Droompaleis bij de rivier | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Droompaleis bij de rivier

Stoa. Stoa.
van António Chaves - Fotografia
Loading admin actions …

We reizen vandaag af naar het warme zuiden van Europa, om precies te zijn naar de rivier de Douro in Quintada Arnado, Portugal. Daar kunnen we genieten van de rust en het geluid van het kabbelende water. In het landschap rond de woning vinden we een overvloed aan recreatieve faciliteiten waar de bewoners van de woning helemaal aan hun trekken kunnen komen. Kijk met ons mee naar deze prachtwoning en laat je inspireren!

Uitzicht op de bergen

Dit fantastische huis heeft alle ingrediënten van het moderne leven, maar met het extra voordeel van de afgelegen locatie en een adembenemend uitzicht op de bergen en de rivier. Daarmee is deze plek waarlijk een droomland waarin naar hartenlust genoten kan worden. We zien dat de essentie van het gebouw in de minimalistische stijl gelegen is. Alle voorzieningen zijn vakkundig uit hoogwaardige materialen vervaardigd en spreken van een integratie tussen oude en nieuwe bouwkunst. De omgeving heeft veel groen en wordt gedomineerd door bergen die bedekt zijn met weelderige wijngaarden. In de woning heb je echt het gevoel dat je opgaat in de natuur. Een wonderlijke en vooral ook prachtige ervaring!

Helling

De stenen van het huis komen zelf ook uit het omgeving, ze zijn als het ware uit het landschap gehouwen. Op deze manier sluit de woning sterk aan bij de natuurlijke context. Overal in de omgeving wordt dezelfde techniek gebruikt om huizen te bouwen, waardoor de woning ook daar een mooie dialoog mee zoekt. Met andere woorden, de woning past hier!

Relaxen

Een van de grote attracties van de woning is natuurlijk het schitterende buitenbad, dit lijkt samen te vloeien met de rivier. Een fantastische plek om een paar baantje te trekken. Een natuurlijke omgeving waarin een mens weer volkomen tot zichzelf komt. De stad is een mooie uitvinding, maar al te vaak verliezen we het contact met onze natuurlijke roots. Dit gebrek wordt hier ruimschoots goed gemaakt. Meer ideeën voor je buitenruimte vind je hier.

Woonkamer

De eerste blik in dit prachtige huis leidt ons naar de grote woonkamer waar de immense ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Het interieur is gevuld met comfortabele meubels en de glamour is ook nauwelijks over het hoofd te zien. Vanuit deze kamer heb je ook een prachtig uitzicht op het landschap. Let eens op de sofa´s, deze zijn fabuleus mooi! En wat te denken van het tapijt en de stoel; allebei zeer opvallende designstukken. Samen met een expert kun je mooi gestalte geven aan je woonkamer.

Slaapkamer

Deze suite herbergt een serene sfeer en laat het buitengevoel ruimschoots binnen komen. De houttinten van het behang bootsen de omgeving na, ook de houtvloer is een verwijzing naar de landelijke omgeving rond het huis. Het metalen bed is perfect gelegen in het midden van de kamer, de gordijnen rond het bed geven een luxe en romantische feel aan de kamer. De spiegel aan het hoofdeind zorgt voor een mooie reflectie van het licht, waardoor de kamer groter en lichter oogt. Natuurlijk kunnen we ook vanuit deze kamer genieten van het prachtige landschap; een majestueuze omgeving die je als bezoeker zeker niet onberoerd raakt.

Spa

In deze schitterende spa spreken de stenen muren en houten vloeren een geheel eigen taal. Het leidt geen twijfel dat deze ruimte ontworpen is om comfort en ontspanning aan zijn bezoekers te schenken. We treffen er allerlei ontspanningsfaciliteiten aan: een massage tafel, ligstoelen en een fantastische jacuzzi. Het is nauwelijks nog mogelijk dat de bewoners van deze woning aan de rivier enige stress voelen, maar mocht je toch een keer je dag niet hebben, dan verdwijnt die wolk aan de blauwe lucht hier snel als sneeuw voor de zon!

Schitterende muurthema´s voor je woning vind je hier

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!