Een warm en gezellig huis met een moderne twist | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een warm en gezellig huis met een moderne twist

Stoa. Stoa.
Koloniale eetkamers van Tarimas de Autor Koloniaal
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een huis zien dat een huiselijke, warme uitstraling heeft, maar tevens gekenmerkt wordt door een bijzonder moderne twist. Een woning waarin unieke design en interessante kunst een plek hebben. We troffen deze woning aan in de stad Madrid, een bezienswaardigheid op zich natuurlijk. Een interieur dat je zeker de nodige inspiratie zal geven bij het ontwerpen van je eigen woonconcept. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Eetkamer

We vangen onze tour aan in de eetkamer van de woning. Dit is een grote open ruimte die naadloos overloopt in de woonkamer van deze woning in Madrid. Een absolute eye-catcher in de kamer is de grote tafel met de modernistische stalen poten, daaraan vinden we acht rode stoelen, die een bijzondere invloed op de sfeer van de kamer hebben. Dit is een zeer originele toevoeging aan het interieur waardoor het een eigenzinnig en eigentijds karakter krijgt. Meer ideeën voor je eetkamer vind je hier.

Woonkamer

Zoals gezegd, grenst de woonkamer naadloos aan de eetkamer. Ook deze wordt gekenmerkt door een verfijnde stijl, die ondanks zijn moderne twist toch bijzonder gastvrij oogt. Kortom, het een sluit het ander niet uit. Let eens op de elegante witte bank en de salontafel van smeedijzer, glas en hout. Het is een eclectisch interieur waaruit een grote creatieve durf en vrijheid spreekt. Wat dacht je van het kunstwerk aan de muur? Wat een visuele kracht straalt dit uit! Dit woongedeelte van de grote leefruimte is de ideale plek om zorgeloos met familie en vrienden te genieten van het goede leven. Samen met een expert creëer je al snel een eigen droominterieur!

Trap

Een strakke trap leidt de bewoners naar de eerste verdieping, deze bestaat uit licht eikenhout en heeft een design dat direct overtuigt. Het hout wordt op een mooie manier gecombineerd met gehard glas en modern staal, waardoor een overgangsgebied tussen beneden en boven wordt gecreëerd waaruit hoge graad van transparantie en ruimtelijkheid spreekt. Wat een spel van lijnen en kleuren!

Slaapkamer

We staan hier in de master bedroom die een waar geworden droom is! De houten vloer zorgt voor een gezellige huiselijke sfeer, juist door zijn warme en ontspannen good looks. Dit creëert een ambiance die helemaal past bij de functie van de kamer. De inrichting van de slaapkamer is sober en eenvoudig – de grijstinten spelen daarbij een grote rol- waardoor je als bewoner snel de slaap kunt vatten. En wat te denken van de schitterende walk-in-closet, een ware luxe die tegenwoordig bijzonder populair is. Kortom, deze slaapkamer heeft alles in huis om je een comfortabel gevoel te geven.

Badkamer

In de badkamer wordt het luxe ontwerp nog even dunnetjes overgedaan; zo zien we een bijzondere overgang van de lichte hout- naar de moderne gietvloer en een minimalistische ontwerptrant die de badkamer zijn kalme looks geeft. Die gietvloer heeft een aantal voordelen: geen naden, een kalme visualiteit, eenvoudig schoon te maken, is water dicht en past door zijn strakke looks prima bij het moderne sanitair. Een prachtige vloer die de solide basis vormt van je moderne badkamer!

Kinderkamers

Kinderkamers zijn een essentieel onderdeel van een huis waarin een jong gezin zijn intrek heeft genomen. We sluiten dan ook af met een blik op deze mooie kamers die qua inrichting elkaars spiegelbeeld zijn. Beide kamers hebben een handige ruime ingang en ogen zeer licht en gastvrij. Deze gebieden hebben de functie van slaapkamer, maar zijn tevens onmisbaar als het gaat om de studie en het besteden van de vrije tijd. De bureaus die we zien staan, zijn de centrale werkplekken waaraan de studie-uren tot hun kunnen recht komen. Let ook even op de luxe houten vloeren, deze bieden ook hier de basis aan het interieur, dat verder gekenmerkt wordt door een licht kleurenpalet dat zorgt voor een ontspannen setting. Al deze factoren werken mee aan de fantastische sfeer in deze kinderkamers. Nuttige kamers die vooral ook erg leuk zijn! 

Een kleine kamer groter laten lijken… . Hoe doe je dat? Klik hier voor de mooiste voorbeelden!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!