Ontdek de bijzondere designwereld in deze woning! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ontdek de bijzondere designwereld in deze woning!

Stoa. Stoa.
Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
Loading admin actions …

In de wijk Wimbledon, Londen, vinden we een prachtige eengezinswoning die ons werkelijk op alle vlakken weet te verbazen: qua sfeer, good looks en comfort scoort deze prachtwoning buitengewoon hoog. Een bijzonderheid van deze woning is zijn eclectische opzet. Zijn wat? ´Eclectisch´ houdt in dat er meerdere stijlen zijn gecombineerd, en wel op een succesvolle manier zodat ze een sprekend nieuw design vormen. In de bouwstijl van deze woning zien we sporen van de klassieke-, rustieke-, moderne-, industriële- en eigentijdse stijl. Ook zien we binnen prachtige meubels die ook bijzonder uiteenlopend genoemd kunnen worden. Daarmee heeft ook het interieur een eclectisch karakter. Met deze variantie op het gebied van stijl kunnen we wel spreken van een geheel eigen wereld die aan de woning ontspringt! Kom met ons mee om deze wereld te ontdekken tijdens een ontspannen wandeling door het huis. Laat je inspireren!

Tuin

Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Aan de buitenkant van de woning zien we de geslaagde combinatie van de verschillende stijlen, ook wordt het duidelijk dat het huis bestaat uit vier verdiepingen: het bakstenen deel is het oudst, al het andere is bij de recentelijk voltrokken renovatie toegevoegd. We krijgen vanuit dit punt in de tuin een prachtig zicht op de sfeer van de woning. Deze is te kenschetsen als klassiek, maar met een moderne, heldere twist. De openheid ten gevolge van de nieuwe uitbouw is treffend en daarmee een voorbeeld hoeveel er aan transparantie met een dergelijke aanpassing gewonnen kan worden.

Open

Wimbledon Moderne keukens van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

We wandelen het huis binnen via de tuin en zien als eerste de volledig open woonkamer, waarin een zithoek, een grote eettafel en een ruime keuken gerealiseerd zijn. Deze ruimte heeft industriële accenten, maar toch kunnen we niet om de majestueuze, klassieke stijl heen. Een andere bijzonderheid is het rechthoekige keukeneiland met een groot werkblad. De koks onder ons weten daar vast wel raad mee!

Oud en nieuw

Wimbledon Moderne keukens van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

De keuze van de elektrische huishoudelijke apparatuur onthult een smaak die grenst aan retro, maar dan wel weer met een voorliefde voor de technologische vernuftigheid van onze tijd. De nieuwe keukenapparatuur is mooi in de meubels geïntegreerd (zie vorige foto), waardoor de strakke stijl mooi tegenover het retro design komt te staan.

Kantoor

Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Vanuit de keuken loopt er aan de rechterkant een trap naar de onderliggende ruimte, daar vinden we een klein maar gastvrij bureau en een fijn ligbed met blauw fluwelen uitvoering, dit uitgesproken decor zorgt voor een bijzondere plek om fijn te kunnen relaxen en/of werken. Let ook even op de bijzondere comics op de muur, dit is een aantrekkelijke designkamer met een unieke twist.

Wijnkelder

Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

In het verlengde van de kamer die we zojuist zagen is een wijnkelder gerealiseerd. Een perfecte manier om je wijncollectie te organiseren en verder uit te bouwen. Het is niet zomaar een ruimte waar je even de wijn inlegt, deze beschikt over een duurzame technologie die zorgt voor de juiste temperatuur om de wijn in te bewaren. De ruimte is niet alleen zeer praktisch, maar tevens een prachtige toevoeging aan je woning waarmee je je gasten zeker zult imponeren.

Zithoek

Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

De zithoek danst in het daglicht en ademt de oude Engelse stijl. Toch kunnen we ons niet aan de moderne indruk onttrekken. Dit is natuurlijk geheel naar de zin van de bewoners, deze zijn buitengewoon trots op hun volkomen vernieuwde woning die nu een eigentijdse feel heeft en daarbij aansluit bij de hedendaagse wooncriteria. We leven tenslotte niet meer in de negentiende eeuw! Hoewel, wie zou er niet graag even een kijkje nemen in deze voor ons zo romantisch aandoende tijd? In deze mooie kamer herleven Victoriaanse tijden, steek de open haard aan, de vlammen brengen de schaduwen van het verleden weer even in het licht.

Bibliotheek

Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Dit prachtige huis verdiend natuurlijk een bibliotheek. Zo dachten de bewoners er ook over en hadden er ook wel echt één nodig, want hoewel dit slechts een klein deel van hun boekencollectie is, zijn het wel de meest dierbare exemplaren. Die wil je dan natuurlijk dicht bij je hebben. Dat kan dus met behulp van deze mooie boekenkast met ladder. Daaronder vinden we de heerlijke leesstoel, die volledig profiteert van de prachtige lichtval die door de grote raampartij het interieur binnendringt. Let ook even op de meubels, hebben ze niet een eigenzinnige ietwat eclectische look? 

Muziek

Wimbledon Moderne woonkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Aan de andere kant van de bibliotheek vinden we een muziekzone, hier kunnen de bewoners veel van hun emoties tot uitdrukking brengen, via de klanken van de muziek. Ook op het intellectuele vlak is er hier van alles te beleven, want repeteren en samenspel zijn zaken die de grootst mogelijke aandacht vragen. De klassieke piano past precies bij de ingetogen kleuren van de kamer. Een vreemde eend in de bijt (hoewel erg leuk) is wederom het eclectische meubel, een poef. Het maken en luisteren naar muziek zijn in deze kamer erg prettige activiteiten. 

Tuin

Wimbledon Moderne balkons, veranda's en terrassen van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Deze tuin heeft het helemaal als het aankomt op comfort en stijl. Let eens op de vijver en de schitterende stoelen en bank. Een betere plek is er niet om te genieten van de rust en buitenlucht!

Slaapkamer

Wimbledon Moderne slaapkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

In deze slaapkamer heerst duidelijk nog een oude Engelse sfeer die toch een frisse touch heeft. Precies hoe de bewoners van dit huis het graag zien. Het lichte kleurenschema past prachtig bij de rustieke stenen. En wat te denken van het krachtige rood! Een fijne plek om bij de haard weg te dromen…

Slaapkamer II

Wimbledon Moderne slaapkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Voor de gasten is er een kleine slaapkamer die aan sfeer niet onderdoet voor de andere. In de hoek staat een fijne stoel met voetenbank. Dit meubelstuk maakt de oude sferen van de vervolgen dagen uit het verleden weer manifest. Het voelt alsof je in het verleden bent, maar dan wel met een modern retrogevoel dat grenst aan nostalgie, om je met beide benen in het hier en nu te houden. De sfeer in deze slaapkamer is complex en rijk, waardoor je er lang van zult genieten. Met een expert creëer je al snel je droomslaapkamer!

Badkamer

Wimbledon Moderne slaapkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Je baadt hier in de oude stijl, maar met een modern comfort. Lekker zitten in de luie stoel en wachten tot het bad vol is, of gezellig kletsen met je partner. Deze kamer is er op toegerust. Misschien had je het nog niet gezien, maar we staan in de eerste slaapkamer die we je hebben laten zien. Het is dus een kamer met een dubbele functie! Hoe fijn moet het zijn om in de ochtend direct te kunnen genieten van een heilzaam bad? Zo begint de dag altijd goed!

Douche

Wimbledon Moderne badkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Natuurlijk is er in de ochtend niet altijd de mogelijkheid of zin om in bad te gaan. Daarom is deze Engelse woning uitgerust met een prachtige douche die het mogelijk maakt om de dag vlot te beginnen en later in stijl af te sluiten. Het wastafelmeubel heeft een klassieke look die ook in de stenen te zien is. Hoewel, deze hebben ook een ietwat industriële look. Alsof je een douche in een oude fabriek binnenloop. En dan dat daglicht! Veel meer mooie ideeën voor je badkamer kun je hier vinden!

Praktisch en mooi

Wimbledon Moderne badkamers van LEIVARS Modern
LEIVARS

Wimbledon

LEIVARS

Deze zijde van de douche heeft een praktisch en mooi design. Het water blijft waar het moet zijn en de transparantie is door de glazen wand bijzonder groot. De breedte van de doucheruimte maakt het mogelijk om, gezellig samen of alleen, met veel bewegingsruimte te douchen. Een betere manier om de dag te beëindigen is er niet. Hoewel, die badkuip… . Dit was onze tour door de woning. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën. 

Rust en power in je slaapkamer creëer je met deze tips!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!