woonkamer met zachte tinten:  Woonkamer door IJzersterk interieurontwerp

Mooie woning in Amsterdam-Zuid ingericht met zachte tinten

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Als je op het punt staat om een woning in te richten, is het kiezen van de kleuren voor de inrichting wellicht het moeilijkste. Ga je voor heel uitgesproken, laat je alles wit of kies je juist voor hele donkere kleuren. Om je een beetje te helpen laten we in dit artikel een woning in Amsterdam-Zuid zien die is ingericht met zachte tinten. Dan kun je een idee krijgen hoe goed dat kan uitpakken. In deze woning is er tal van moois te ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Donkere eettafel

eettafel met zwart en roze:  Eetkamer door IJzersterk interieurontwerp
IJzersterk interieurontwerp

eettafel met zwart en roze

IJzersterk interieurontwerp

De eettafel zelf is donker, maar wordt gecombineerd met mooie blauwe en zachtroze stoelen om het geheel niet te donker te maken. Het is altijd leuk om stoelen in verschillende kleuren met elkaar te combineren. Zoals je kunt zien gaan blauw en zachtroze heel erg goed samen.

Doorkijk naar de woonkamer

doorkijkje naar woonkamer:  Eetkamer door IJzersterk interieurontwerp
IJzersterk interieurontwerp

doorkijkje naar woonkamer

IJzersterk interieurontwerp

Ensuite deuren zijn bij veel mensen geliefd. Er is een tijd geweest dat iedereen ze weg wilde hebben uit huis. Tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval en worden ze veelal zelfs in hun originele staat teruggebracht. Zoals je kunt zien biedt het vanaf de woonkamer een mooie doorkijkje naar de woonkamer.

Woonkamer met zachte tinten

woonkamer met zachte tinten:  Woonkamer door IJzersterk interieurontwerp
IJzersterk interieurontwerp

woonkamer met zachte tinten

IJzersterk interieurontwerp

In de woonkamer zien we de zachte tinten pas echt goed terugkomen. De zachte tinten combineren prachtig met de stalen deuren in de uitbouw. Het contrast is groot en dat is wat het zo mooi maakt.

Zitgedeelte

zitgedeelte met grijze bank en mooi kleed:  Woonkamer door IJzersterk interieurontwerp
IJzersterk interieurontwerp

zitgedeelte met grijze bank en mooi kleed

IJzersterk interieurontwerp

Op de foto hierboven kunnen we het zitgedeelte in de woonkamer nog even van dichtbij bekijken. Op de grote grijze bank kun je ’s avonds heerlijk ontspannen televisie kijken en het vloerkleed op de grond brengt de nodige warmte in huis.

Bijzonder televisiemeubel

Het is natuurlijk de vraag of je dit een echt televisiemeubel kunt noemen, maar laten we dat voor het gemak toch maar even doen. Het is eigenlijk een wandmeubel rondom een televisie. Het geeft de muur net iets meer body dan als je alleen de televisie zou ophangen. Daarnaast is er ruimte om wat accessoires neer te zetten.

Kleurgebruik

Een detail uit het vloerkleed op de grond werd gebruikt om de rest van de kleuren in de woonkamer te bepalen. Het onderste deel van de muur werd roze en bij de richel waar het schilderij op staat werd er een gele baan geschilderd. Een rustig en zacht kleurenpallet dat toch speels en onverwacht is.

Bijzondere plafondlamp

Het effect dat een lamp in de inrichting kan hebben wordt nogal eens onderschat. Deze plafondlamp laat maar weer eens zien dat een lamp net zo mooi kan zijn als kunst. Misschien kunnen we zelfs zeggen dat deze lamp een kunststuk is.

Prachtig relief op de bijzettafels

prachtig relief op tafels:  Woonkamer door IJzersterk interieurontwerp
IJzersterk interieurontwerp

prachtig relief op tafels

IJzersterk interieurontwerp

Deze bijzettafels uit Italië komen erg mooi tot hun recht op de ondergrond van het vloerkleed. Ze zijn handgemaakt en helemaal anders dan je in de meeste woningen terugziet. En dat is wat ons betreft heel belangrijk; altijd zorgen dat je iets bijzonders in huis hebt.

Extra zitgelegenheid

uitbouw aan achterzijde van staal:  Serre door IJzersterk interieurontwerp
IJzersterk interieurontwerp

uitbouw aan achterzijde van staal

IJzersterk interieurontwerp

Voor de uitbouw zien we nog een heel schattig klein zithoekje met een extra stoel en wat planten. Een heerlijk plekje om ’s ochtends even de krant te lezen of ’s middags te genieten van een kopje koffie.

Meer weten over een inrichting met zachte tinten? Lees dan ook dit artikel eens!

Wat vindt je van een inrichting een zachte tinten? Laat hieronder je reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!