Een loft met een prachtige, verfijnde stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een loft met een prachtige, verfijnde stijl

Stoa. Stoa.
Moderne slaapkamers van FELD Architecture Modern
Loading admin actions …

Luxemburg is een land waar je veel dichters, schilders en vrije geesten kunt vinden; van de mensen met een passie voor het leven. Het artikel van vandaag is een eerbetoon aan het lieve leven in dit prachtige land dat zijn gelijke niet kent. Als je vaker in dit land bent geweest leer je natuurlijk de meest bijzondere plekjes kennen die de gemiddelde toerist voorbij loopt. Maar na verloop van tijd zullen ook zij vaker een zijweg nemen om zo steeds weer aangenaam door de stad verrast te worden. Vandaag laten we je zo´n fijne verrassing zien, want ook op het gebied van home decoration (met een Frans accent uitgesproken) is er in dit land zeer veel moois te vinden. Kom met ons mee voor een leuke tour door een loft gelegen in het mooie Luxemburg. Enjoy the trip. 

Kern

We beginnen met een van de belangrijkste zones van het huis (we zeggen zones vanwege de continuïteit van de ruimte die vele lofts kenmerkt), namelijk de keuken met eettafel. Het is algemeen bekend dat het woonoppervlakte van een loft meestal niet exorbitant groot is; we mogen zelfs met een gerust hart zeggen dat ze doorgaans behoorlijk beperkt is. We vinden het erg leuk om je te laten zien hoe de huidige bewoners in deze loft toch een grootse woonruimte hebben weten te bereiken! De minimalistische keuken is een hele verschijning en steekt op een bepaalde manier erg smaakvol af bij de klassiek aandoende houtenvloer. Oud en nieuw design vloeien samen. Je kunt aan deze tafel heerlijk eten, alleen of met z´n tweeën. We kunnen met zekerheid zeggen dat de verbinding tussen de keuken en eettafel groot is, deze vormt dan ook een duidelijk geheel in de ruimte. Een prachtige hoek, met een schitterende verlichting! Meer mooie ideeën voor je keuken kun je hier vinden!

De woonkamer

Een mooi uitzicht op de omgeving mag natuurlijk niet ontbreken in deze loft. De Luxemburgse sfeer zit in alle poriën van de muren en trekt dikwijls als een welriekend parfum door het lichte interieur van deze loft. We werpen een blik in de woonkamer en zijn getroffen door de verfijnde sfeer die er uitspreekt. De meubels hebben een typisch eigentijdse, statige look die precies past bij de ambiance van het land. Even een glaasje wijn doen met vrienden voor je je stort in het nachtleven. Dat klinkt toch als een prachtig chanson in de oren! Let eens op de mooie open haard met een marmeren schouw. Dat is pas luxe! Toch is er ook plaats voor een zeker minimalisme, zoals de lamp boven de salontafel. We genieten van de zachte sfeer van deze woonkamer!

Keuken

Je verwacht het niet, maar deze loft beschikt ook over een grote keuken met een complete eetzaal! Daarmee is deze loft een uiterst begeerlijke woonstee in het woningaanbod in de stad! De bar, keuken en eettafel vormen ook hier een een schitterende plek om met een grote groep vrienden en familie te dineren. En let eens op de lichtval, die lijkt wel afkomstig uit een gedicht van een onbekende dichter! Het valt op dat het kleurenschema ook hier licht en natuurlijk oogt- houtkleur en wit vormen het decor waarbinnen het toneelstuk van het leven zich voltrekt. 

Details

De mooie details nemen ons mee naar de kern van de zaak, namelijk de oogstrelende sfeer die in deze loft aanwezig is. Vooral de grote spiegel tegen de wand, die zo mooi afsteekt door zijn donkere kleur, zorgt voor een excellente ambiance. Ook de doorkijk die we hier hebben in de kamer geeft ons een mooi beeld van de loft. Let eens op de lambrisering, is het geen plaatje! Het luxe Luxemburgse leven heeft hier een concrete vorm gekregen.  

Slaapkamer

Naast een culinaire hotspot is Luxemburg toch ook vooral een stad van denkers en dromers (schrijvers, schilders), vooral de laatsten kunnen hier uitstekend uit de voeten. In deze heldere kamer, die volkomen wit is in zijn vele tinten, vinden we de perfecte ambiance om geheel tot rust gekomen als de avond is gevallen. ´Subtiel´ en ´zacht´ zijn woorden die boven komen drijven als je hier gaat liggen om nog even de dag te overdenken. Daarna is het tijd om de slaap te vatten, die je overigens niet lang hoeft te zoeken. Kijk nog even naar de sprookjesachtige lichtval, maar val niet in slaap! We gaan deze loft in Luxemburg weer verlaten, maar nemen je graag mee naar een volgend project. Kijk met ons mee naar de mooiste designideeën! 

Van het bruisende Luxemburg naar het ruisende bos. Klik hier voor een rondleiding door een prachtige woning die verscholen ligt tussen de bomen. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!