alledaags, maar wel helemaal in tune met de algemene look (zeker de gevel) van de woning.

Hal

Tot slot laten we je deze prachtige, moderne trap zien die de twee verdiepingen van de woning met elkaar verbindt. Transparantie en ruimtelijkheid zijn twee belangrijke concepten in deze ruimte. Leuk om te zien hoe het materiaal van de treden verandert, en hoe deze van een gesloten naar een open ontwerp gaat. De glaswand is een belangrijke factor, want deze zorgt voor de nodige transparantie en ruimtelijkheid in deze hal. Het is geen onbelangrijke ruimte, want deze vormt bij je gasten de eerste indruk. Meer mooie ideeën voor je hal kun je hier vinden.

Een levendige inrichting heb je met deze tips zo gerealiseerd!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!