Een chique villa in Brabant

Inspiratie zit in de details: laat je betoveren van deze chique villa, Medie Interieurarchitectuur Medie Interieurarchitectuur Mediterrane tuinen Textiel Amber / Goud
Loading admin actions …

Vandaag reizen we af naar Eindhoven, lichtstad van de Philips fabrieken en het bekende Strijp-S. Daar bezoeken we vandaag een villa die we zeker als meer dan bijzonder kunnen typeren. Zowel qua interieur design als wat betreft de verschillende unieke verfijnde details in deze woning. Met een sfeer die verwijst naar de sprookjes van 1000-en-1 nacht en unieke features zoals een verhoogd ligbed met fenomenaal uitzicht in de tuin. Kijk even mee en laat je betoveren door deze verfijnde chique sfeer met Orientaalse knipoog.

Chique en klassiek in een perfecte mix

De prachtige oude schouw in klassieke stijl zorgt samen met de fraaie dierenvacht voor een onbetwist luxueus en chique element in de warme knusse woonkamer. En wat een prachtig accent vormen deze moderne glazen schuifdeuren met zwarte kozijnen daarbij. Modern en klassiek gaan prima samen bij het creeren van een luxe omgeving.

Overdadig ligbed with a view

Dit geeft zeker een ongekend gevoel van luxe en overvloed: een verhoogd ligbed naast het zwembad met schitterend uitzicht op de omgeving. Wanneer je je hier installeert met een goed glas wijn zul je hier zeker niet meer weg willen! De vierkante vormen en minimalistische look sluiten goed aan bij de architectuur en het interieur van de woning. Chique, luxe en overdadig.

Strakke verfijning in het toilet

Dat je met zwart wit in een toilet veel meer verfijning kunt aanbrengen dan we vaak zien, wordt direct duidelijk wanneer we dit toilet zien. De scherpe, belijning en spannende dynamiek tussen zwarte en witte elementen en het marmer zorgen ook hier voor een ongekend gevoel van lux maar ook van helderheid en frisheid, wat natuurlijk belangrijk is in deze ruimte.

Een marmeren fontein

Wanneer luxe en overvloed de opdracht is dan mag natuurlijk een fraaie fontein niet ontbreken in de tuin en deze in marmer uitgevoerde fontein doet denken aan Zuid-Franse pleintjes vol sfeer en gezelligheid.

Een kleurenpalet met aardetinten

Aan de binnenzijde is gekozen voor een kleurenpalet met aardetinten in verschillende schakeringen die zorgen voor warmte, knusheid maar die ook een sfeer van verfijning en luxe neerzetten.

Sauna met uitzicht

Er ontbreekt werkelijk niets aan overdaad en luxe want naast een zwembad met ligbed, kunnen de bewoners ook genieten van een heerlijke saunagang. En niet zomaar een sauna maar een die eveneens uitzicht biedt op de prachtige groene ruimtelijke omgeving met weilanden. In deze woning ben je van alle comfort en gemak voorzien voor een heerlijk ontspannen buitenleven.

Zwembad met sterrenentree

Ook de details in deze woning worden gekenmerkt door verfijning en luxe. Met deze entree van het zwembad met mozaïektegels in azuurblauw daal je af in het zwembad als een filmster.

Warmte en sfeer

Met een kleurenpalet met aardetinten kun je de plank soms flink mis slaan. Maar daar is bij deze interieur designers geen sprake van. Wat een prachtige combinatie dit behang in oker Oriëntaalse look met bling in combinatie met een roestbruine muur en donkerbruine lamp. Schoonheid alom!

Fraaie doorkijk vanuit de slaapkamer

Ook de badkamer is uitgevoerd met bruine mozaïektegels en vanuit de slaapkamer is er een doorkijkje in Marrakesh sfeer naar deze stijlvolle ruimte. 

Slaapkamer in Orientaalse sfeer

En hier zien we dit doorkijkje vanuit de slaapkamer. Een prachtige ruimte in Oriëntaalse sfeer met opnieuw een fenomenale combinatie aan bruintinten die ook hier zorgt voor een luxe, chique en minimalistische sfeer. Een zeer geslaagd project!

Prachtig die Oriëntaalse accenten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine