Mooie eigentijdse woonsfeer in oude woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mooie eigentijdse woonsfeer in oude woning

Stoa. Stoa.
North London Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
Loading admin actions …

De ene woonstijl is de andere niet. Dat geldt al voor design uit onze tijd, maar ook de verschillend tussen interieurstijlen uit verschillende periodes zijn opvallend. Wat zou er gebeuren als we al deze ideeën en ontwerpen door elkaar zouden gaan gebruiken in eigentijdse interieurs? O wacht, dat doen we al… De retro en vintage style in de binnenhuisarchitectuur is tegenwoordig mateloos populair, en dit is niet zonder reden, want de resultaten die veel ontwerpers weten te bereiken binnen deze ontwerpgebieden zijn echt spectaculair te noemen. Vandaag laten we je een oude woning in Engeland zien die een volledige update kreeg, waarbij de nadruk vooral gelegd is op de integratie van de oude en nieuwe architectuur en designproducten. Wandel gewoon even met ons mee en laat je inspireren door de woonconcepten van deze tijd! 

Keuken

North London Moderne keukens van LEIVARS Modern
LEIVARS

North London

LEIVARS

Deze keuken met de schattige tafel heeft bescheiden afmetingen, maar voldoet toch aan allen eisen om een volwaardige plek te zijn waar je heerlijk kunt genieten van een ontbijt of diner. Stel je voor dat je in ochtendzon je ontbijt kunt nuttigen. De oude gebouwen buiten zorgen voor een speciale sfeer, ook het huis straalt deze ouderwetse charme uit. Toch vinden we in de keuken ook de heldere, moderne stijl. Een stille getuige daarvan is de minimalistische tafel waaraan je zo lekker kunt zitten. Oud en nieuwe woonconcepten horen gewoon bij elkaar!

Andere hoek

North London Moderne keukens van LEIVARS Modern
LEIVARS

North London

LEIVARS

Vanuit een andere hoek krijgen we een mooi zicht op de stijl van de keuken. De kast tegen de wand heeft een luxe en vooral ook strakke look. Zowel de tafel als de kast lijken geïnspireerd door de minimalistische en Scandinavische designstijlen. Dit zorgt voor een fijne, lichte touche in het interieurontwerp. Het daglicht, dat mooi binnenvalt langs het fijne gordijn, draagt in hoge mate bij aan deze zachte sfeer. De ideale plek om rustig wakker te worden! 

Woonkamer I

North London Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

North London

LEIVARS

In de avond genieten veel mensen van het comfort van hun woning. De woonkamer staat daarbij stipt op nummer één. In een fijn ingerichte kamer als deze moet elke huizenbezitter toch wel de nodige ontspanning kunnen vinden. De stijl van het interieur is enerzijds klassiek en behouden, ietwat ouwelijk zelfs, maar de moderne vibe die er in de kamer heerst maakt het plaatje compleet. Natuurlijk mogen we ook hier het daglicht niet vergeten te noemen, want dit zorgt voor een geanimeerd interieur waarin genieten een vanzelfsprekendheid lijkt.

Andere hoek

North London Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

North London

LEIVARS

Natuurlijk zagen we zojuist maar een gedeelte van de woonkamer die toch behoorlijke afmetingen heeft. De ruimtelijkheid die de bewoners hier ervaren is dan ook uitzonderlijk. Familie en vrienden komen graag over de vloer, en als we de inrichting van de woonkamer zo zien snappen we best waarom dit zo is. De traditionele look die we zojuist nog sterk ervoeren blijft aanwezig, maar vanuit deze hoek en lichtval komen nu de eigentijdse trekken meer naar voren. Let ook even op de bijzondere salontafel; het ontwerp heeft iets geheel eigens en zal de komende tijd vele ontwerpers inspireren. Ideeën voor je woonkamer vind je ook hier!

Badkamer

North London Moderne badkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

North London

LEIVARS

In onze tijd, die vrij gejaagd en hectisch kan zijn, hebben mensen van nu behoefte aan een plek, een soort persoonlijk toevluchtsoord, waarin ze zich weer kunnen opladen en zogezegd ´tot zichzelf´ kunnen komen. Deze lichte badkamer lijkt voor dit doel geschapen. De minimalistische ontwerptrant en zachte, subtiele verlichting, schenken de bewoners de ideale ambiance om in tot rust te komen. Een toevluchtsoord hoeft niet groot van opzet te zijn, want zoals je ziet beslaat deze badkamer niet bijzonder veel vierkante meters. Maar toch is de sfeer hier groots, dit komt door de ruimtelijke, slimme inrichting en de fijne transparante ambiance die hier heerst. Deze zaken hangen met elkaar samen en zorgen er dus samen voor dat de inrichting van je badkamer geslaagd is. Om deze factoren met elkaar in harmonie te brengen kun je je laten inspireren door een gedreven expert!

Mooie slaapkamerideeën vind je hier!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!