Een harmonieus huis aan zee | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een harmonieus huis aan zee

Stoa. Stoa.
Klassieke huizen van Home Staging Sylt GmbH Klassiek
Loading admin actions …

Soms kabbelen ze, maar vaak slaan ze met volle kracht tegen de kust. Als bewoner hoef jij je geen zorgen te maken, want het huis is gebouwd op vaste grond. Vandaag nemen we je mee naar de zee. Het huis biedt je een uitzicht dat je maar zelden aantreft. Deze woning, ingericht in de landelijke stijl, biedt een persoonlijk toevluchtsoord aan zijn bewoners. Over de luxe die je er kunt vinden nog maar te zwijgen. Van binnen en van buiten treffen we er comfortabele faciliteiten aan die het huis extra waarde geven. Al benieuwd naar de voorbeelden? Kijk dan snel met ons mee naar het topdesign dat in en om het huis te zien is!

Gevel

Het huis is ontworpen op basis van traditionele bouwkundige principes. Dat is ook duidelijk te zien aan de vorm van het huis en zijn authentieke looks. De gevel van de woning presenteert zich als een tijdloze entiteit die je als bezoeker/bewoner direct imponeert. Er is aanzienlijk veel tijd gaan zitten in de renovatie van de woning, waarbij de bakstenen en het rieten dak volkomen vernieuwd zijn. We hebben het hier dus over een oude woning die een nieuwe look gekregen heeft; precies die projecten die we graag aan je laten zien!

Eetkamer

De eetkamer en keuken sluiten nauw op elkaar aan en vormen de kern van het huis. Net als bij de rest van de woning blijft de focus op het landschap en de zee. De grote ramen, van de vloer tot het plafond, openen de buitenwereld voor de bewoners die binnen genieten van het comfort van de woning. Via de schuifdeuren kun je eenvoudig van binnen naar buiten. Let even op de authentieke stenen vloer en de landelijke tinten. Zo wordt een moderne sfeer geschapen met traditionele trekken! Wat ook supermodern is zijn de goede isolerende materialen die er tijdens de renovatie gebruikt zijn, zo bespaar je veel energie en is je huis zeer groen.

Woonkamer

In de woonkamer treffen we een gedetailleerd design waardoor een intieme setting ontstaat. Vooral de meubels, de mooie inrichting/indeling van de ruimte en de bijzonder smaakvol gekozen kleuren en texturen maken dit interieur supermooi. Echt zo´n kamer waarin je graag een goed boek leest of een goed gesprek houdt. Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Spa

Als de gelegenheid zich voordoet kunnen de trotse eigenaren van deze woning zichzelf trakteren op een heilzame kuur in hun eigen badkamer. Deze ruimte heeft de feel van een professionele spa, alles wat je hier nodig hebt is aanwezig. We treffen hier een sauna, een aantal lounge stoelen en een heerlijk bad. Kan het mooier hier aan zee? Wij durven het te betwijfelen!

Andere hoek

Vanuit een andere hoek krijgen we een extra mooi beeld van de luxe van de kamer. Het is een ruimte die zonder twijfel volkomen gericht is op de zee. We weten allemaal hoe meditatief het ruisen van de golven op ons kan inwerken. Natuurlijk kun je daar in deze ruimte volop van genieten, zet de deuren open en de heilzame zeelucht waait met de zomerbries naar binnen. Dit is een kamer waarin je met familie en vrienden kan genieten van het goede leven! Samen met een expert ontwerp jij je eigen spa voor thuis. 

Uitzicht

Met deze geweldige foto willen we graag onze tour door het bijzondere huis aan zee afsluiten. Het maakt hier niet uit of de zon nu schijnt of achter de wolken is verscholen. De bewoners van het huis zijn hier bijna altijd te vinden. We krijgen hier een goede indruk hoezeer het huis verbonden is met het landschap, maar niet alleen het huis is hiermee verbonden. Ook de bewoners ervaren de connectie met de natuur waardoor ze zich telkens weer kunnen opladen. Be inspired!

Dit familiehuis heeft een prachtige uitbouw. Ga met ons mee op tour! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!