Een vriendelijk familiehuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een vriendelijk familiehuis

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Biuro Projektów MTM Styl - domywstylu.pl Modern
Loading admin actions …

We nemen je overal mee naar toe; geen land of regio is ons te ver. Of het nu het zonnige Zuid-Afrika of het vorstige Cananda betreft; als er een bijzonder huis te zien is, dan weten wij het te vinden! Vandaag blijven we relatief dichtbij huis, we reizen af naar de grootste stad in het noordoosten van Polen: Białystok. Daar troffen we een eenvoudige woning met een uiterst compacte vorm aan. De kleine woning heeft wat je noemt moderne looks en vormt de ideale woonstee voor een gemiddeld gezin van vier personen. Het woonoppervlak bedraagt zo´n 136m² en deze wordt gekenmerkt door een eenvoudige vormgeving die het easy living-gevoel mogelijk maakt. Deze woning raakt bij ons de gevoelige snaar, en als echte huizenjagers willen we onze nieuwste aanwinst graag aan je laten zien. Wandel dus met ons mee door dit mooie huis en laat je inspireren!

Gevel

We beginnen onze wandeling bij de voorgevel. Het is net alsof dit huis een menselijk gezicht heeft met bijzonder vriendelijke trekken. De witte houten look maakt een charmante verbinding met de omgeving, het lijkt wel een locatie uit een droom! De stenen en de houten lambrisering zorgen voor de moderne look, terwijl de neutrale kleuren de woning een opvallend charisma geven. De dakkapel steekt welhaast trots uit het grijze pannendak. Een inspirerend begin van de wandeling!

Andere hoek

Voor we de geheimen van het interieur gaan onthullen kijken we eerst nog even aan de achterkant van de woning. De prachtige pergola en de vlonder vormen de ideale plek waar de bewoners in de zomer kunnen zonnen, dagdromen of een boek lezen. Het zijn de schuifdeuren die de verbinding tussen binnen en buiten compleet maken. De raampartij laat een golf aan daglicht het interieur binnenstromen. Zo is er binnen een prachtige lichtsfeer te ervaren waardoor je wooncomfort optimaal is.

Interieur

Via de achterdeur komen we in de woonkamer, waar we design meubels en warme tinten bruin zien die mooi afsteken bij het wit van de wanden. Dit is nu typisch zo´n kamer waar je graag met vrienden en familie in de avond het glas heft. Vooral als het weer buiten wat minder is vormt deze kamer het ideale decor. De meubels zijn ook echt voor dit doel op een speciale manier in de kamer geplaatst, zodat het converseren extra makkelijk verloopt. Meer woonkamerideeën kun je hier vinden!

Open

Het prachtige tapijt met de beige blokken is in het midden van het gespreksgebied geplaatst, dit zorgt voor een huiselijke sfeer. Natuurlijk heeft de moderne open haard de hoofdrol, deze is er helemaal klaar voor om de ruimte te verwarmen en te vullen met ouderwetse gezelligheid. Een kamer die volkomen is toegerust voor de sociale interactie tussen vrienden en familie. Samen met een expert creëer je al snel een geheel nieuwe stijl in je woonkamer!

Ruimtelijk

Het grondplan van de woning is open, zodat er een duidelijke continuïteit van de ruimte merkbaar is. De open sfeer van de woning zorgt voor een fijn leefklimaat waar jong en oud van genieten. De glazen deuren en ramen zorgen voor een extra transparantie in de ruimte. Dit alles wordt benadruk door het neutrale kleurenpalet van de ruimte. Als bewoner voel je je vrij in deze leefruimte. Een vleugje natuur wordt in de woning door het hout ingebracht, maar ook de sublieme combinatie van kleuren: bruin en beige, komt een boeiende visualiteit tot leven. Let ook even op de frisse stoelen met de mintgroene kleur. En wat te denken van de hanglamp? Een mooi geheel is ontstaan!

Relaxen

Vanaf deze positie hebben we een mooi zicht op de open ruimte en krijgen we inzicht in de wijze waarop de verschillende functie in elkaar overlopen. In de keuken vinden we een prachtige, eigentijdse werkruimte die op het designvlak wordt gedomineerd door een moderne koelkast, een nis in de wand en de handig werkblad. Een plek (net als het hele huis overigens) die garant staat voor plezier en levensvreugde. Even samen met je vriend of vriendin een kooksessie houden, kan het leuker? Wij zijn fan!

In deze woning woont de nostalgie en komen oude tijden soms weer even tot leven, al was het maar in onze verbeelding. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!