Nieuwe uitbouw voor een oude prachtwoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Nieuwe uitbouw voor een oude prachtwoning

Stoa. Stoa.
Winchmore Hill, London Moderne ramen & deuren van Maxlight Modern
Loading admin actions …

We laten vandaag een meesterwerk aan je zien: een bijzondere woning met een nieuwe uitbouw. Een oude woning kreeg een totaal nieuwe vibe met deze uitbreiding van het woonoppervlak. Niet alleen werd er meer woonruimte gecreëerd, maar ook qua lichtval is het geheel bijzonder verbeterd. Het was een grote wens van de bewoners om hun recent aangekochte oude woning een volkomen eigentijdse vibe te geven. Je kunt wel zeggen dat het hier om een waardevermeerdering gaat; een ingreep waar men nog jaren plezier van heeft. Wandel met ons mee door de woning en doe zelf de nodige inspiratie op!

Tuin

Winchmore Hill, London Moderne ramen & deuren van Maxlight Modern
Maxlight

Winchmore Hill, London

Maxlight

Je zou kunnen denken dat wanneer je eenmaal een uitbouw gezien hebt, je ze in feite allemaal gezien hebt, maar niets is minder waar, want deze moderne toevoeging aan de woning heeft iets volkomen eigens. Let op het prachtige contrast tussen de oude en nieuwe architectuur, de openheid en de eigentijdse sfeer. Het is maar moeilijk in woorden te vangen wat de ambiance van deze nieuwe uitbouw behelst. Meer mooie ideeën werk je uit met een expert

Close-up

Winchmore Hill, London Moderne ramen & deuren van Maxlight Modern
Maxlight

Winchmore Hill, London

Maxlight

We kunnen hier duidelijk zien hoe bijzonder de uitbreiding is. In plaats van een hermetisch gesloten doos (de oude woning) treffen we hier een wereld van openheid en transparantie. Typisch een woning die past bij onze tijd. De geweldige materialen die gebruikt zijn bij de uitbouw, die natuurlijk een grootschalige renovatie impliceert, spreken van een uitzonderlijke smaak. Licht en lucht lijken hier een levensgrote rol te spelen. Hoe dichter we bij deze uitbouw komen hoe meer we zicht krijgen op de prachtige materialen die gebruikt zijn. De beglazing zelf is ongelooflijk en past qua materiaal intensiteit prachtig bij het natuurlijke hout. De oude gevel en het antraciet grijze frame-systeem zorgen voor een algehele indruk waarbinnen niet alleen de high-end afwerking fabuleus mooi is, maar eveneens de authentiek stenen bijzonder beeld bepalend zijn. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Interieur

Winchmore Hill, London Moderne ramen & deuren van Maxlight Modern
Maxlight

Winchmore Hill, London

Maxlight

Veel mensen zouden wellicht gekozen hebben voor een schuifdeur, maar de bewoners wilden meer, hun oog viel op een ontwerp waarbij een driehoek boven de schuifdeur gerealiseerd zou worden. En zo geschiedde. Met dit design krijgt de woning net dat beetje extra: een modernistische vibe met een eigentijdse twist. De inrichting van deze kamer is sober, maar intens. Een ideale plek om te genieten van een song of een goed boek. De lichtval is hier schitterend.

Eetkamer

Winchmore Hill, London Moderne ramen & deuren van Maxlight Modern
Maxlight

Winchmore Hill, London

Maxlight

En opeens wordt het duidelijk, deze kamer heeft een multifunctioneel karakter, het is naast een woon-/ leeskamer ook nog een volwaardige eetkamer. Ook in dit vertrek zien we de invloed van de oude woning terug, ditmaal in de zijwand naast de eettafel. De witte muren en de authentieke wand vormen een symbiotische relatie die voor een prachtige ambiance in de woning zorgt.

Keuken

Winchmore Hill, London Moderne ramen & deuren van Maxlight Modern
Maxlight

Winchmore Hill, London

Maxlight

Op dit hoge niveau treffen we de keuken aan, waarbij ons oog direct valt op de bar. Een heerlijke ruimte om met z´n allen te zitten en te genieten van de culinaire geneugten des levens. Ook hier weer die mooie lichtval en de zuivere, witte tinten die het beeld bepalen. In deze ruimte heerst een bijzondere openheid die je direct een vrij gevoel geeft. Geen belemmeringen of donkere hoeken; alles komt hier tot leven in een helder licht!

We kijken in feite naar een split-level interieur waarbij een trap ons naar de keuken leidt. Vanuit dit culinaire gebied in de grote, open leefruimte, heb je een prachtig uitzicht over het interieur. Met deze uitbouw lijkt de omgeving rond het huis met het daglicht naar binnen te stromen, waardoor je een prachtige woonervaring krijgt als je hier in de kamer de vrije uren doorbrengt. Met het zicht op deze mooie kamer nemen we afscheid van de woning, maar we nemen je graag mee naar een ander bijzonder project.

De nis is eeuwenoud en heeft een mysterieuze wow-factor! Klik hier voor een aantal prachtige voorbeelden. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!