eclectische Huizen door 21-arch GmbH

Unieke gezinswoning met superstrakke looks

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

De minimalistische stijl is allang niet meer zo koel als vroeger, dat wil zeggen dat steeds vaker warme materialen als hout een prominente plek krijgen in het design. Vandaag willen we je graag een huis laten zien met een basic look, maar ook met een warme uitstraling. Het is een woning geworden waarmee de bewoners heel blij zijn: vooral met de huiselijke ambiance die er binnen en buiten heerst. Wij van homify zitten natuurlijk in het vak van de inspiratie en willen je dan ook graag meenemen langs het schitterende design dat deze woning rijk is. Ben je klaar voor een flinke creatieve boost? Kom dan snel met ons mee voor een tour door dit huis!

Mix van stijlen

eclectische Huizen door 21-arch GmbH
21-arch GmbH

Mehrgenerationenhaus

21-arch GmbH

Bij aankomst zijn we onder de indruk van de looks van deze moderne woning. We zien heel duidelijk dat het minimalisme van grote invloed was op de vormgeving, maar ook de industriële stijl is goed te herkennen, met name aan het lichte hout. Ook het terras is te plaatsen onder deze laatste stijl. Een steiger neemt ons mee langs de vijver die hier op de voorgrond te zien is. In de omgeving is er geen huis te vinden zoals dit, maar we weten zeker dat er navolging gaat komen. Dit design is het design van de toekomst! Een expert kijkt graag met je mee naar de mooiste ideeën voor je woning. In Amsterdam vind je de experts die bij je smaak passen!

Ruimte

Het valt direct op dat de bewegingsruimte hier buiten vrij groot is. Geen wonder dat jong en oud het hier naar hun zin hebben. Vooral in de zomer is het fijn om hier te zitten en te genieten. Een tuin als deze biedt je veel mogelijkheden om activiteiten te ontplooien, maar je kunt hier ook heel prima even niets doen. De grote ramen van de woning laten erg veel daglicht naar binnenstromen. Daarom is de sfeer binnen zo fijn! Het balkon is een plek waar de bewoners graag zitten om te genieten van hun ontbijt. Meer mooie huizen vind je bij homify!

Luxe keuken, gezellige plek

In een luxe woning mag een even luxe keuken natuurlijk niet ontbreken. Deze open keuken is het domein van iedereen die houdt van heerlijk eten en gezelligheid. De keukentafel is de sociale hotspot van het huis, de leukste gesprekken vinden hier plaats onder het genot van een glas wijn. Het keukeneiland is niet alleen supermooi vormgeven, het is daarnaast ook erg praktisch. Zo wordt het een stuk fijner om samen te koken. Je hebt hier echt de ruimte!

Douche

Als het weekend aangebroken is, willen de bewoners bij thuiskomst echt maar een ding: heerlijk relaxen in hun nieuwe douche. De strakke looks en de warmte tint, in combinatie met het warme water, zorgen voor een heilzame ontspanning. In de wand is een niche gemaakt waarin badspullen zoals zeep gezet kunnen worden. Zie je hoe strak de ruimte er uitziet! Alleen de douchekop en de kraan streken uit, de rest lijkt gemaakt uit een stuk!

Badkamer

En ja natuurlijk mag een heerlijk ligbad niet ontbreken. De looks van deze badkamer lijken heel erg op die in de inloopdouche. Van twee dingen worden we echt enthousiast: de grote spiegel met een kast daarachter en het warme wastafelmeubel. Vooral dat laatste zorgt voor de nodige warmte in de verder vrij koele badkamer.

Woonparadijsje

We sluiten af met dit schitterende plaatje. Een mooi gazon met een gecorrodeerde stalen bak erop waarin een boom groeit. Wat een gave looks! Er is hier ook echt nog volop ruimte voor de aanleg van een tuintje. Je kijkt hier mooi uit over de wijdse omgeving. We mogen deze basic woning met recht een modern woonparadijsje noemen! Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën.

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!