Prachtige droomwoning in het bos | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige droomwoning in het bos

Stoa. Stoa.
Down Barton, Devon Moderne keukens van Trewin Design Architects Modern
Loading admin actions …

Bij homify houden we van oude gebouwen. Nog meer houden we van het opknappen van deze panden. Vaak is een ruïne een prachtig begin van wat later een eigentijds woonpaleis zal worden. De creatieve opties die de locatie van deze oude bouwwerken ons biedt is eveneens een opmerkelijke factor van belang. We gaan je vandaag een schitterende woning laten zien met uitzicht op zee. Het gaat hier om een herenhuis dat een volkomen nieuwe look gekregen heeft waardoor het nu weer jaren lang bewoond kan worden naar moderne wooncriteria. Be inspired!

Nieuwe look

Bij homify houden we van oude gebouwen. Nog meer houden we van het opknappen van deze panden. Vaak is een ruïne een prachtig begin van wat later een eigentijds woonpaleis zal worden. De creatieve opties die de locatie van deze oude bouwwerken ons biedt, is eveneens een opmerkelijke factor van belang. We gaan je vandaag een schitterende woning laten zien met uitzicht op zee. Het gaat hier om een herenhuis dat een volkomen nieuwe look gekregen heeft waardoor het nu weer jaren lang bewoond kan worden naar moderne wooncriteria. Be inspired!

Open

De slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een open connectie met de buitenruimte. Zet heerlijk de schuifdeur open en geniet van de frisse lucht en de geluiden van de omgeving. De lichte look van het interieur contrasteert nogal met de ruwe muren van de oude woning. Wat een sfeer en wat een luxe heerst er in deze slaapkamer! Meer mooie ideeën voor je slaapkamer vind je hier

Raampartijen

We komen dichter bij de kamer waarin de meeste sociale interacties  plaatsvinden. Deze woning wordt omringt door de bomen van de omgeving; het interieur en de buitenruimte vormen een visuele eenheid. Je kunt vanuit je luie stoel het schitterende bos zien. Wat een good looks! Vanuit dit perspectief kun je ook de oude structuur van de oude woning zien. De schoonheid die we hier ervaren vindt zijn basis juist in de combinatie van de authentieke en moderne delen. Het verleden en heden ontmoeten elkaar hier op een prachtige manier.

Woonkamer

Deze woonkamer kent de mooiste details die het leven net een stukje leuker maken. Een mooi voorbeeld daarvan is de tv die staat op een zelfgemaakt tafeltjes; een beetje een DIY-stijl. Precies passende bij het ruwe interieur. En wat te denken van de prachtige raampartij in het plafond, deze zorgt voor een ultieme lichtval in de woonkamer waardoor de woonsfeer uniek is. Samen met een expert ontwerp je al snel een droominterieur. 

Keuken

In de keuken wordt een rustieke sfeer gepaard aan een eigentijds design. Het dominante bouwmateriaal is hout, deze woning heeft daardoor een mooie connectie met de natuurlijke omgeving. Let eens op de lange eettafel, die prachtige meubels langs de wand, de ruwe stenen wand op de achtergrond en natuurlijk de ultieme sfeermaker in het centrum van de kamer: de schitterende zwevende open haard. En wat te denken van de prachtige, authentieke balken die mooi afsteken bij de modernistische zwarte haard. Een schitterende look waar je niet op uitgekeken raakt!

Prachtige combinatie

Vanuit dit perspectief kun je de oude muur van de woning zien. De schoonheid die we hier ervaren vindt zijn basis juist in de combinatie van de authentieke en moderne delen. Het verleden en heden ontmoeten elkaar hier op een prachtige manier. De grijze vloer is een moderne toevoeging aan het interieur, die een goede basis biedt voor de moderne sofa´s. Wat een ruimte heb je hier; echt een ruimte waarin je met familie en vrienden kunt genieten! 

Details

Deze woonkamer kent de mooiste details die het leven net een stukje leuker maken. Een mooi voorbeeld daarvan is de tv die staat op een zelfgemaakt tafeltjes; een beetje een DIY-stijl. Precies passende bij het ruwe interieur. En wat te denken van de prachtige raampartij in het plafond, deze zorgt voor een ultieme lichtval in de woonkamer waardoor de woonsfeer uniek is. We zijn ook erg onder de indruk van de sculpturen, die passen precies in de sfeer van de omgeving. 

Dakterras

Om je een mooie indruk van de omgeving te kunnen geven nemen we je mee naar het dakterras. Dit is de ideale buitenruimte waar de bewoners zich in de zomer kostelijk kunnen vermaken. En dan nog daarbij het fabuleuze uitzicht, dat toch met geen woorden te vangen is. Deze woning heeft ons bijzonder geïnspireerd. Het is een prachtig voorbeeld hoe oude architectuur te redden is door het te integreren in een eigentijdse, bouwkundige vorm.

Thuiswerken wordt extra leuk als je kunt genieten van je werkplek. Hier vind je de mooiste tips!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!