Sensationele, moderne woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Sensationele, moderne woning

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Architect Show Co.,Ltd Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een huis met 120 vierkante woonoppervlakte. Een ideale plek voor een jong gezin. Het werd gebouwd in een rustige omgeving. Het is een woning op basis van het concept van open en vrije, comfortabele ruimtes. Maar ondanks deze transparantie moest de privacy wel gewaarborgd blijven. Dit laatste is natuurlijk gelukt, waardoor de bewoners nu naar hartenlust kunnen genieten van hun hypermoderne familiehuis. Een belangrijk aspect van de woning is het grootschalige gebruik van hout; de verschillende tinten en nuances van het materiaal maken het geschikt om een unieke sfeer te scheppen in de kamers van het familiehuis. Het gebruik van red cedar zorgt voor een warme en gastvrije omgeving waarin een opgewekte dynamiek te ervaren valt. Bovendien zorgt het hout niet alleen voor een goede sfeer in het interieur, maar is tevens een verwijzing naar de natuur rondom de woning. Zo worden binnen en buiten met elkaar verbonden. Elke ruimte is ingericht op een andere stemming, daar maken de bewoners natuurlijk gretig gebruik van. Een ander voordeel van dit natuurlijke bouwmateriaal is de goede isolerende werking, waardoor je huis al snel op meerdere fronten een ecologische stempel krijgt. We beginnen onze tocht met de observatie van de gevel… ..

Gevel

Het ontwerp van de gevel heeft een unieke en moderne structuur die niemand onverschillig laat. De look is compact, maar de verschillende ruimtes herbergen een sterke, ruimtelijke sfeer waarin je je volkomen vrij voelt. De eenvoudige lijnen en de verschillende materialen zorgen voor een spel van beweging en kleuren. Elk volume heeft een ander doel, waardoor een overzichtelijke organisatie van de woning ontstaat. Het vele gebruik van hout maakt deze woning welhaast tot een natuurlijke factor in de omgeving. Laten we nu snel even binnen gaan kijken! Met een expert ontwerp je snel je droomwoning!

Overgangsgebied

Wat een verrassing! Voordat we binnen kwamen troffen we deze prachtige, kleine binnenplaats met een huiselijke, intieme sfeer aan. Dit overgangsgebied tussen binnen en buiten is gerealiseerd op verzoek van de bewoners. Het gaat hier namelijk om jong gezin; de ouders willen het liefst de jonge kinderen dichtbij huis kunnen laten spelen. Deze kleine ruimte is natuurlijk ideaal voor dit doel!

Interieur

Nu staan we dan eindelijk binnen in de woonkamer van de woning, dit is het centrum waar de bewoners en hun familie elkaar zo graag ontmoeten. Ook in de woonkamer zien we het veelvuldig gebruik van hout, dit materiaal zorgt voor een zekere warmte binnen. Daarnaast ervaar je de omgeving van de woning door al dat zichtbare natuurlijke materiaal. Maar dat is nog niet alles, want ook het uitzicht is fabuleus- je voelt je hier helemaal in tune met de natuur. Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Keuken annex eetkamer

In de grote open leefruimte zijn een woonkamer, een keuken en een eetkamer gerealiseerd. We zien hier de keuken en de eetkamer, beiden bieden ze de ruimte aan het jonge gezin om te genieten van de goede dingen van het leven, zoals een heerlijke maaltijd. Ook hier zien we wederom een duidelijke connectie met de buitenruimte; vooral in de lente en zomer is het heerlijk om de deuren eens flink open te zetten. Opvallend is de functionaliteit van de keuken, die door zijn metalen look mooi afsteek bij het dominant aanwezige hout. Toch is het geheel (hout en het metaal) modern te noemen en laat het een harmonieuze eenheid zien.

Patio

Vanuit dit perspectief (de patio) zien we dat de kamers alleen worden afgebakend door de meubels. Deze meubels vervullen dus de functie van een roomdivider. Om de continuïteit van de ruimte te waarborgen is er niet gekozen voor klassieke muren. Daarbij is er nog een andere sterspeler die de eenheid in de woning creëert: het warm ogende hout!

Gevel in de avonduren

Tot slot willen we je graag een indruk geven van de gevel in de avonduren. Het is een woning waarbij alle details tot op de millimeter nauwkeurig uitgewerkt lijken, en dat is ook zo. Vooral de verlichting is prachtig, waardoor de woning echt de charmes van een kunstwerk krijgt (het gaat tenslotte over een product van bouwkunde of -kunst). Let eens op de verlichting op de zijkant van de garage, waar ook de jonge boom geplant is. De temperamentvolle look van de gevel – de donkere vlakken tegenover de lichte, sfeervol verlicht tegen de achtergrond van de avondlucht – maken deze woning tot een ware droomwoning die heel wat bereikbaarder is dan zijn good looks doen vermoeden. Be inspired.

Prachtige muurdecoraties betoveren je gasten met hun spectaculaire, visuele virtuositeit. 

Wat vind je van deze moderne stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!