Gang en hal door Till Manecke:Architect

10 bijzondere ideeën voor je hal

Carla Wilhelm Carla Wilhelm

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

De hal van je huis is de eerste ruimte die je ziet als je binnenkomt. Helaas gebruiken we deze ruimte te vaak als plek om onze jassen en schoenen neer te gooien en snel door te lopen. Maak van je entree de mooiste plek in het huis. Een mooie kleur of een kleurrijk tapijt kan de donkerste of kleinste ruimtes opvrolijken. Plaats een kast om de rommel in op te bergen, laat het daglicht binnen stromen of hang een bijzondere spiegel op. 

In dit artikel hebben we 10 boeiende entrees voor je verzameld om je te inspireren. 

​1. Elegante decoratie

Met mooie design elementen geef je een ruimte elegantie en verfijning. Een opvallende spiegel, veel licht en een kunstwerk zoals dit witte beeld, vormen een bron van inspiratie.

2​. Met veel licht

Een goed verlichte hal geef je een fris en comfortabel gevoel. Maak zo veel mogelijk gebruik van het natuurlijke licht dat door de ramen naar binnen stroomt. Op de foto zie je hoe mooi dit is.

​3. Een tapijt

Tapijten zijn ideaal als decoratie omdat ze een ruimte een warme, comfortabele en kleurrijke uitstraling geven. Aarzel dus niet om een tapijt in de hal van je huis te plaatsen.

​4. Uniform kleurenschema

Wil je de inrichting van je hal rustig houden kies dan voor een uniform kleurenschema, met kleine accenttonen zoals je in dit voorstel in zwart-wit ziet. Vind je het moeilijk om de juiste kleuren te kiezen? Laat je adviseren door een van onze ontwerpers!

5. Mooie elementen en accessoires

In de meestal huizen is de entree niet zo groot. Om toch het effect te hebben als op de foto plaats je een aantal zorgvuldig gekozen elementen en accessoires.

​6. Geometrische patronen

 Gang en hal door Carne Interiors
Carne Interiors

Entrance Hall.

Carne Interiors

Wil je iets bijzonders? Pas dan geometrische patronen toe in je hal, zoals de vloer in dit voorbeeld. Houd de rest van de entree dan wel rustig met kleuren die terug komen in het tapijt en niet al te veel meubels en accessoires.

​7. Binnen wordt buiten

Als de hal al buiten begint, kun je spelen met verschillende elementen, zoals grote potten met planten en lampen. Laat je inspireren door dit mooie voorstel.

​8. Kies voor een andere indeling

Probeer eens om creatief met de ruimtes in je huis om te gaan. In dit voorbeeld maakt de hal onderdeel uit van de eetkamer. Origineel en verrassend.

​9. In industriële stijl

Als je van een industriële stijl houdt zul je je vast aangetrokken voelen door de hal in dit voorbeeld. Een mooie stalen trap en een tegelwand zetten hier de toon.

10. Opbergers

Als je thuiskomt, heb je de gewoonte om je trui, tas, en schoenen te laten vallen. Zorg voor veel opbergruimte in de hal zodat je de boel een beetje op orde kunt houden. 

Kijk voor meer originele ideeën ook eens in dit artikel.

Welke idee spreekt jou aan? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!