Een modern familiehuis om van te genieten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern familiehuis om van te genieten

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Speziale Linares arquitectos Modern
Loading admin actions …

Sommige projecten lijken wel gemaakt te zijn om als kijker van te genieten. Het huis dat we nu gaan bekijken is zo’n typisch geval. Een modern, riant familiehuis met een her en der een landelijk tintje. Het huis is op deze foto’s nog maar net opgeleverd en er moet nog druk worden ingericht. Maar dat geeft jou misschien wel de kans om nog meer te kunnen wegdromen. Dit schitterende huis is gelegen in Argentinië en is ontworpen door de experts van Speziale Linares Arquitectos. Ga er maar even lekker voor zitten en geniet mee van dit mooie project.

Eerste blik

Een eerste blik op dit huis laat ons een forse woning zien. Het zeer moderne ontwerp ziet er zeer groots uit. De verschillende ‘blokken’ waaruit het huis haast lijkt te zijn opgebouwd, zorgen voor een heel aantrekkelijk lijnenspel. De landelijke, uit natuurstenen opgebouwde, carport vormt een zeer groot contrast met de rest van het huis. En toch zorgt die juist voor de bijzondere uitstraling van de woning. Stel je maar voor dat die ook van gestuukt beton zou zijn geweest, dan was dit plaatje toch een stuk minder aantrekkelijk geweest om naar te kijken.

Achterkant

De achterkant van het huis laat de prachtige overstekende bovenverdieping zien. Hieronder is een prachtige veranda ontstaan. Ideaal om ook bij regen buiten te kunnen zitten. En de grote luxe van dit huis blijkt hier ook: een schitterend zwembad is in de achtertuin aangebracht! Ook keert hier de bijzondere natuurstenen muur weer terug en die biedt nog meer luxe, hoe dat precies zit zie je zo!

Buitenkeuken

De extra luxe waar we het net al over hadden kun je hier goed zien, er is namelijk een heuse buitenkeuken aangebracht. Je kunt hier met een hele familie genieten van een zeer aangenaam buitenleven. Lekker zwemmen en daarna de barbecue opstoken en vervolgens op het terras genieten van lekker eten. Ook het uitzicht is daarbij fantastisch omdat het perceel direct grenst aan een meer. Kijken we nog even naar binnen dan kunnen we nog net een glimp opvangen van de zeer ruime woonkamer met open haard.

Landelijk en modern

De prachtige combinatie van landelijke en moderne elementen is binnen ook alom aanwezig. De schitterende keuken is daar een prachtig voorbeeld van. Een zeer ruim, strak en modern ontwerp, dat door de gebruikmaking van een donker houtmotief een landelijk randje krijgt. Wat een prachtige eclectische oplossing! Je begint bijna te twijfelen waar het fijner is om te koken: hier of toch in de buitenkeuken.

Trappenhuis

Het trappenhuis van deze woning is ook een prachtige ruimte geworden. De moderne, robuuste betonnen trap vormt samen met het glazen traphek een prachtig contrast met de steeds terugkerende natuurstenen muur. De prachtige kroonluchter zorgt voor een klassiek en monumentaal randje aan het geheel.

Natuurlijk

Het natuurlijke gevoel dat bij dit huis steeds terugkeert, is ook hier weer te zien. Er is zowel aan het ontwerp van het huis zelf, als aan de tuin heel veel aandacht besteed. En door heel veel ramen in het huis te plaatsen heb je overal schitterende doorkijkjes die het landelijke gevoel alleen nog maar meer versterken.

Een bron van inspiratie

In het begin hebben we al aangegeven dat dit echt een huis is om van te genieten. De bewoners kunnen hier leven alsof ze op vakantie zijn. Een uitzicht als dit vanuit het zwembad is toch wel zeer aangenaam, zeker als je weet dat je ook daarna van de rest van het huis kunt genieten. Hopelijk kan dit huis voor jou ook een bron van inspiratie zijn, net zoals het dat voor ons is.

Benieuwd geworden naar meer huizen om echt van te genieten? Ga dan voor dit project ook maar lekker zitten!

Genieten met een grote G. Doe jij dat ook bij deze prachtige woning?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!