Keuken in Classico krijtverf Polar Blue:  Keuken door Pure & Original

Licht appartement met een authentieke feel

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

We hebben echt een schitterend appartement voor je gevonden! Het is door stylist Tone Kroken gerealiseerd en is gelegen in het luxe gedeelte van Oslo, Noorwegen. Je treft er hoge plafonds en authentieke details in aan, zoals sfeervolle lambrisering en prachtige lijsten. De lichte kleuren van de woning zorgen voor een bijzondere sfeer, alsof je op vakantie bent in je eigen huis. De hal is erg bijzonder ingericht en geschilderd met Classico krijtverf Oyster Grey, de keuken met Classico krijtverf Polar Blue, de eetkamer met Fresco kalkverf Old Flax, de woonkamer met Classico krijtverf Ashes, de badkamer met Fresco kalkverf Oxford Blue en de slaapkamer met Fresco kalkverf Aubergine. Samen met de uitgesproken details zorgt dat voor een woning die super uniek is! Heb je zin in een stukje onvervalste inspiratie? Kijk dan snel met ons mee naar het schitterende design.

Weelderig

De hal is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Oyster Grey:  Gang en hal door Pure & Original
Pure & Original

De hal is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Oyster Grey

Pure & Original

De hal is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Oyster Grey. Samen met de prachtige kroonluchter en rijke decoratie krijgt deze hal, toch een beetje de ambassadeur van je woning, een weelderige look. Je gasten zullen direct onder de indruk zijn van deze bijzondere ruimte. Zo vaak komt het voor dat er niet voldoende aandacht besteed wordt aan de hal, wat heel zonde is want je kunt er, zo zien we hier, zoveel leuke dingen mee doen! Een expert kijkt graag met je mee naar mooie woonconcepten voor de inrichting van je woning. 

Eclectisch

De hal is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Oyster Grey:  Gang en hal door Pure & Original
Pure & Original

De hal is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Oyster Grey

Pure & Original

We mogen deze hal met een gerust hart eclectisch noemen. Deze stijl houdt in dat we van alles bij elkaar kunnen zetten zolang de verschillende objecten / elementen maar op een of andere manier bij elkaar passen. De eclectische stijl is volgens ons ook een van de meest lastige om onder de knie te krijgen, maar als je je gevoel volgt zit je vaak echt wel goed. Onze blik wordt direct naar de Boeddha onder de stolp getrokken. Zorg wel dat je hem krijgt, want zelf kopen is not done! Meer mooie woningen kun je hier vinden. 

Keuken

Keuken in Classico krijtverf Polar Blue:  Keuken door Pure & Original
Pure & Original

Keuken in Classico krijtverf Polar Blue

Pure & Original

Ooit zo'n relaxte keuken gezien? Het doet ons denken aan een heerlijke strandvakantie! Deze ruimte is in Classico krijtverf Polar Blue geschilderd. Door de lichte tint komen de verschillende objecten in deze sfeervolle kamer mooi tot hun recht. De buste is een klassieke Romeinse en zorgt voor een mooie twist in de kamer die verder modern te noemen is. We vinden die grote foto ook erg gaaf! Als je een foto van jezelf met of zonder familie en vrienden hier ophangt personaliseer je de ruimte direct. Werkt altijd! 

Kunst

Mooi kleur combinatie van verschillende tinten blauw met roze:  Keuken door Pure & Original
Pure & Original

Mooi kleur combinatie van verschillende tinten blauw met roze

Pure & Original

We vinden de combinatie van verschillende tinten blauw met roze hier erg gaaf. Doet ons denken aan het werk van Picasso, die had ook een blauwe en roze periode. Je kunt aan dit appartement aflezen dat de bewoners van kunst houden, het is verweven met hun dagelijks leven. 

Super!

De badkamer is geschilderd met Fresco kalkverf in de kleur Oxford Blue:  Badkamer door Pure & Original
Pure & Original

De badkamer is geschilderd met Fresco kalkverf in de kleur Oxford Blue

Pure & Original

Ja dit mogen wel wel excentriek noemen. Moet je die kraan zien! De badkamer is geschilderd met Fresco kalkverf in de kleur Oxford Blue. Het is hier een feest voor alle liefhebbers van eclectisch design. Dit is schitterend! 

Authentiek

Wanden met Fresco kalkverf, de deur is geschilderd met Traditional Paint lak op waterbasis, beide in de kleur Old Flax:  Eetkamer door Pure & Original
Pure & Original

Wanden met Fresco kalkverf, de deur is geschilderd met Traditional Paint lak op waterbasis, beide in de kleur Old Flax

Pure & Original

Tijdens het restylen van de woning was het belangrijk voor de bewoners dat authentieke elementen bewaard zouden blijven. Deze oude kachel wordt niet meer gebruik, maar wat ziet 'ie er geweldig uit! Met dit soort objecten creëer je heel snel een unieke sfeer in je woning. 

Mooie woonkamer

Lichte woonkamer, geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Ashes:  Woonkamer door Pure & Original
Pure & Original

Lichte woonkamer, geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Ashes

Pure & Original

We sluiten ons artikel met deze mooie, lichte woonkamer, deze is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Ashes. In de woonkamer chillen de bewoners terwijl ze genieten van de gezelligheid. Een appartement kun je lezen en veel te weten komen over de bewoners, deze zijn vrolijk en spontaan, zoveel is zeker. Kijk met ons mee naar nog meer leuke ideeën! 

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!