6 schitterende veranda's en pergola's die je niet mag missen..

Stoa. Stoa.
Verbouwing woonhuis Nootdorp, Architect2GO Architect2GO Landelijke balkons, veranda's en terrassen Steen Wit
Loading admin actions …

Het warme seizoen komt er weer aan. We merken het aan alles: de vogels fluiten in de ochtend, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt. Het is een hele normale reactie om dan na te denken over het nieuwe design voor je tuin. Want hoe ga je dit nieuwe warme seizoen vieren met familie en vrienden? Wij hebben wel een suggestie voor je: een schitterend pergola of veranda, dat is buitendesign wat helemaal toegesneden is op de maximale beleving van de zomer. Veel mensen houden ervan om in de zomer de barbecue eens lekker aan te steken om te genieten van heerlijke gerechten. Samen buiten eten is gezellig en je voelt je lekker vrij. Vandaag hebben we een aantal mooie designvoorbeelden voor je op een rij gezet. Dat maakt het erg gemakkelijk voor je om op nieuwe ideeën te komen. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren! 

1. Pergola

In deze pergola ervaar je de vrijheid die je graag wil tijdens een zomerfeest. De BBQ zet je eenvoudig op het gazon. Soms is het slim om er iets onder te leggen, stenen of zo, om eventueel vuur (als je met hout en kolen werkt) op te vangen zodat het gazon niet verbrandt. De looks van deze pergola zijn minimalistisch en modern. Hout en beton look zorgen hier voor een mooi contrast en een eigentijdse look. Een expert kijkt graag met je mee naar de nieuwste ideeën voor je tuinontwerp. Gave ontwerpers tref je hier. 

2. Open design

In deze tuin vind je alles wat het buitengevoel versterkt. Het gazon is lekker om op te zonnen, het badje is lekker om in af te koelen en de pergola is een schitterende plek om samen buiten te eten. Het moderne design met veel wit past goed bij de woning met een moderne jaren dertig stijl. We kunnen erg genieten van deze buitenruimte. Voor het raam zien we ook nog een comfortabele bank staan waar de bewoners in kunnen chillen. Meer mooie tuinen vind je hier. 

3. Hout veranda

We komen in Amerikaanse sferen als we het hebben over een veranda. In dat grote land heb je vaak alle ruimte, maar in Nederland is het soms behelpen, gewoon allemaal een stuk kleiner. Toch kun je ook in ons kleine kikkerland een veranda maken. Hier zien we daar een mooi voorbeeld van. Door de slimme vormgeving past dit design precies in dit kleine gedeelte van de tuin. Twee rieten stoelen maken het heel gemakkelijk om samen te relaxten en gezellig te kletsen. 

4. Veranda

Aanbouwveranda Winston Lugarde BV Klassieke balkons, veranda's en terrassen Plant,Lucht,Venster,Gebouw,huis,Hout,Gras,woongebied,Huisje,opruimen

Hier gaan we al meer toe naar een Amerikaanse toestand. De grote veranda roept verhalen van het Wilde Westen terug in de herinnering. Alleen hebben we hier niet met een ranch, maar met een vrijstaande woning met een moderne look te maken. Het grote gazon rond de woning is de perfecte plek om te genieten van een tuinfeest compleet met BBQ. 

5. Strak

Dit is toch wel een van de meest strakke buitendesign die we de laatste tijd tegengekomen zijn. Boven en onder zijn elkaars tegenbeeld als we het hebben over de kleurstelling. Dit moderne licht/donker design zorgt voor een mooi evenwicht in het design van het exterieur. Erg gaaf hoe de houttonen gecombineerd worden met de lichte en donkere tinten. De pergola zorgt voor de nodige warmte in het design. Onder de pergola zit je heerlijk en kun je met elk weertype (niet geheel onbelangrijk in Nederland, het wil nog wel eens regenen) genieten van een BBQ met collega's of buren. 

6. Romantisch

We willen graag dit artikel op een romantische manier afsluiten. Een zomeravond kan erg romantisch zijn, zeker als de setting juist is. Wat vind je van deze veranda? Wij zien onszelf hier wel genieten van een avondborrel en een leuk gesprek. 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Wat vind je van dit buitendesign? Zeg het met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!