Een villa met bijzondere verrassingen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een villa met bijzondere verrassingen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane zwembaden van SENZA ESPACIOS Mediterraan
Loading admin actions …

Aan de buitenkant geeft een huis vaak niet al z’n geheimen prijs. Pas als je binnen bent kun je zien hoe het er echt uitziet en kom je soms bijzondere verrassingen tegen. Dat geldt ook zeker voor de villa waar we nu een kijkje gaan nemen. Een prachtig project dat is vormgegeven door de architecten van Senza Espacios. Dit huis staat in de Spaanse stad Badajoz, niet ver van de grens met Portugal. Het zuidelijke aspect van het huis komt naar voren, maar er is ook zeker met een moderne invalshoek gewerkt. We gaan samen op zoek naar de verrassingen!

Open concept

Als je in Nederland in de natte en koude winter naar de mooie binnentuin kijkt, dan kun je misschien een beetje jaloers worden. Want wat een prachtig open concept van leven zien we hier! De glazen wand van de lounge kan namelijk geopend worden waardoor de binnenruimte en de tuin naadloos in elkaar over lopen. Je duikt zo lekker het zwembad in om lekker rustig te genieten. Maar ook voor leuke feestjes zijn zowel het huis als de tuin natuurlijk heel erg geschikt! De stijl van het huis laat zich hier trouwens ook duidelijk zien: Mediteraanse elementen in combinatie met een modern interieur.

Gezellig en modern

Bij de woonkamer vallen direct twee dingen op: het ziet er modern uit, maar ook heel erg gezellig! Warme beige tinten geven een heel aards en huiselijk gevoel. En met twee ruime banken is dit de ideale ruimte om ’s avonds lekker onderuitgezakt op de bank te kunnen zitten. En dat hier kunstliefhebbers wonen, mag ook duidelijk zijn! Het schilderij boven de bank wordt door spotjes nog eens extra uitgelicht, dat versterkt het huiselijke gevoel nog meer.

Luxe keuken

Een luxe en moderne keuken staat in dit huis tot de beschikking van de bewoners. De keuken is zeer ruim opgezet en voorzien van een leuke tafel/bar met barkrukken. Leuk als ontbijttafel, werktafel of voor een informeel diner. Maar wat toch vooral de meeste aandacht trekt is de luxe van alle apparatuur die in de keuken aanwezig is! Zelfs de afzuigkap is een mooi stukje kunst geworden. Het geheel ziet er strak en modern uit, maar de zachtgrijze muur zorgt hier, net zoals in de woonkamer, voor een aards tintje.

Bar

Er waren je bijzondere verrassingen beloofd en een van die verrassingen is deze bar. Misschien heb je de bar op de eerste foto al gezien, maar hier zie je dit bijzondere object in volle omvang. Dit is dus echt een villa om feesten in te geven! De glazen staan al klaar en de barkrukken wachten op gasten. Maar ook als er geen bezoek is, kun je aan deze bar heerlijk samen een drankje drinken of een hapje eten.

Warme slaapkamer

Warme kleuren zijn we al eerder in dit huis tegengekomen, maar in de slaapkamer zijn ze nog meer aanwezig! De moderne stijl heeft ook een retrotintje en het geheel lijkt wel een hotelkamer. En ook hier zien we dat er weer zeer veel aandacht aan de verlichting is besteed: wat een prachtige lampen!

Ruime badkamer

Ook de badkamer is weer een plaatje om te zien. Het geheel doet zeer ruim aan door zowel het hoge plafond als de grote spiegels. En weer zien we dat de verlichting een grote rol speelt in het ontwerp. De hangende lampen zijn voor een badkamer redelijk uniek. Ze geven een schitterend effect, zeker in combinatie met de spiegels. 

Unieke aspecten geven een huis zoveel extra uitstraling en charme, dat zouden meer huizen moeten hebben! Als je nog zo’n project wilt zien waarbij een uniek ontwerp van het interieur centraal staat, dan raden we je aan hier een kijkje te nemen.

Sommige villa's hebben net dat klein beetje extra. Wat voor verrassingen zou jij graag in je huis aantreffen?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!