Licht en ruim Penthouse in Amsterdam

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Licht en ruim Penthouse in Amsterdam

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
PENTHOUSE AMSTERDAM Minimalistische slaapkamers van J.PHINE Minimalistisch
Loading admin actions …

Een prachtig licht penthouse in Amsterdam. Wij zien ons hier wel wonen en richten in gedachte alle ruimtes al in. Mooi om het wit te combineren met lichte bank en licht houten meubels. Maar met wit als basis kun je eigenlijk alle kanten op. Hout je van kleur dan staat niets je in de weg om meer kleur toe te voegen. In zachte kussens, in een kleurrijk schilderij of met planten. Onze voorkeur gaat uit naar subtiele accenten in zacht grijs of crème. Maar voordat we op de zaken vooruit gaan lopen. Laten we eerst in de woning gaan kijken!

Slaapkamer

PENTHOUSE AMSTERDAM Minimalistische slaapkamers van J.PHINE Minimalistisch
J.PHINE

PENTHOUSE AMSTERDAM

J.PHINE

Het witte kleurenschema in deze ruime slaapkamer vormt de ideale omgeving om te ontspannen en te slapen. Het zachte beddengoed en vloerbedekking zorgen ervoor dat de slaapkamer nog steeds warm oogt. Mooi zijn de twee inbouwkasten en de zichtlijn op de gang. Een heerlijke en luxe ruimte om te slapen!

Groen als accentkleur

PENTHOUSE AMSTERDAM Minimalistische badkamers van J.PHINE Minimalistisch
J.PHINE

PENTHOUSE AMSTERDAM

J.PHINE

Groen is een trendkleur dit jaar en waarom zou je de kleur niet op een natuurlijke wijze toepassen? De plant in deze badkamer zorgt voor een vleugje kleur en geeft de badkamer een frisse en luchtige uitstraling. Mooi in combinatie met het wit en beige van het meubilair accessoires in de badkamer.

Walk-in-closet

PENTHOUSE AMSTERDAM Minimalistische kleedkamers van J.PHINE Minimalistisch
J.PHINE

PENTHOUSE AMSTERDAM

J.PHINE

De liefde voor een walk-in-closet zit bij veel vrouwen en mannen diep. Niets heerlijker dan een ruimte als deze in te lopen en je handen te laten glijden langs alle netjes opgevouwen kleding en rijen schoenen. Kijk ook eens in dit artikel voor meer inspiratie.

Verlichting

PENTHOUSE AMSTERDAM Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van J.PHINE Minimalistisch
J.PHINE

PENTHOUSE AMSTERDAM

J.PHINE

De ontwerpers van J.PHINE hebben mooie accentverlichting in deze gang toegepast. De gang oogt hierdoor licht en ruim. De verlichtingselementen in het plafond en langs de muur voorkomen ook dat de gang op een tunnel lijkt.

Accentkleur

PENTHOUSE AMSTERDAM van J.PHINE Minimalistisch Zandsteen
J.PHINE

PENTHOUSE AMSTERDAM

J.PHINE

Dit penthouse in Amsterdam heeft een prachtig badkamer met een losstaand bad. De kleuren die de boventoon voeren zijn wit en crème. Mooi is het om grijs als accentkleur toe te voegen zoals de interieurontwerpers van deze badkamer hebben gedaan met het toevoegen van de handdoeken. 

Hoe zou jij dit penthouse inrichten? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!