Gang en hal door Resonator Coop Architektur + Design

Een aantrekkelijke nieuwbouwwoning die je niet mag missen..

Johan van Dijk Johan van Dijk

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Elke nieuwbouwwoning is weer anders en vrijwel elk exemplaar dat bij ons binnen komt is zeer interessant om iets over te vertellen. En dat is ook zeer zeker het geval met dit project van het Duitse Resonator Coop Architektur + Design. En naast een ‘normale’ gezinswoning is er ook nog eens aan gedacht hoe het zou zijn als de bewoners een dagje ouder worden. Hoe dat er in de praktijk allemaal uit is komen te zien, kun je gewoon het beste even bekijken aan de hand van de foto’s. Laten we snel met de rondleiding van start gaan!

Een modern geheel

Je kent misschien wel Duitse naoorlogse uitbreidingswijken. De woningbouw uit die tijd is over het algemeen niet heel erg inspirerend. Zo’n oud huis valt ook op de achtergrond te zien. Maar als je ‘onze’ woning gaat bekijken, dan zie je direct dat het ook heel anders kan. Een mooi modern geheel die ergens in de verte wel aan Bauhaus doet denken maar ook weer heel anders is. Neem de houten carport die als het ware een groot contrast met het huis zelf vormt.

Rode voordeur

 Eengezinswoning door Resonator Coop Architektur + Design
Resonator Coop Architektur + Design

Eingangsbereich mit integriertem Carport

Resonator Coop Architektur + Design

Het was je zonet misschien ook al wel opgevallen, maar we kunnen het niet nalaten om de focus nog even meer op de rode voordeur te leggen voor we ook binnen in dit huis verder rond gaan neuzen. Het leuke is dat niet alleen de deur zelf rood is geworden, maar dat ook de brievenbus en de grote cijfers die het huisnummer aanduiden lekker rood zijn. En dat de onderkant van de carport mooi witgeverfd is laat nog meer zien dat hier met heel veel aandacht voor detail is gewerkt.

Plattegrond

Op een plattegrond kun je altijd heel erg mooi zien hoe een woning is ingedeeld. En aangezien we het er in de inleiding even over gehad hebben dat je hier gerust een dagje ouder kunt worden, willen we je dat ook aan de hand van de indeling van het huis laten zien. Naast de ruimtes die je normaal gesproken op de begane grond vindt, zijn hier namelijk ook een slaapkamer en badkamer aangebracht. Als je dus wat minder mobiel wordt hoeft dat in dit huis zeker geen reden zijn om te verhuizen!

Lekker inrichten

Het laten zien van een huis dat binnen nog niet is ingericht heeft zo z’n voor- en z’n nadelen. Maar in dit geval willen we het zeker positief in zien! De prachtige keuken is al helemaal klaar, de bewoners hoeven nu alleen nog maar lekker in te gaan richten. De rustieke vloer en de moderne keuken geven aanleiding om nog allerlei kanten op te gaan. Heb jij al een beetje in gedachten wat voor interieur je op deze plek zou willen zien?

Trap met natuursteen

De trap die je in het huis kunt vinden is ook zeer zeker de moeite van het bekijken waard.  Wat wij er vooral zo leuk aan vinden, is dat de treden met natuurstenen tegels zijn bekleed. Zo loopt de vloer van de gang als het ware door in de trap! En die kleur doet het ook ontzettend goed in combinatie met al het wit.

De badkamer

De badkamer moet ook nog even in gebruik worden genomen, maar is er al helemaal klaar voor! Dezelfde fraaie natuurstenen tegels komen hier op de vloer weer terug en verder zie je dat alles heel compleet is ingericht. Een lekker ruime inloopdouche en naast het toilet is ook nog eens een bidet te vinden! Reken dus maar dat je deze badkamer op elk moment van de dag weer lekker fris kunt verlaten. En genieten kun je ook in de rest van het huis: wij hebben daar het volste vertrouwen in!

Wat vind jij van dit geheel? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!