Woning met een superslimme indeling | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning met een superslimme indeling

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van The Room Studio Modern
Loading admin actions …

Een kleine woning kan een grootse woonsfeer in zich dragen. Zeker als je de beschikbare ruimte op een slimme manier indeelt. Te vaak zien we nog kleine woningen met een ietwat knullig woonconcept waardoor de potentie van zo´n huis niet ten volle wordt benut. We nemen je vandaag mee naar een woning waar werkelijk elke vierkante centimeter gebruikt wordt. Dat is overigens geen overbodige luxe, want de woning die we vandaag aandoen is te vinden in de drukke, bruisende stad Barcelona. In de grote steden is er over het algemeen niet bijster veel woonruimte voorhanden, daarom is het zaak om spaarzaam om te gaan met datgene dat je wel hebt! Kijk daarom snel met ons mee naar de voorbeelden die we hieronder voor je op een rij hebben gezet. Laat je gewoon inspireren en neem de mooiste ideeën over in je eigen interieurontwerp.

Woonkamer

Door verschillende functies in een open ruimte te combineren maak je optimaal gebruik van het beschikbare woonoppervlakte. In deze kamer zien we links een zithoek en op de achtergrond een game area. Alle functies (of gedeeltes met een functie) gaan dus op een natuurlijke wijze op in de ruimte. De ruimtelijkheid, vrijheid en woonsfeer die je hier ervaart zijn behoorlijk uniek. Stel je voor dat deze plek je veilige haven is waar je je rust en privacy kunt vinden! Dan wordt het leven in deze mooie Spaanse stad toch wel heel bijzonder. Het kleurenschema is fris (geel en wit) en het gaat mooie dialoog met het heldere daglicht aan. Ook het daglicht is hier belangrijk, want een licht interieur oog ruimer.

Vermaak

We bekijken de ruimte nu vanuit een ander hoek waardoor we nog meer inzicht in de sfeer in deze gezellige woonkamer krijgen. Vanaf de mooie, moderne sofa heb je een mooi zich op de grote tv die je van informatie verschaft, maar waar je tevens in de avonduren door vermaakt wordt. Natuurlijk is er veel meer te beleven in dit interieur, zeker als je vrienden over de vloer hebt. Barcelona is echt een stad waar het leven vooral buiten plaatsvindt; dus blijf niet te lang voor de buis hangen!

Twee niveaus

Ruimte creëer je natuurlijk niet alleen in horizontale richting, ook op de verticale as valt er heel wat leefruimte te halen. In dit geval zien we een slimme uitwerking van dit principe. In de open leefruimte is een tweede niveau (of eerste verdieping) gerealiseerd, zo haal je meer uit je appartement! De ruimtelijkheid en de transparantie (beneden en boven) zorgen voor een unieke woonambiance, waarbij ook het lichte kleurenschema door zijn heldere touch een grote rol speelt. Samen met een gedreven expert creëer je al snel een droominterieur. 

Uitkijk

Je ligt in bed en wordt wakker in de morgen. De stad ligt aan je voeten en licht op in een helder mediterraans morgenlicht. Stap je dan snel met het verkeerde been uit bed? Wij dachten van niet! In deze slaapkamer staat het comfort voorop, let maar even op het grote bed, dan weet je direct wat we bedoelen. Het geel, het wit en de houtkleur geven deze zone een natuurlijke en speelse look. De basis van het interieur (qua kleur) wordt gevormd door de grijze houtvloer en de donkere meubels. Zo is er een mooie harmonie tussen donker en licht- de basis van vele interieurs van tegenwoordig! Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden!

Overzicht

Deze woning is geschikt voor vele doelgroepen, wij denken aan toeristen, mensen die een sabbatical houden of gepassioneerde liefhebbers van de stad. Al deze lieden zullen zich zeker thuis voelen in deze woning. Niet alleen vanwege de ruimtelijke opzet is de woning aantrekkelijk, maar ook vanwege de rijkheid die er in aanwezig is. Je hebt werkelijk alles tot je beschikking om hier lekker in te kunnen wonen. Links zien we een complete keuken met bar, waar je kunt genieten van heerlijke Spaanse gerechten. En alles is vers van de lokale markt! Rechts zien we een slimme toepassing van een illusie. Op de wand rechts zien we een foto die diepte aan het interieur geeft, zo werkt een spiegel aan de wand trouwens ook, het interieur lijkt groter dan het in werkelijkheid is, waardoor de bewoners van deze woning een groot gevoel van ruimtelijkheid ervaren. Dit zijn tips waar je zelf thuis mee kun experimenteren! We sluiten onze tour door de Spaanse woning af. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends!

Met deze tips kun je een mooie indeling geven aan je ruimte, maar dan wel zonder muren! 

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!