8 kleine dingen die een groot verschil maken kleine dingen die een groot verschil maken

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

8 kleine dingen die een groot verschil maken

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip
  door Future Light Design
Loading admin actions …

Je hoeft niet rijk te zijn om je huis een kleine oppepper te geven. Een grote verbouwing is ook niet nodig. Met kleine maar effectieve ideeën kun je in bijna elk deel van je huis grote verschillen maken. Deze kleine veranderingen zullen je stemming positief beïnvloeden en op die manier een rendement opleveren dat de 'investering' meer dan waard is. We presenteren je een compilatie van effectieve, maar praktische ideeën die je onmiddellijk kunt toepassen zonder een noemenswaardig budget te reserveren.

1. Coating van natuursteen

Bij een verandering in onze kamer of in onze keuken denken we vaak aan kleur. Een muur verven geeft snel een gevoel van vernieuwing en de kosten zijn relatief laag. Maar we hebben een eenvoudiger en beter idee voor je: natuursteencoatings! Deze nieuwe generatie coatings, die bijna elk type natuursteen kan voorstellen, is gemakkelijk toepasbaar en uiterst duurzaam. Niet duur, wel een fantastisch effect, zoals je hier op de muur en op de vloer ziet. 

2. Verse kruiden

 Keuken door Future Light Design
Future Light Design

Lakes By Yoo 2

Future Light Design

We kopen veel groenten, fruit en kruiden op markten en in de supermarkt. Je kunt echter eenvoudig de meeste aromatische planten zelf kweken. Peterselie, rucola, rozemarijn, munt, basilicum geven een geweldige smaak aan je gerechten, maar zorgen ook voor sfeer in je keuken en ruiken heerlijk!

3. Een sterke kleur op een muur

 Slaapkamer door Studio Artere
Studio Artere

Modern Blue view 2

Studio Artere

Met een kleur op de muur verander je het uiterlijk van een ruimte onmiskenbaar. Een prachtig contrast ontstaat als je een sterke kleur combineert met neutraal en een accentkleur voor de accessoires. In deze slaapkamer is dat perfect uitgevoerd. 

​4. Muurstickers

Muurschilderingen en decoraties zijn de afgelopen jaren op grote schaal verkocht. Ze zijn niet duur en ze zijn er in allerlei kleuren en patronen. Ze passen daardoor altijd in bij de inrichting van je huis. Verander de look & feel van je woonkamer binnen een paar minuten! En ben je er op uitgekeken, dan haal je de sticker er net zo vlot weer af. 

5. ​Seizoenskleuren

 Woonkamer door My Italian Living
My Italian Living

'Letizia' wooden sliding top coffee table by La Primavera

My Italian Living

Het is niet gemakkelijk om de kleur van sommige dingen in je huis te veranderen. Het veranderen van de kleur van je meubels is bijvoorbeeld kostbaar en lastig zijn. Maar je kunt tapijten en vloerkleden, kussens en andere kleine dingen en accessoires in verschillende kleuren gebruiken, afhankelijk van het seizoen.

6. ​Kamerplanten

Kamerplanten doen elke ruimte goed. Ze zorgen voor schone lucht en geven het gevoel van rust en natuur. 

​7. Decoratieve kaarsen

Geurkaarsen zijn heel populair. Er zijn verschillende formaten te koop in verschillende kleuren, passend in elk interieur. Ze kosten weinig maar brengen veel sfeer, zelfs als ze niet aan zijn!

8. Neem een kat!

Het nemen van een huisdier is een uiterst serieuze zaak. Kies geen dier voor decoratieve doeleinden of omdat je je verveelt. Toch kan een kat extra schoonheid aan je huis toevoegen. Een huisdier verbetert je humeur met warmte, veel liefde en aandacht. 

Een kat, lijkt je dat wat? Kijk dan hier: Miauw – Hoe bereid je je huis voor op een kat?

Ga je voor de kruiden, de kaars, of de kat ;-)
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!