Kantoor- & winkelruimten door Resonator Coop Architektur + Design

Voor & Na: verbouwing van een authentieke boerderij

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

We zijn erg blij om je weer mee te kunnen nemen naar een geweldig project: de verbouwing van een authentieke boerderij tot een schitterend familiehuis. Een van de voordelen van zo'n oud pand is dat er zoveel charisma vanaf straalt, werkelijk geen enkele vorm van nieuwbouw kan tippen aan het patina dat van de oude balken en stenen afstraalt. Natuurlijk is dit wel een project waar de nodige uren werk in gaan zitten, je hebt het niet zomaar voor elkaar. Als je zelf geen excellent klusser bent, maar wel veel toffe ideeën voor je nieuwe woning hebt, dan is het goed om een expert te raadplegen. Hij of zij kan je dan zeker helpen de woonideeën, die je misschien al zo lang hebt, uit te werken tot concrete resultaten. Heb je zin om een inspirerende metamorfose te zien? Kijk dan snel met ons mee naar de fantastische resultaten! 

Oudhollands pareltje

We kunnen het niet ontkennen, dit is een woning met een schitterende look, echt een Oudhollands pareltje. Het vormt de woondroom van veel mensen uit de grote stad. De hectiek en de krapte zijn hier mijlen ver weg, letterlijk en figuurlijk. De oude boerderij heeft de uitstraling waar we direct verliefd op worden. Een mooie omgeving om je thuis te vestigen. Als die oude muren eens konden spreken. Je ziet al wel dat er best wat gerenoveerd moet worden, maar ook de potentie van dit huis is goed te zien. Een expert kijkt graag met je mee naar de beste manieren om je nieuwe woningen een totaal nieuwe stijl te gevenIn Amsterdam vind je veel gedreven experts met innovatieve ideeën

Voor de verbouwing

We staan hier binnen in de boerderij een aantal dagen voor de grote verbouwing. Natuurlijk zijn we helemaal onder de indruk van de schaal van het pand. Dit was vroeger de stal. Nu gaat deze ruimte een totaal andere functie krijgen, maar daar moeten een aantal experts nog wel even hard voor aan de slag. Zou het ze gelukt zijn om mooie resultaten te bereiken? Meer mooie huizen vol topdesign kun je hier vinden. 

Voorzijde

We staan hier bij de voorkant van het huis. Je ziet dat het een authentieke woning is en dat baart natuurlijk opzien bij vrienden en familie. Mooi om te zien dat de oude stenen met daarop de letters nog in zo'n goede staat zijn. Rondom de woning vinden we een strak pad van klinkers en een gazon met bomen. Zo ontstaat er een gestileerd en natuurlijk beeld. Dat past heel mooi bij de authentieke uitstraling van de oude boerderij. 

Daglicht

 Kantoor- & winkelruimten door Resonator Coop Architektur + Design
Resonator Coop Architektur + Design

Lichtkonzept / Glasrotunde im ehemaligen Kuhstall

Resonator Coop Architektur + Design

De oude boerderij was qua lichtplan ook echt oud, waardoor het binnen donker was. Dit probleem is verholpen met de realisatie van de lichtkoepel boven de werkruimte. Zo ontstaat een bijzondere ruimtelijkheid in het huis. 

Down to earth

 Kantoor- & winkelruimten door Resonator Coop Architektur + Design
Resonator Coop Architektur + Design

Showroom und Schulungszentrum im ehemaligen Kuhstall

Resonator Coop Architektur + Design

We zien hier wat er zich onder de koepel bevindt. Dit is echt een plek waar je heerlijk aan het werk kunt. Wat een lichtval en wat een mooie elementen zijn hier te zien, zoals de houten balken, de ramen en de betonvloer met een strakke afwerking. 

Eetkamer

 Kantoor- & winkelruimten door Resonator Coop Architektur + Design
Resonator Coop Architektur + Design

Kantine und Aufenthaltsraum im Nebengebäude

Resonator Coop Architektur + Design

In deze woning vind je natuurlijk ook een gezellige eetkamer met een moderne afwerking. Het zwart-wit design is precies wat de bewoners graag wilden. Let ook even op de beeldige ramen, die passen met hun donkere tint toch heel goed bij de wanden, het plafond en de vloer! In de lente zet je hier de deur open en voel je je heerlijk als een zachte lentebries door de kamer waait! Met deze mooie kamer sluiten we het artikel af. We hebben gezien wat er allemaal mogelijk is als je maar de juiste kennis en kunde samenvoegt. De experts hebben er iets fantastisch van gemaakt! Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends. 

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!