Schitterende prefab woning met een ecologisch karakter | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schitterende prefab woning met een ecologisch karakter

Stoa. Stoa.
Schoolmasters modular eco house Moderne woonkamers van build different Modern
Loading admin actions …

Een prefab huis is een eenvoudige manier om snel je droomhuis te realiseren. Steeds vaker kiezen mensen voor deze ecologische en makkelijke techniek. Deze is ecologisch omdat veel materialen al in de fabriek gemaakt worden, zodat er maar weinig vrachtverkeer en geen vervuilende stoffen op de locatie van de woning gebruikt hoeven te worden. De modules bestaan voor het grootste deel uit hout, deze worden dan laten als een puzzel in elkaar gezet. Vandaag laten we de mooie resultaten van deze nieuwe techniek zien die in de wereld van de architectuur aan een opmars bezig is. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Interieur

Schholmasters Moderne woonkamers van build different Modern
build different

Schholmasters

build different

De prijs van onroerend goed neemt toe, waardoor het wellicht moeilijker gaat worden om huisvestingsproblemen op de klassieke manier (meer standaard huizen bouwen) op te lossen. De prefab huizen bieden een gouden kans om toch een prachtige woning te huren of te bezitten. Daarbij vragen deze woningen om een veel kortere bouwtijd. Het interieur van deze woning zegt niets over de bouwtechniek die toegepast is, eigenlijk is dat een heel mooi bewijs dat je er als bewoners, qua comfort, niets van merkt. De heldere look en de trendy inrichting van deze woonkamer maken het tot een van de lievelingskamers van de bewoners. Typisch zo´n vertrek waarin je je graag terugtrekt om te genieten van de avonduren. Meer mooie ideeën voor je interieur werk je uit met een expert

Andere hoek

Schoolmasters Moderne woonkamers van build different Modern
build different

Schoolmasters

build different

Prefab woningen zijn goedkoop, de prijzen variëren natuurlijk, maar voor 1200 euro per vierkante meter ben je al de eigenaar van een eigentijdse woning. Vanuit deze hoek in de woonkamer krijgen we een mooi beeld van de binnenruimte; het ontwerp en het kleurrijke design steekt mooi af bij de zuivere, witte wanden. Ook de lichtval is hier prachtig! Het zonlicht heeft nog een andere mooie functie, namelijk het leveren van milieuvriendelijke energie. Hiermee krijgt de woning ook zijn ecologische karakter. Het eindresultaat is een huis met een modern design, maar dan wel voor een zeer betaalbare prijs en met een beperkte impact op het milieu. We zijn erg onder de indruk van het minimalistische design. Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Keuken

Schoolmasters Moderne eetkamers van build different Modern
build different

Schoolmasters

build different

De lichte sfeer van het interieur vinden we ook in de moderne keuken. In deze ruimte domineren een wit palet en een minimalistische designtaal. Het is een keuken met een elegantie zoals we die niet vaak tegenkomen. Let eens op de donkere oppervlakken, de frisse kunst, de bijzondere hanglampen en de zuivere good looks. We zien ons zelf hier zeker genieten van een kooksessie! De lange eettafel, met de strakke looks, ziet er erg uitnodigend uit. 

Gezelligheid

Schoolmasters Moderne woonkamers van build different Modern
build different

Schoolmasters

build different

Er zijn meer ecologische aspecten in het huis aan te wijzen, namelijk de biomassakachels. Deze techniek is zeer milieuvriendelijk en daarbij een prettige manier om het huis op te warmen tijdens lange koude winters. Deze kachel is zowel functioneel als bijzonder esthetisch; je woonkamer krijgt echt een typisch eigentijdse vormgeving waarvan je iedere dag kunt genieten. Hier samen zitten lijkt ons erg fijn. 

Badkamer

Schoolmasters Moderne badkamers van build different Modern
build different

Schoolmasters

build different

De perfecte geometrische lijnen en neutrale tinten zijn duidelijk de dominante elementen van deze moderne badkamer. De ruimte onderscheidt zich niet alleen qua vorm, maar ook door de praktische aspecten. Het is goed om te weten dat de elektriciteit en het warme water geleverd worden door de zonnepanelen. Zo kun je voor de volle 100% op ecologische wijze genieten van een warme douche.

Strak

Schoolmasters Moderne huizen van build different Modern
build different

Schoolmasters

build different

Het is de oriëntatie van het huis, op het zuiden, die ervoor zorgt dat de zonnepanelen worden blootgesteld aan de maximale hoeveelheid zonlicht. Daarbij komt nog dat alle ramen en deuren zijn voorzien van driedubbel glas, om zo een maximale isolatie te bewerkstelligen. Ook is er een warmte-terugwinsysteem in de woning gerealiseerd dat de warme lucht in de winter door het huis verplaatst en in de zomer de woning juist koel houdt. Kortom, in dit prefab huis ontmoeten ecologische bouwtechniek en esthetisch design elkaar. Wat een positief vooruitzicht!

Oud en nieuw design samenbrengen in een eigentijds interieur. Hoe je dat op een leuke manier kunt doen? Klik hier voor de voorbeelden. 

Wat vind je van dit type woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!