Betaalbaar huis met een luxe woonsfeer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Betaalbaar huis met een luxe woonsfeer

Stoa. Stoa.
Moderne garage van homify Modern
Loading admin actions …

Laten we eerlijk zijn, we worden met z´n allen soms wel een beetje opgeslokt door de moderne, hectische wereld. Daarom is het wel zo fijn om af en toe even lekker een teruggetrokken bestaan te kunnen leiden. Al was het maar in je eigen achtertuin. Maar vergist je niet, de woning die we vandaag aan je laten zien is geen tuinhuis, al staat hij wel in de tuin. Het is een woning die voornamelijk geschikt is voor je gasten, of goed dienst kan doen als onderkomen voor een student. De woning is ruim en toch beslaat deze relatief weinig vierkante meters. Hoe dit mogelijk is? Het slimme design biedt de oplossing voor de vraagstukken die gaan over de juiste indeling van de woonruimte. Kijk met ons mee en laat je inspireren door deze mooie, goedkope woning met een luxe look!

Eerste blik

Moderne garage van homify Modern

Deze woning is een eindje verwijderd van het hoofdgebouw en juist daardoor ontstaat de sfeer waar we zo van houden. De woning is in een moderne stijl opgetrokken en heeft door de elementaire bouw een tijdloze look. Let eens op de warme houten panelen; de neutrale kleuren van de woning worden mooi gecounterd door de blauwgrijze kozijnen en dakranden. Een schitterende wereld waarin het leven met een kleine gebaar centraal staat: beperking en eenvoud zijn hier aan de macht. Samen met een expert creëer je al snel een prachtige droomwoning. 

Close-up

Moderne garage van homify Modern

Natuurlijk en bijzonder eigenwijs komt deze woning op ons over. Het hout laat de woning mooi in zijn omgeving opgaan. Toch zijn er de koele kleuren (dakrand, kozijnen en de pot) die voor het juiste evenwicht in het kleurenpalet zorgen. Meer mooie ideeën voor je huis kun je hier vinden. 

Interieur

Moderne garage van homify Modern

Het interieur heeft een zachte touch en dat is eigenlijk niet zo verwonderlijk. Als je de lichtval hier bekijkt en het lichte kleurenpalet dat binnen gehanteerd is, snap je waarom de ambiance hier rustig en kalm oogt. Het honingkleurige hout van buiten is binnen vervangen door een lichte terracotta wand en warme houtvloer. De witte plafonds en wanden zorgen voor de heldere tegenpool. Zo ontstaat een interieur dat we nog het beste als Scandinavisch zouden kunnen aanduiden. Dit interieur heeft een prachtige, uitnodigende vibe.

Slim

Moderne garage van homify Modern

We hadden het er in de introductie al even over, maar nu zien we de ideeën concreet uitgewerkt. Natuurlijk hebben we het over de slimme indeling van de beschikbare leefruimte. Van de vloer tot het plafond zorgen efficiënt geplaatste kasten voor voldoende bergruimte die deze charmante woning zijn leefbaarheid geven. Want hoe makkelijk is het om al je spullen op een slimme manier te kunnen stallen, zodat alle woonruimte intact blijft! Een woning met een praktische indeling die goed past bij het leven van een student. Je zou deze woning dus voor een bepaalde periode kunnen verhuren! 

Ruimte

Moderne garage van homify Modern

Vanuit deze positie hebben we een mooi uitzicht op de woonkamer. We zien hoe belangrijk de kasten zijn voor de leefbaarheid in de kamer. Ook de meubels zijn op specifieke plaatsen neergezet zodat je vrijuit kunt bewegen. Soms is het ruimtetekort in je woning eenvoudig op te lossen met een nieuwe indeling. Dat biedt hoop en een praktisch perspectief. So be inspired! Het bed biedt je natuurlijk een heerlijke slaapplek, het is gewoon een standaard bed, dus ook hierin scoort de kleine woning goed. De trap leidt je naar boven, waar een opslagruimte onder het plafond gerealiseerd is. Ook dit is een vinding die extra woonruimte creëert. Daarbij ziet de constructie er bijzonder sfeervol uit.

Bureau

Moderne garage van homify Modern

Als student moet je gewoon aan de slag kunnen met een laptop en wat noteblocks. Dat is in deze woning zeker een optie. Deze studeerkamer heeft een strakke indeling en een lichte look. Om een goede lichtval te hebben, dit is bij het lezen zeker geen overbodige luxe, is het bureau voor het raam geplaatst. De meubels, de lamp en af te toe het uitzicht (je moet ook even de leerstof laten bezinken) werken mee aan een optimale studieprestatie. Het is een kleine woning die veel grootse dingen voort kan brengen, juist door zijn eenvoud en esthetische orde.

We nemen je mee naar een droom van glas. Wandel met ons mee door deze droomvilla! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!