Woonhuis met uitzicht:  Woonkamer door Jolanda Knook interieurvormgeving

Droomhuis met uitzicht

Carla Wilhelm Carla Wilhelm

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Een droomhuis met een werkelijk prachtig uitzicht. De woning heeft bijna niets meer nodig zou je bijna denken. Toch heeft interieurontwerpster Jolanda Knoop van dit huis op een prachtige manier gebruik gemaakt van het zicht op de groene weiden. De inrichting is rustig en subtiel zonder nadrukkelijk alle aandacht op de eisen. Je zou bijna denken dat het gebruik van zwart en wit in decoratie kan een prachtig resultaat geven. Het gebruik van de kleur zwart geeft het huis een verfijnde uitstraling en is prachtig in combinatie met lichte kleuren en natuurlijke materialen.

Met uitzicht

Als je zo’n uitzicht hebt, moet je er gebruik van maken! En dat heeft de interieurontwerper van dit interieur op een prachtige manier gedaan. De grote ramen geven vrij uitzicht op het weilanden en de tuin. De kleuren van de meubels, de gordijnen en de houten vloer zijn rustig en de materialen natuurlijk. Stijlvol en elegant zonder nadrukkelijk de aandacht te trekken. Zo dwalen je ogen als vanzelf naar buiten als je de kamer in wandelt of als je met een drankje in de zachte kussens van de bank weg zakt.

Eenheid in kleuren en materialen

De interieurontwerper heeft een mooie eenheid gecreëerd in deze twee verschillende functionele gebieden. In het zitgedeelte en de eetkamer zie je overeenkomsten in kleur en materialen. Het zwart van de boekenkast komt terug in de donkere lamp en stoffering van de comfortabele bank. De natuurlijke houtkleur in de vloer de lamp en de tafel. Eyecatchers als de grote plant en de lampen boven de eettafel zorgen voor een speelt effect..

Zwart hout

Opvallend in deze keuken is het zwarte hout. Het hout is bewerkt met vuur waardoor het een unieke koollaag krijgt. Het vuur zie je terug in de kleur en de textuur van het hout. Het geeft deze keuken een bijzondere en eigentijdse uitstraling. Mooi hierbij is de boomstam die tot een laag tafeltje is omgetoverd. Een stoere en moderne keuken!

Deuren van staal

Zwarte stalen deuren. Wij vinden ze prachtig! De deuren zijn stoer en elegant tegelijk. Stalen deuren passen eigenlijk in elke inrichting. Modern, klassiek of industrieel. Het vele glas in deze deuren zorgt ook voor veel lichtinval. Handig als de ruimte waarin je de deuren wilt plaatsen donker is.

Zwart als accentkleur

In de woning heeft de interieurontwerper lichte kleuren toegepast. Zwart vorm de accentkleur en komt terug in het zwarte hout in de keuken, de kast in de kamer en de stoelen bij het keukeneiland. Mooi is de combinatie met de natuurlijke materialen van de onderkant van de tafel en de fruitschaal. 

Wat vind je mooi aan deze woning? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!