Prachtig, modern doorzichtig huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtig, modern doorzichtig huis

Stoa. Stoa.
van homify Modern
Loading admin actions …

Nieuwe architectuur met een modernistische twist, zo is het huis van vandaag te kernschetsen. Het is een droomhuis waarvan elke kamer een gevoel van hebberigheid opwerkt, in de goede zin van het woord natuurlijk. We nemen je mee naar de Duitse stad Alemania, waar we een woning zien die iets exotisch heeft, maar tegelijkertijd ook zeer vertrouwd aandoet. Stel je voor dat je in dit huis zou kunnen wonen; een droom die werkelijkheid wordt? Wandel met ons mee door dit eigentijdse huis en doe de nodige inspiratie op voor je eigen interieurontwerp.

Open en licht

van homify Modern

Het vooraanzicht van de woning geeft ons al direct een mooi idee van de omvang en sfeer van de woning. Mooie grote ramen en deuren stellen het interieur in zekere zin open voor de buitenwereld. Natuurlijk heb je als bewoner de beschikking over verduisterende faciliteiten, zoals gordijnen en rolluiken, zodat je ook kan genieten van je privacy. Het huis bestaat uit spectaculair uitziende lagen die duidelijk naar voren komen, hiermee heeft het een uitstraling die we kennen van de modernistische architectuur. Het eigentijdse karakter krijgt de woning door de moderne bouwmaterialen en de eigentijdse meubels. Die laatste gaan we binnen even bewonderen! Meer mooie ideeën voor je huis kun je hier vinden. 

Badkamer

We beginnen onze tour door het interieur van de woning, direct op de juiste plek, namelijk de grandioze badkamer. Sierlijk en helder, deze kamer is geschikt voor een koning of koning. De ruimte is een uitgekristalliseerd contrast van licht en donker, glad en ruw, doorzichtig en hermetisch gesloten. Rechts treffen we de natuurlijke wand die is opgetrokken uit ruwe stenen, links zien we het zachte, kleurrijke design waaruit een eigentijdse luxe spreekt. Een prima plek om volkomen te genieten van een heilzaam bad. Voor het vleugje kleur is er gekozen voor een blauw kleed dat langs de gehele lengte van de kamer loopt. Als een lange loper verwelkomt deze je, waarna je prinsheerlijk kun gaan genieten van alles wat deze badkamer te bieden heeft.

Leefruimte

De open keuken en eetkamer is een lust voor het oog. De moderne, lichte houtvloer drukt zijn stempel op de gehele ruimte. Door de grote ramen in de wanden en deuren kan het natuurlijke licht met golven tegelijk het interieur binnenstromen. Zo kun je veel op de elektriciteitsrekening besparen. Maar als ze dan uiteindelijk aan gaan ziet het er ook fantastisch uit! Het keukeneiland is een luxe op zich, hier vind je de rust en het plezier om samen gezellig te koken. De grote tafel is daarna de ideale plaats om de culinaire creaties te nuttigen. En wat een uitzicht op de omgeving heb je hier! 

Slaapkamer

Deze Wslaapkamer heeft een keizerlijk design. Vooral het bed en de kroonluchter daarboven gooien hoge ogen. De verschillende texturen (op de wanden) vallen direct op. Hout is hier een materiaal dat voor veel huiselijke warmte en een natuurlijke look zorgt. Het nodige temperament vinden we in de zwarte wand achter het bed. Een kamer vol contrasten! Samen met een expert ontwerp je al snel je eigen droomkamer!

Woonkamer

De woonkamer heeft een elegante look, vooral de comfortabele banken ogen aantrekkelijk. En wat te denken van het moderne tapijt, de grijze look zorgt voor een rustige sfeer. Ook is er ruimte voor de nodige kunst aan de muur. Het schilderij steekt met zijn felle kleuren mooi af tegen de achtergrond van de witte muur.

Trap

Een warm welkom voor je gasten wordt gegenereerd door deze prachtige hal. Een opvallendheid is natuurlijk de trap met de glaswand, zo loop je veilig naar boven en blijft daarbij de transparantie van de ruimte behouden. Vanuit deze positie in de ruimte krijgen we een mooie indruk van de leefruimte, die een open karakter heeft en gewoonweg baadt in het daglicht. Glas, hout en staal; het zijn allemaal moderne materialen die voor een eigentijdse woonsfeer zorgen. Dit huis heeft ons bijzonder geïnspireerd en zal dit ongetwijfeld nog lange tijd op vele manieren blijven doen. Be inspired!

Je veranda heb je in een oogwenk veranderd in een extra woonruimte

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!