Een droomwoning met een eigentijds gezicht | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een droomwoning met een eigentijds gezicht

Stoa. Stoa.
Minimalistische keukens van The Room Studio Minimalistisch
Loading admin actions …

Uit het interieur van veel eigentijdse woningen spreekt een opvallend vrije designopvatting. Daarmee wordt aangesloten op een geheel nieuwe traditie in de interieurarchitectuur. Er is nu meer dan ooit de ruimte om te experimenteren met sterk contrasterende kleurenschema´s, boeiende vormverschillen en uiteenlopende texturen. Vandaag zie je een woning die helemaal past in dit eigentijdse plaatje. Het is een huis met een uiteenlopende inrichting waarbij elke kamer een geheel eigen vibe heeft. Een uitstekende gelegenheid dus om zelf ook de nodige inspiratie op te doen. Reis met ons naar het altijd zonnige Spanje en doe mediterrane inspiratie op!

Inspiratie

We stappen deze woning in Barcelona binnen en zijn direct verkocht. Eigenlijk hadden we het kunnen weten, want deze Spaanse stad staat erom bekend dat ze ontwerpers en kunstenaars zeer sterk inspireert. Ook in dit interieur zien we dit gegeven terug. 

Oud en nieuw

Let eens op de authentieke stenen muur en de strakke houten meubels en muurdelen, deze steken mooi bij elkaar af. Ook de kroonluchter, met de populaire eigentijdse fragmentarische vorm (wat een symbool voor de hedendaagse eclectische designcultuur!) geeft een boeiende look aan de kamer. Creatieve associaties komen in dit interieur op concrete wijze samen zonder gehinderd te worden door strenge stijlopvattingen. En dan hebben we nog het rode tapijt als ultieme smaakmaker en color boost! Een schitterend begin van de wandeling.

Eigen stijl

Geheel in stijl vinden we hier een kamer een totaal andere look. Het kleurenpalet is subtiel waarbinnen grijs en houtkleur een bijzondere plek innemen. En wat te denken van de heldere witte tint, deze reflecteert het daglicht in de ruimte en laat deze ruimtelijker lijken dan deze in werkelijkheid is. Een slimme truc om je woning extra leefbaar te maken.

Openheid

Vanuit een andere hoek krijgen we andere stijlvolle aspecten voorgeschoteld, namelijk deze prachtige doorgang met boog, waardoor het daglicht als een golf naar binnen kan stromen. Let ook even op het kunstwerk op de muur, de organische abstracte look haakt aan bij het vrije gevoel dat uit de designopvatting spreekt. Via de deuren heb je toegang tot de tuin. Wat een transparantie heerst er in dit interieur! Omdat de bewoners van deze woning veel van films houden hebben ze zelfs een beamer geplaatst waardoor ze op groot formaat als het ware in hun lievelingsfilms kunnen opgaan.

Zithoek

We zien hier een prachtige zithoek waar de bewoners kunnen genieten van hun vrije tijd in comfortabele setting. Ook hier weer is een grote raampartij een dominante verschijning, daarbij zorgt het daglicht dat hier doorheen naar binnen stroomt dat het hele interieur in al zijn kleur en textuur tot leven komt. Vanuit deze positie in de ruimte kunnen we door het raam de pergola buiten in de tuin zien. Ook al zo´n fijne plek om lekker te wonen! Samen met een expert creëer je een prachtig droominterieur!

Badkamer

In deze badkamer is het rood weer teruggekomen in het kleurenschema, waardoor de ruimte een mediterrane temperamentvolle look krijgt. Erg gezellig zijn de verschillende flessen, schilderijtjes en andere accessoires. Dat is nu echt een goede en eenvoudige manier om een persoonlijke badkamer te creëren. Ook hier weer speelt het natuurlijke hout een belangrijke rol, dit past prachtig bij de witte en rode kleur op de wand. Dit noemen we een geïnspireerd interieur! Meer mooie ideeën voor je badkamer vind je hier

Keuken

In deze keuken vinden de industriële en de mediterrane cultuur elkaar. Let eens op de prachtige authentieke mozaïekvloer en de daarmee sterk contrasterende industriële afzuigkap en koelkast/vriezer! Dit is typisch zo´n interieur dat het verleden en de lokale cultuur respecteert terwijl een comfortabele modernisering niet gehinderd wordt. Door de slimme indeling is er veel woonruimte op een relatief klein woonoppervlakte. In de ochtend kun je lekker zitten aan de keukentafel voor een Spaans ontbijt. Kan het relaxter? Wij durven het te betwijfelen! Met een blik in deze schitterende keuken sluiten we onze tour af. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Dit schitterende, blokkige huis is een geschenk voor elke familie! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!