Herinrichting van een vintage gezinswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Herinrichting van een vintage gezinswoning

Stoa. Stoa.
Eclectische woonkamers van emmme studio Eclectisch
Loading admin actions …

Wij vinden projecten waarbij problemen opgelost worden altijd zeer leuk om te laten zien. Gewoon, omdat de bewoners na zo´n renovatie zo blij kunnen zijn. Ook vandaag weer laten we je een geslaagd revitalisatieproject zien, dat er niet om liegt! Veranderingen in een interieur zijn veranderingen in de leefbaarheid van een woning, en eenvoudige aanpassingen kunnen al grootse voordelen bewerkstelligen. In het kleine schuilt dus vaak een groot geluk! Vandaag zie je een vintage gezinswoning die een nieuwe look kreeg. Kijk met ons mee naar de prachtige resultaten van deze renovatie en laat je inspireren!

Vintage design

De oude meubels gaven de woning een ouderwetse look, deze kleine woonkamer ziet er opgepropt uit. Bovendien zorgt het smalle venster voor onvoldoende verlichting. De omgeving, die juist zo mooi is, ervaar je nu niet. Om een beetje leven in de brouwerij te brengen waren er een aantal aanpassingen nodig! Let ook even op de ledtv; een mooi venster op de wereld!

Nieuwe look

De verandering is fantastisch! Het lijkt niet eens meer op dezelfde ruimte. Deze woonkamer is onherkenbaar veranderd. Zie je hoe belangrijk het licht is voor de sfeer in de woonkamer! Nu heerst er een totaal andere, meer moderne ambiance! De nieuwe ramen zijn duidelijke groter; dit vereenvoudigt een goede ventilatie, en nu kan er ook meer daglicht de kamer binnenstromen. De ruimte heeft een jonge uitstraling gekregen. Samen met een expert creëer je snel een droominterieur. 

Openheid

Grenzend aan de nieuwe, open kamer treffen we de keuken, waarin de eettafel met de vintage look een herinnering is aan de oude stijl van de woning. Nu in de nieuwe context komt dit meubelstuk veel beter tot zijn recht! Sommige meubels zijn dus bewaard en worden nu in de nieuwe inrichting op creatieve wijzen gecombineerd met andere meubelstukken. Zo ontstaat een eigentijdse vibe in het interieur waarin oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Oud en nieuw

De keuken heeft dus een behoorlijke transformatie ondergaan: alle apparaten zijn vervangen door een moderne variant. Let even op de mooie vloer, zo ontstaat een mediterraans tintje. Als je de twee ruimtes zo naast elkaar ziet kun je bijna niet geloven dat het dezelfde ruimte betreft. Een kleine renovatie kan wonderen teweeg brengen! 

Slaapkamer

In de master bedroom stond eerder een houten bed met een vintage design. Niet echt meer van deze tijd. Maar na een gedegen herindeling veranderde de sfeer volledig. Nu kun je goed zien hoeveel het uitmaakt wanneer je donkere of lichte meubels kiest voor je slaapkamer. Ook de nieuwe muren zijn een stuk lichter, waardoor ook de kamer lichter oogt. Gekleurde accessoires en kunst aan de muur maken de sfeer uiteindelijk compleet!

Mulifunctioneel

De woning heeft 3 slaapkamers en een van deze werd als logeerkamer gebruik. Na de renovatie werd deze omgetoverd tot een studie met slaapbank. Zo creëer je een ruimte die een stuk multifunctioneler is. Je kunt dus meer dingen doen met deze kamer nu het bed tot bank gemaakt kan worden.

Inloopkast

Deze inloopkast is ook nieuw en werd al snel de favoriete kamer in het huis. Het is gewoon superhandig om je kleren op deze manier uit te stallen. In de ochtend is het gewoon pick- and-choose, om vervolgens mooi gekleed voor de dag te komen. En wat een sfeertje heerst er in de kamer! Dat komt door de mooie wandkast, de luxe houtvloer, de lichte wanden en de fijne lichtsfeer. Enjoy your day!

Badkamer

Op deze foto´s zien we de bijzondere metamorfose van de badkamer. Links lijken we in een donkere oertijd te kijken. Symbool voor de sfeer in deze kamer staat het raam, met matglas, het daglicht kan het interieur niet goed bereiken. Waarom ze destijds voor dit raam gekozen hebben zullen we wel nooit te weten komen. Maar gelukkig; het mag geen twijfel leiden; de nieuwe badkamer is een pareltje! Mooi licht door het nieuwe raam, en lekker strak door de moderne gietvloer (in plaats van de gedateerde tegels een gegoten kunststof vloer). De ruimte komt nu mooi tot leven!

Wil je in je woning en loftstijl creëren? Check dan deze golden tips! 

Wat vind je van de nieuwe stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!