Minimalistische eengezinswoning met een luxe uitstraling

TILL BEHNE TILL BEHNE
Exklusives Einfamilienhaus im Bauhausstil, Philip Kistner Fotografie Philip Kistner Fotografie Eengezinswoning
Loading admin actions …

Bij de term minimalistisch denken mensen nog wel eens aan eenvoud en een gebrek aan luxe. Maar dat is een misvatting. Het huis we dat jullie vandaag laten zien is minimalistisch, maar een gebrek aan luxe is er zeker niet. Zowel de binnen- als de buitenkant zijn prachtig en met oog voor detail afgewerkt.

Voorzijde

Op het eerste oog lijkt het huis een simpele witte rechthoek. Maar als je beter kijkt, blijkt dat niet het geval. Rechtsboven is een uitsparing voor het balkon en links onder eentje voor een overdekte ingang. Verder zien we aan de voorzijde vooral kleine ramen zodat de inkijk minimaal is, aan de achterzijde is dat wel anders. Ook is er nog een ruime oprit met een garage.

Achterzijde

Aan de achterzijde zien we inderdaad een stuk grotere ramen en ook is de gevel een stuk spannender. Zo zien we dat boven het balkon en boven met het terras een open constructie is gemaakt. Vanaf het terras kom je met een fraaie betonnen trap naar de tuin.

Entree

Eenmaal binnen zien we dat ook hier is gekozen voor minimalistisch wit. Dit wordt wel in balans gehouden door de warme kleur van de houten vloer. Rechts zien we een enorme kastenwand voor alle jassen en andere spullen. Links is een fijn bankje waar je kunt zitten om bijvoorbeeld je schoenen aan en uit te doen.

Tuin

Binnen krijgen we ook nog een blik op de rest van de tuin. Prachtig aangelegd met nog meer terrassen en naar achteren toe een weids uitzicht op de groene omgeving.

Meer zeer fraai aangelegde tuinen kun je hier bekijken. Heb je zelf geen groene vingers, laat je dan helpen door een van deze professionals. En wil je toch zelf aan de slag, lees dan dit artikel eens aandachtig.

Woonkamer

De ruime woonkamer is gesitueerd aan grote ramen naar de tuin toe. Ook hier minimalistische wit aangevuld met de warme houten vloer. Voor nog een beetje extra sfeer zorgt de houtkachel.

Keuken

Uiteraard mag ook een strakke witte designkeuken niet ontbreken in dit minimalistische huis. Links zien we een enorme kastenwand met inbouwapparatuur en daarvoor een prachtige kookeiland met een donker aanrechtblad. Ook hier zien we dat hout een zeer fijne aanvulling is, zowel op de vloer als in de accessoires. De grote ramen bieden links en rechts een fijn uitzicht op de tuin.

Badkamer

Tot slot bekijken we deze prachtige luxe badkamer met een geweldig vrijstaand bad en een dubbele wastafel. Ook hier is weer een strategisch geplaatst bankje en een enorme kastenwand.

Geef je mening over dit huis in de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine