door Mikrohaus

22m² microhuis met schitterende look

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Klein is fijn, dat is zeker het geval met deze woning. Wij zijn erg blij dat we je een toffe woning als deze kunnen laten zien. Het is een pand dat helemaal toegesneden is op de moderne wooneisen: steeds kleiner bouwen en steeds meer ecologisch verantwoord. In dit micromuis van slechts 22m² gaan efficiëntie en modern design hand in hand. Een woning die goed aansluit bij de omgeving. Veel glas zorgt binnen voor een natuurlijke verwarming, terwijl een goede isolatie de kou buiten de deur houdt. Het is een woning waar de bewoners helemaal fan van zijn. Zin om een beetje inspiratie op te doen? Kijk dan snel met ons mee en laat je verrassen door het geweldige design!  

Strakke look

Ja nu wordt het direct duidelijk waarom de woning zo in de smaak valt bij de nieuwe eigenaren. Dit is een woning die helemaal toegesneden is op de toekomst, waarin het woonoppervlak kleiner wordt en de huizen dichter bij de natuur komen te staan. Het pand staat in een wijk van veel groen. Je ziet direct dat dit een woning is waar levensgenieters in tot hun recht kunnen komen: veel communicatie met de omgeving en een schitterend dakterras. Een expert kijkt graag met je mee naar de vele voordelen van een nieuw modern designhuis. Nieuwe Niedorp heeft nieuwe ideeën voor je woning! 

Dakterras

Het uitzicht over deze omgeving is er een uit 1000. We kunnen ons goed voorstellen dat de bewoners hier met goed weer vaak zitten. Het uitzicht is echt een plaatje. We genieten van de ruimte hier op het dakterras. Een mooie manier om een natuurlijke twist aan deze buitenruimte te geven is door hier en daar plantenbakken neer te zetten. Dat zorgt voor een schitterende sfeer. De bewoners van deze woning genieten met zomerdag optimaal van hun woning en zeker van dit prachtige dakterras. Hier kun je lekker met familie en vrienden zitten. Meer mooie woning kun je hier vinden

Eenvoudige douche

Het mag dan een eenvoudige douche zijn, dat bewoners van het pand zijn erg blijf met de ruimte die ze hier hebben. Er is voldoende plek om te relaxen en te genieten van een verfrissende douche. Het matte glas is erg prettig ivm privacy. 

Open keuken

In deze woning mag een open keuken natuurlijk niet ontbreken. De lichte fronten in combinatie met het donkere hout zorgen voor een ultieme sfeer. Het is lekker koken hier. Zeker omdat het hier zo licht is. Voldoende licht is belangrijk voor een optimale lichtsfeer en ambiance. Je voelt je beter in een lichte woning. Deze keuken is voorzien van alle gemakken zoals een mooie inbouwoven. 

Exterieur

Panorama Prefab recreatiebungalow met guesthouse:  Huizen door Dingemans Architectuur
Dingemans Architectuur

Panorama Prefab recreatiebungalow met guesthouse

Dingemans Architectuur

Het exterieur van deze woning is helemaal van deze tijd: minimalistisch en met een bepaalde bescheiden look. Ook het materiaal gebruik is eigentijds: metaal en hout die samen een schitterende eenheid vormen. Zie je hoe mooi de omgeving rond de woning fungeert als een natuurlijke lijst. Al die bomen in de wijk zorgen dat jong en oud gezond blijven. Bomen zijn de luchtzuiveringsinstallaties van de wijk. In de wijk wordt het steeds beter, want uiteindelijk zullen er alleen nog maar elektrische auto's in mogen. De toekomst komt met de snelheid van het licht naar ons toe! 

Extra

Bosrijk wonen in een droomvilla:  Huizen door BNLA architecten
BNLA architecten

Bosrijk wonen in een droomvilla

BNLA architecten

We willen je graag met een extra voorbeeld van een andere expert inspireren. Gewoon omdat het kan. Dit huis behoort ook tot onze top, omdat het een minimalistisch hoogstandje is. Wat dacht je van de muur die wel gemaakt lijkt van gestapelde stenen? En wat te denken van het koele staal en de strakke, zwarte kozijnen waarin de grote ramen geplaatst zien. Dat zorgt pas voor een ultieme lichtval! Natuurlijk is het interieur lekker minimalistisch ingedeeld, helemaal passende bij de trends van deze tijd, die een zekere tijdloosheid hebben, omdat de designtaal zo ingetogen is, het zijn lijnen die over 50 jaar nog steeds mooi zijn. Met dit voorbeeld willen we graag dit artikel sluiten om je meer te kunnen nemen naar een ander mooi project.

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!