Nieuwe, hippe look voor een mini-keuken | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Nieuwe, hippe look voor een mini-keuken

Stoa. Stoa.
Scandinavische keukens van Parisdinterieur Scandinavisch
Loading admin actions …

Soms wil je echt een grote verandering in je woning aanbrengen. Het hoeft dan niet te gaan om hemelbestormende projecten, want ook in het kleine gebaar schuilt een vooruitgang. In dit geval schuilt er een wereld van verschil in. Een mini-keuken kreeg een volkomen nieuwe look, waardoor deze nu de trots van het huis genoemd wordt. De bewoners houden ervan om hun ontbijt aan de keukentafel te gebruiken, dat is al sinds jaar en dag een ochtendritueel bij hen. Nu deze culinaire ruimte een prachtige nieuwe look gekregen heeft is het nog aantrekkelijker om er gezellig te gaan zitten. Kijk met ons mee naar de boeiende resultaten van de verbouwing. Deze mini-keuken kreeg een volkomen nieuwe look!

Strippen

We zien hier de gestripte ruimte van voor de renovatie. Er is werkelijk alles aan gedaan om het oude design volkomen te verwijderen. Geen spoor van de oude tijd mocht bewaard blijven, want het was tijd dat de moderniteit zijn intrede in deze ruimte zou doen. Samen met een expert ontwerp je al snel je eigen droominterieur.

Frisse look

Op dit kiekje kun je zien hoe mooi de resultaten van de verbouwing zijn. Het kleurenpalet heeft een kalme, blauwgrijze tint en de vloer geeft aan deze keuken een mediterraanse twist. Het oude, vacante hok van zojuist is geworden tot een gezellige plek waar je graag gaat zitten. Daarbij is er voldoende werkruimte om aan de slag te gaan. De heerlijkste gerechten tover je zo op tafel. Deze ruimte is niet bijzonder groot, maar door de slimme inrichting heb je alle vrijheid. We zullen je hieronder laten zien hoe de keuken er in zijn oude staat uitzag.

Gedateerd

Hier krijgen we een ´mooie´ indruk van het oude design. Niet echt meer van deze tijd. De vele kleuren en uiteenlopende texturen maakten er op het visuele vlak een ratjetoe van. Niet dat de keuken uit de Middeleeuwen stamde, de bewoners van de woning hoefden niet op een open vuur te koken, maar het was ook niet bepaald om over naar huis te schrijven.

Eenheid

Let eens op het verschil! Het nieuwe keukenblok oogt mooi kalm en helemaal van deze tijd. Ook de keukenapparatuur is nieuw en geheel toegesneden op de moderne hobbykok. ´Snel´ en ´makkelijk´ zijn hier ḱernwoorden. Let ook even op de eigentijdse accessoires. Superleuk! Meer mooie keukenideeën kun je hier tegenkomen.

Oud blok

Dit oude hoekje liet een vreselijke kleurencombinatie zien. Het is wel een aardige setting, maar de vormgeving was wat uit de tijd geraakt, en dan drukken we het mild uit. We zien wel de potentie die deze oude ruimte in zich draagt. Hieronder wordt dat concreet zichtbaar!

Fijne ruimte

Nu in de nieuwe staat is de keuken heel gezellig en leuk versierd. De nieuwe keukentafel geeft plek aan zeker drie mensen. Let eens op de afwerking van dit meubelstuk. Ook het nieuwe keukenblok ziet er een stuk beter uit. Opvallend is de eenheid die tot uitdrukking komt in deze keuken; veel meer een culinaire ruimte van deze tijd!

Parelmoer

We laten je nogmaals een mooi kiekje zien van het nieuwe keukenblok met de moderne apparatuur. Vanuit deze hoek zie je hoe mooi de industriële afzuigkap (met de superstrakke uitlijning) in al zijn kunstmatigheid matcht met de parelmoeren tegelwand achter het blok. Zo ontstaat een mediterraanse sfeer (natuurlijk in combinatie met de vloer) waarin elke ochtend goed begint. Met deze laatste blik op de keuken sluiten we onze tour af. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën.

Een boerderij was oud en vervallen, maar een grootschalige renovatie leverde uiteindelijk deze droomwoning op!

Wat vind je van de nieuwe stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!