Tafel Dani in combinatie met de eetkamer stoelen van Montis:   door Jolanda Knook interieurvormgeving

Klassiek en modern komen samen in deze totaal verbouwde woning

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Het is al meer dan eens een gouden combinatie gebleken. Een klassiek huis dat wordt opgeknapt en een nieuw modern jasje krijgt. Ook interieurontwerper Jolanda Knook is het gelukt van deze totaal verbouwde woning iets heel fraais te maken.

Eetkamer

Tafel Dani in combinatie met de eetkamer stoelen van Montis: moderne Eetkamer door Jolanda Knook interieurvormgeving
Jolanda Knook interieurvormgeving

Tafel Dani in combinatie met de eetkamer stoelen van Montis

Jolanda Knook interieurvormgeving

Bij de verbouwing zijn vooral veel wanden weggehaald en storende openingen weer dicht gemaakt. Hierdoor is de juiste woonsfeer ontstaan en kan er optimaal genoten worden van de ruimte. Zo is de muur tussen de eetkamer en de keuken weggebroken waardoor er een fijne grote woonkeuken is ontstaan. Naast de moderne uitstraling zien we klassieke elementen als het glas-in-lood teruggekomen die erg goed samengaan.

Keuken

De keuken bestaat deels uit een L-vormig wit keukenblok dat dankzij deze vorm toch nog voor een klein beetje scheiding van de verschillende ruimten zorgt. Ook zien we een prachtige zwarte kastenwand en een koelkast van roestvrij staal waardoor de keuken speels en onvoorspelbaar wordt. Maar ook hier zien de klassieke elementen zoals het glas-in-lood.

Afzuigkap

Naast de prachtige houten keuken frontjes en het aanrechtblad uit composiet, zien we boven de inductie kookplaat een grappig detail in de afzuigkap. Er is namelijk een uitsparing gemaakt voor de kookboeken. Leuk bedacht!

Woonkamer

Ook de woonkamer is een fijne sfeervolle ruimte geworden. De zithoek is slim geplaatst in de grote erker, die eveneens voorzien is van glas-in-lood. Dankzij de grote raampartijen is de woonkamer erg licht en wordt het al met al een fijne plek om te vertoeven.

Gang

En ook in de gang komen klassieke en moderne elementen prachtig samen. De moderne plavuizen en de strakke muren doen het heel goed in combinatie met de vintage bankje en de fraaie glas-in-lood deuren.

Zelf ook je huis opknappen? Praat dan eens met een van deze professionals. Tips voor een moderne inrichting lees je in dit artikel. En inspiratie voor je moderne interieur doe je hier op.

Welke ruimte vind jij het beste gelukt?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!