Tuin door Luiza Soares - Paisagismo

20 supercreatieve ideeën met planken – deel 2

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

In je huis heb je altijd ruimtes die niet worden benut. De ruimte in een nis, onder de trap, boven het aanrecht, boven je meubels of in je badkamer. Op al die plekken kun je heel makkelijk een paar planken plaatsen. Bijvoorbeeld van ruw hout of in de vorm van een fraaie nis met verlichting. Op deze manier kun je wat extra flair en sfeer toevoegen aan je huis. Je hebt een gebrek aan ideeën? Kijk dan snel even mee naar de zeer artistieke en creatieve creaties van onze interieur designers.

Voor je schoenen

 Kleedkamer door Tim Wood Limited
Tim Wood Limited

Walk in Closet with storage for Shoes and Handbags designed and made by Tim Wood

Tim Wood Limited

Met planken met weinig tussenruimte met een lage hoogte kun je alle schoenen van je gezin netjes opbergen. Ideaal onder je garderobe deze schoenenkast !

Planken zijn niet altijd recht

Als je origineel wilt zijn, dan maak je een kruisvorm van je planken voor een unieke boekenkast. Klein nadeel is wel dat je er minder boeken kunt plaatsen dan op de reguliere plank maar het oogt zeker artistiek!

Met ruimte voor een vaas

Zeer origineel dit ontwerp. Je maakt een open frame en in de onderste plank maak je een rond gat waar een reageerbuisje in past. Zorg ervoor dat dit reageerbuisje een rand heeft waardoor het blijft hangen. Dit hang je aan de muur met elke keer wat verse fraaie design bloemen. Succes gegarandeerd!

Van gelakt hout

 Woonkamer door 江建築設計事務所
江建築設計事務所

大屋根の家 TVカウンター

江建築設計事務所

Heel klassiek en stijlvol deze planken van strak gelakt hout. Ze vormen een prachtig contrast met de natuurlijke kleur van de houten vloer. Zoals je ziet, kun je ze heel laag bij de vloer plaatsen voor een ander soort plankendesign.

Als een trap

 Woonkamer door Volker Rueß

Erg leuk en apart deze planken van verschillende soorten hout. Je kunt dit design ook goed maken van ruwe boomstamplanken met boomschors voor een natuurlijke touch. Een goed idee voor een nutteloze en ongebruikte hoek in je huis.

Zwevende planken

 Woonkamer door Something Wood
Something Wood

Chunky Oak Floating Shelves

Something Wood

Elegante planken die u zonder duidelijke ondersteuning kunt bouwen, omdat ellen in de muur zijn ingebed. Een timmerman weet hoe het moet en je zult perfect en elegant zijn.

Maak het compleet met laden

 Kleedkamer door homify
homify

Armario vestidor

homify

Wil je wat planken plaatsen in je wandkast of kledingkast? Hou dan rekening met de verschillende functies en plaats kleine spullen in mooie luxe dozen in dezelfde of juist een contrasterende kleur als je kast. Onderin is het handig om een ladeblok te plaatsen voor je kleinere spullen.

Een ontwerp voor in de badkamer

Ook altijd een zeer fraai idee: Een houten wand met daaraan een aantal planken bevestigd. Dit geheel zorgt voor een sfeervl en harmonieus beeld in je badkamer. Ook een goed idee om met hout wat extra warmte toe te voegen aan een wat koelere ruimte.

In een kleine ruimte

In een kleine badkamer kun je elke hoek gebruiken voor een plank met wat noodzakelijke accessoires (bijvoorbeeld voor wat handdoeken en wc papier).

Als ruimteverdeler

In de badkamer is deze wastafelplank gebruikt om de toiletruimte van de douche te scheiden. Je kunt hiervoor een praktische plank op maat laten maken door de timmerman.

Kruidenbakjes van pallethout

 Tuin door Luiza Soares - Paisagismo
Luiza Soares – Paisagismo

MÃO NA TERRA, Belo Horizonte, 2015

Luiza Soares - Paisagismo

Dat ziet er vrolijk uit aan je keukenmuur! Schilder een deel van een muur zwart met schoolbordverf en maak van pallethout kleine kistjes die je waterdicht maakt aan de binnenzijde. Bijvoorbeeld zoals hier met wat mos. Deze kistjes bevestig je aan de muur met kruiden erin. Dat valt zeker op aan je keukenmuur!

Die kruidentuin voor in de keuken.. zo vrolijk!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!