Nieuwe tijd, nieuwe looks | homify

Nieuwe tijd, nieuwe looks

Stoa. Stoa.
Westminster LEIVARS Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Tegenwoordig spreken we niet mee over vaste stijlen, maar denken we eerder in termen van stromen of mogelijkheden. We zien vaak eclectische stijlen voorbij komen die vele oudere stijlen in zich dragen (retro, klassiek, modern), daarbij schuilt juist in de smaakvolle combinatie de ware kunst. Vroeger ging het inrichten van de woning volgens vaste patronen, waarbij vooral de traditie richting gaf. Tegenwoordig kan er veel, zo niet alles, maar een zekere mate van urgentie en stijl moet toch nog steeds uit de moderne creaties spreken. Hieronder nemen we je mee voor een wandeling door de woning, zodat jezelf kunt ontdekken hoe bijzonder de interieurconcepten van tegenwoordig eigenlijk zijn.

Open

Westminster LEIVARS Moderne balkons, veranda's en terrassen
LEIVARS

Westminster

LEIVARS

Deze buitenruimte is open, de authenticiteit spreekt uit de oude stenen van de woning. Het design is modern, vooral de grijze vlonder spreekt tot de verbeelding. Oud en nieuw design stromen op een stijlvolle wijze door elkaar heen. We zien hier een voorbeeld van het gemak waarmee oude en nieuwe architectuur samen kan gaan. Dit is een eigentijdse manier van denken die we op alle gebieden tegenkomen, zoals bij het retro, vintage en recycle design, maar dus ook in de architectuur. Samen met een expert creëer je al snel een ideale buitenruimte!

Woonkamer

Westminster LEIVARS Moderne woonkamers
LEIVARS

Westminster

LEIVARS

Deze open ruimte geeft zich helemaal bloot. Deze woonkamer is wars van pretenties. Vanuit de verschillende ruimtes kunnen de bewoners elkaar zien, dit zorgt voor een huiselijke sfeer met een moderne twist. Alles vindt zijn basis in de warme houten vloer, terwijl de witte wanden dienst doen als een soort canvas, waarop het kunstwerk van het leven gestalte krijgt. Heb je ooit een woonkamer met een dergelijke hoge graad van transparantie gezien? In één woord prachtig! Meer mooie ideeën voor je woonkamer vind je hier

Badkamer

Westminster LEIVARS Moderne badkamers
LEIVARS

Westminster

LEIVARS

Op het einde van de dag is het heel fijn om even te relaxen in je eigen badkamer. Gewoon een beetje privacy op zijn tijd doet niemand kwaad. Sterker nog, in dit open huis is het echt noodzakelijk dat je je ook even kunt afsluiten. Dat kan dus in deze zenachtig badkamer met mooie natuurlijke versiering. En wat te denken van het poëtische daglicht dat de kamer binnenvalt! Kan het mooier en fijner? Laat het bad vollopen en geniet van het heilzame, warme water. Je zult zien dat de stress en spanningen spoedig van je wegdrijven. Steeds meer is de badkamer dé plek waar veel mensen het liefst een gedeelte van de avond doorbrengen. Geef ze eens ongelijk! 

Keuken

Westminster LEIVARS Moderne keukens
LEIVARS

Westminster

LEIVARS

Samen genieten van culinaire creaties, dat is wat veel mensen graag met hun vrienden en vriendinnen doen. In deze keuken is dat absoluut geen probleem, want terwijl jij de ene na de andere creatie te voorschijn tovert, zitten je vrienden daarvan te genieten aan de bar. Natuurlijk eet je zelf ook mee, en een drankje hoort er ook helemaal bij! In deze keuken heb je alle hoogwaardige apparatuur tot je beschikking, waardoor je creaties snel en professioneel gemaakt kunnen worden. 

Slaapkamer

Westminster LEIVARS Moderne slaapkamers
LEIVARS

Westminster

LEIVARS

Na een dag van allerlei belevenissen is het de hoogste tijd om een beetje rust te pakken. Wij zijn direct onder de indruk van deze slaapkamer. Vooral het zachte, luxe hoofdeinde spreekt tot de verbeelding. Het is nu wel heel verleidelijk om voor het slapen gaan nog even een hoofdstuk uit een fijn boek te lezen. Een andere mooi aspect aan de kamer is het ingetogen en kalme kleurenschema, precies hetgeen je hoopt te vinden in een modern slaapvertrek. De slaapkamer is voor veel mensen tegenwoordig niet alleen de plek waar ze de nacht doorbrengen, ook in de middag of avond is het een geschikte plek om even tot jezelf te komen na een dag van noeste arbeid. Gewoon even een paar momenten voor jezelf! Daarmee krijgt de slaapkamer dus de functies van relaxkamer. Dat moet met een design als dit toch zeker lukken.

Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!