20 ideeën voor een sfeervolle hal - deel 2

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

20 ideeën voor een sfeervolle hal – deel 2

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van SolidART Digital Architecture Modern
Loading admin actions …

Je hebt maar één kans om een goede eerst indruk te geven. En dat geldt zeker niet alleen voor contact met andere mensen. Bij je woning is de eerste indruk ook het enige wat telt. En wat zien gasten het eerste als ze je huis binnenkomen; de hal. En toch is de hal vaak een ruimte waar mensen niet zo heel veel tijd aan besteden als het op de inrichting aankomt. Dat is een gemiste kans, en eigenlijk gewoon heel erg jammer. Van de hal kun je namelijk iets heel leuks maken. Een rustieke inrichting kan bijvoorbeeld heel erg goed uitpakken. Wil je daar voorbeelden van zien? Dan ben je bij het juiste artikel aanbeland. In dit artikel zie je tien keer een rustiek ingerichte hal waarmee je inspiratie op kunt doen voor thuis. Dit is deel 2 van een 2 artikelen waarin we in totaal 20 keer een rustiek ingerichte hal laten zien. Genoeg inspiratie dus!

Bank

Overloop - Landelijk Chique Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Wood Creations Landelijk
Wood Creations

Overloop – Landelijk Chique

Wood Creations

Bij binnenkomst in de gang op de foto hierboven kijk je meteen tegen deze kast aan, die ook eens fungeert als bank. Accessoires op deze kast neerzetten is een manier om meteen aan gasten te laten zien welke inrichting ze in de rest van je huis kunnen verwachten.

Bewerkt steen

In een rustieke hal zien we veel bakstenen muren terug. Op de foto hierboven zien we ook weer een stenen muur, maar dan eentje die mooi bewerkt is.

Vintage accessoire

Soms moet je de aandacht trekken met een bijzonder accessoire, zoals de stoel met felrode bekleding op de foto hierboven. Het past goed bij de zeer rustieke hal met bakstenen muur en stenen vloer.

Bamboe

Mediterrane gangen, hallen & trappenhuizen van homify Mediterraan

Een wand kun je veelal op veel meer manieren decoreren dan je zou verwachten. Kijk maar eens naar de foto hierboven. Hier zie je bamboe aan de muur; een hele bijzondere manier om je hal een bijzonder landelijk tintje te geven.

Drie nissen

Op de foto hierboven nog een leuke manier om de wand in je gang te decoreren. Drie nissen met verlichting. Er is er hier niet voor gekozen, maar je kunt er natuurlijk ook nog wat leuke accessoires in plaatsen.

De hoogte ina

Industriële gangen, hallen & trappenhuizen van Boquer 3 Industrieel

Het hangt natuurlijk van je woning af, maar als je een hal hebt met een opening naar de bovenverdieping, zoals je kunt zien op de foto hierboven, dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Daar kun je hele mooie dingen mee, zoals spelen met de verlichting bijvoorbeeld.

Combineer texturen en kleuren

Door verschillende texturen en kleuren met elkaar te combineren kun je een mooie ruimte creëren. De moderen planken en accessoires aan de muur steken af tegen de rustieke muur erachter. een mooie combinatie die door de felle kleuren extra wordt benadrukt.

Uitgelichte wand

Últimos trabajos Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Spazio3Design Modern
Spazio3Design

Últimos trabajos

Spazio3Design

In de hal op de foto hierboven wordt de grijze stenen muur uitgelicht door twee spotjes. Een leuke manier om een wand met bijzondere bekleding wat meer in de spotlight te zetten.

Welkom

Door de dubbele deuren die openen naar de woonkamer krijgen gasten het gevoel dat ze in de gang op de foto hierboven echt welkom worden geheten om je woning te betreden. Een echt warm welkom dus.

Het rustieke zit in de details

In de hal op de foto hierboven zit het rustieke echt in de details. De rode stoffen stoel is hier natuurlijk de echte eyecatcher, maar ook het meubels en de andere accessoires zijn erg bijzonder.

Wil je meer lezen? Dan kun je deel 1 van dit artikel hier vinden.

Heb jij nog leuke ideeën voor een rustieke hal die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!