Oude woning kreeg hippe look! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oude woning kreeg hippe look!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van HELENE LAMBOLEY ARCHITECTE DPLG Modern
Loading admin actions …

Vandaag gaan we een grote metamorfe van een woning zien die er niet om liegt. Het huis stamt uit de jaren zeventig en kon wel een opknapbeurt gebruiken. De inrichting was versleten en het exterieur maakte een vacante indruk. Tijd voor wat nieuws! Dit oude huis is volkomen verdwenen in zijn nieuwe vorm, de eerste vormde tijdens de renovatie namelijk de basis voor de tweede. Neem samen met ons een kijkje in de woning en doe de nodige inspiratie op!

Seventies

Hier zien we de woning in zijn oorspronkelijke staat: eenvoudig, vaal, maar met een boel potentie. Let op de afwerking en de kleuren, die hebben hun beste tijd duidelijk gehad. Ze spreken over de stijl van de jaren zeventig, die toch al een aardige tijd achter ons liggen. Daarom een nieuwe look voor een nieuwe tijd! De resultaten zijn overigens fabuleus!

Hip

Wow de transformatie is geweldig. Het oude dak is vervangen en heeft nu een hippe look. Natuurlijk werd de oude woning behouden, maar heeft dus een verborgen dragende functie. Het lijkt immers een volkomen nieuwe woning. Een tweede aspect dat duidelijk veranderd is; de kleuren en bouwmaterialen. Het vrolijke magenta en de natuurlijke kleur van hout gaan een smaakvolle, uiterst moderne dialoog aan. Wat een schitterende make-over! Samen met een expert creëer je snel een nieuwe look voor je woning. 

Sfeer in de avond

In tegenstelling tot het oorspronkelijke huis zien we nu veel grote raampartijen waardoor het daglicht diep het interieur kan binnendringen. Overdag schenkt de zon je warmte een mooie lichtsfeer, maar in de avond spreekt het sfeervolle kunstlicht de zinnen sterk aan. Dan is de woning een uiterst romantische plek, zoals we hier op de foto kunnen zien. Het warme licht brengt heel de omgeving in vervoering.

Keuken

Natuurlijk heeft de woning ook een gloednieuwe look; binnen en buiten zijn grondig aangepakt. En wat een resultaat! Het zwart en camel vormen een kleurige alliantie met het groen, waardoor de woonsfeer hier eigentijds en aangenaam is. De krukken rondom de keukentafel generen een ambiance waar je niet snel nee tegen zegt. Deze ruimte staat bol van de contrasten die voor een unieke visualiteit zorgen. Het mooie aan deze keuken is de enerzijds functionele look (zoals de meubels en het eiland), die wordt gepaard aan een huiselijk lichtplan dat voor een prachtige lichtsfeer zorgt. Alles in deze kamer is in harmonie met elkaar. Zoek je nog meer prachtige ideeën voor je moderne, eigentijdse keuken? Klik dan hier om de mooiste ideeën te ontdekken!

Details

We willen je ook graag nog even wijzen op de prachtige afwerking van de gevel. Wat een bijzondere combinatie van bouwmaterialen treffen we hier aan; het hout en aluminium rond de ramen gaan een bijzonder eigentijdse dialoog aan met het magenta en de houtkleur. Zo ontstaat het moderne huis dat de bewoners voor ogen hadden. Kun jij de woning uit de jaren zeventig hier nog in herkennen? Wij ook niet.

Buiten genieten

Ter afsluiten nemen we het er even goed van op het terras van de woning. Laat de koele versnaperingen maar komen, want wij blijven hier nog wel even. Het terras is voor veel mensen een plek waar ze graag in de zomer zitten. Hoe leuk is het dan om zelf ook zo´n relaxzone tot je beschikking te hebben. Het is nooit te druk op je privéterras en het bier smaakt er altijd fantastisch. Onder pergola kun je geweldig zitten als de zon fel brandt; ook in Nederland komt dat wel eens voor. De dominantie van het hout, dat ook hier te zien is, geeft een natuurlijke look aan deze ontspanningsruimte. Er zijn maar weinig mensen die deze luxe kunnen weerstaan. Be inspired! Met deze mooie buitenruimte sluiten we onze tour door de woning af, maar we nemen je graag mee op tour naar een volgend project. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Een gedateerde woning kreeg een nieuwe look waardoor het pand nu een prachtig thuis geworden is. 

Wat vind je van de nieuwe stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!