Ultieme make-over voor een authentieke woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ultieme make-over voor een authentieke woning

Stoa. Stoa.
Lysia Street Moderne eetkamers van S&Y Architects Modern
Loading admin actions …

Dit appartement Zuid-West-Londen heeft een bijzondere make-over gehad. Deze volledige nieuwe herinrichting brengt een nieuw elan in de woning die zich concreet uitbetaald in kostbare extra woonruimte. Het appartement heeft zijn oude stoffige mantel afgelegd en komt nu fris en stijlvol voor de dag. Subtiel en comfortabel zijn nu kernwoorden die haarfijn de vibe van de woning uitdrukken. De bewoners voelen zich helemaal op hun plek in deze hedendaagse woning te meer omdat de nieuwe stijl geheel op hun aanwijzingen gebeurd is. Vooral de transparantie van de nieuwe stijl is opvallend. We nemen je mee op een wandeling door deze mooie woning om een goed beeld te krijgen van de voordelen die een make-over, in dit geval een spectaculaire uitbouw, voor je woning kan opleveren. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Openheid

Lysia Street Moderne tuinen van S&Y Architects Modern
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

De gevel laat een subtiele en doordachte integratie van glas en baksteen zien; uitersten die elkaar ontmoeten in een hedendaagse design. Deze contrasterende materialen zorgen tevens voor een sfeer die de authentieke architectuur van het oude huis respecteert. De nieuwe stijl omarmt zogezegd het verleden, deze twee gaan een mooie interactie aan. En dan die openheid, in één woord prachtig!

Keuken

Lysia Street Moderne woonkamers van S&Y Architects Modern
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

We stappen binnen in de keuken en zijn direct erg onder de indruk van de speelse inrichting en de heerlijke transparantie die er binnen te ervaren is. Het huis was donker en wat krap, dat komt natuurlijk door de oude woonideeën die in de oude architectuur tot uitdrukking zijn gebracht. Met deze nieuwe uitbouw, en de bijbehorende renovatie van de binnenruimte, werden de hedendaagse wooncriteria gehanteerd, om zo tot deze prachtige keuken annex woonkamer te komen. Let eens op die lichtval en de schitterende verlichting. 

Keukenzone

Lysia Street Moderne keukens van S&Y Architects Modern
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

In de open ruimte vinden we deze prachtige keukenzone die zeer gezellig aandoet. De minimalistische vormgeving maakt dat de visualiteit van deze keuken kalm aandoet. Een prima plek om te ontspannen met een goed glas wijn of heerlijk samen met vrienden van wat culinaire snacks te genieten. De keuken is van oudsher een belangrijke sociale hotspot in de woning van mensen, dat is bij deze eigentijdse variantie niet anders. Echt een zone waarin je je bourgondische hart kunt ophalen!

Eetkamer

Lysia Street Moderne eetkamers van S&Y Architects Modern
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

Er bestaat een nauwe verbondenheid tussen de keuken en de eetkamer: in de eerste ruimte maak je de creaties en in de twee geniet je ervan. Hoewel, sommige koks genieten ook al stiekem een beetje in de keuken, want een goede kok proeft geregeld hoe de smaak van het gerecht is. In deze prachtige eetkamer met schitterend dakraam ervaar je je gerechten optimaal. Veel mensen zullen beamen dat je meer geniet van je gerechten in een fijne ambiance. Aan deze lange tafel, gemaakt van prachtige hout, moet dat laatste zeker goed komen. De lichtval is hier uniek en draagt bij aan de juiste ambiance. Een mooi detail is de zwarte, industriële pilaar, deze steekt prachtig af bij de heldere, witte ruimte. Genieten staat hier centraal! 

Dakraam

Lysia Street Minimalistische serres van S&Y Architects Minimalistisch
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

Je kijkt even naar boven als je aan tafel zit en ziet direct de sterren. Een mooier romantisch diner kun je je niet voorstellen, niet waar? Ook in de middag is het uitzicht schitterend. Je krijgt echt een fijne connectie met de natuur om je heen. En wat een ruimtelijkheid ervaar je hier. Deze eetkamer is een plek waar gedachten kunnen zweven. 

Zithoek

Lysia Street Moderne woonkamers van S&Y Architects Modern
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

Nadat je hebt gegeten is het fijn om even te ontspannen. Dat kan heel goed in deze mooie zithoek. Alles is er aan gedaan om de ambiance zo relaxt mogelijk te maken. Ga lekker zitten op de sofa en geniet van de verlichting. We kunnen er niet omheen, in deze kamer willen we graag genieten van een goed gesprek en een borrel! Meer mooie ideeën voor je zithoek werk je uit met een expert.

Badkamer

Lysia Street Moderne badkamers van S&Y Architects Modern
S&Y Architects

Lysia Street

S&Y Architects

Voordat we de wereld van de slaap opzoeken brengen we eerst een bezoek aan de badkamer. Deze schitterend uitgevoerde kamer laat zien waar modern design voor staat! Lekker in bad liggen in de avond of een verfrissende douche in de ochtend? Het kan allemaal in deze geheime parel verborgen in de woning! De stijl is vrij ingetogen, een beetje minimalistisch, maar er is ook een zekere spanning of temperament te vinden in de texturen en de verlichting die er in deze ruimte gerealiseerd zijn. Een badkamer waarin je je kunt terugtrekken in een wereld van ontspanning en verlichting van je stress kunt vinden. 

Rust en energie creëren in je slaapkamer, hoe je dat doet? Klik hier voor de tips en adviezen. 

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!