Sprookjesachtige woning met een geheim | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Sprookjesachtige woning met een geheim

Stoa. Stoa.
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Taller Estilo Arquitectura Modern
Loading admin actions …

Luxe is een woord dat vaak gebruikt wordt, maar weinig mensen (architecten of ontwerpers) weten een hoog niveau op dit gebied te bereiken. Kennis en ervaring zijn er nodig om design zo te ontwerpen dat het op een of andere manier boven het gemiddelde uitsteekt. Dat is dan pas echte luxe. Ten minste, dat vonden de bewoners van deze woning. Hun droomhuis is recentelijk uitgewerkt tot een rustoord vol luxe. Natuurlijk, luxe is nauw verbonden met smaak, en smaak is toch ook wel een relatief begrip. Maar bij het zien van zoveel weelde en smaakvol design kunnen we niet anders dan concluderen, dat we vandaag toch wel een uiterst luxe en bijzonder huis voor je in petto hebben! Echt een woning die je sterk kan inspireren bij het ontwerpen van je eigen interieurontwerp. Natuurlijk vinden we deze woning in Brazilië; we zeggen natuurlijk, want het lijkt wel alsof ze in dit land geen doorsnee woningen kunnen ontwerpen. Wandel met ons mee door deze temperamentvolle woning en laaf je aan het schitterende, kleurrijke en vooral uitgesproken design. Be creative, be inspired!

Mooi ingetogen

Zelfs een luxe woning kan een bescheiden gevel hebben. Wie door deze straat loopt heeft geen flauw idee van de prachtige elementen die er binnen allemaal te zien zijn. Toch moet ons van het hart dat we deze buitenkant wel erg mooi vinden, deze heeft een ingetogen karakter waar we eigenlijk direct door gecharmeerd zijn. Vooral de crèmekleurige look in combinatie met de opvallende houten deur doet ons zeer aangenaam aan. We gaan even binnenkijken!

Hal

De lichte en open hal verwelkomt de bezoeker en bewoners van het huis. De lichte kleurenschema´s zijn geheel in lijn met de smaak van de bewoners. Deze tinten brengen de prachtige meubels, het schilderij en de vaas mooi naar voren. Je kunt zien dat hier met veel kennis van kleur en textuur gewerkt is. Let ook even op de prachtige vloer; wat een kunstwerk!

Woonkamer

De lichte en open hal verwelkomt de bezoeker en bewoners van het huis. De lichte kleurenschema´s zijn geheel in lijn met de smaak van de bewoners. Deze tinten brengen de prachtige meubels en voorwerpen mooi naar voren. Je kunt zien dat hier met veel kennis van kleur en textuur gewerkt is. Let ook even op de prachtige vloer; wat een kunstwerk! De grote raampartij en de grote deur openen de buitenwereld en laten je genieten van het Braziliaanse klimaat. De fleurige, kleurrijke bloemen en het kunstwerk laten zien waarom het land voorop loopt als het gaat om een levendige interieurs!

Slaapkamer

De master bedroom ligt aan de andere kant van de woning, hier kun je heerlijk je nachtrust pakken, ook als je partner of kinderen nog gasten over de vloer hebben. Natuurlijk ontbreken hier de frisse kleuren niet, en wat te denken van de hoogwaardige materialen en de professionele afwerking van de meubels. Deze privékamer heeft alles in huis om je te laten genieten! Het design van het bed is minimalistisch en past door zijn zwarte look prachtig bij het zuivere wit en de immens mooie tegelvloer. Dat laatste is nu typisch een voorbeeld van mediterraans topdesign, en toont iets van de ziel van deze passionele woning! 

Overgang

We treffen hier een slaapkamer met een aangrenzend terras. Dit is een speciale kamer waarin je helemaal tot jezelf komt. Genieten van het goede leven was nog nooit zo vanzelfsprekend. De binnen- en buitenruimte zijn met elkaar verbonden door de grote raampartijen en de deur. Hier wordt dus het schitterende idee herhaald dat we eerder al in de woonkamer zagen. Vooral de kozijnen en deurposten spreken door hun slanke lijn tot de verbeelding. Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden!

Geheim

Eindelijk onthullen we het geheim van de woning: de luxe tuin. De ruwe stenen muur heeft de good looks die we graag zien in een Braziliaanse setting! Het verwarmde zwembad is de parel van deze woning. Het is niet verwonderlijk waarom de bewoners genieten van hun tuin! In de middag, maar ook vaak in de avond, komen ze hier samen om te genieten. Voor de kinderen is dit zwembad natuurlijk ook een heerlijke plek. Het terras rond het bad is groot genoeg om feesten te geven, vooral in de vakanties kan het hier behoorlijk afgeladen zijn. Kortom, het buitenleven wordt hier met volle teugen gevierd. Be inspired! 

De sauna wordt steeds meer onderdeel van de woonsfeer. Klik hier voor de mooiste tips om deze ruimte een schitterende uitstraling te geven. 

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!