Eigenzinnige woning met een eigentijdse stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eigenzinnige woning met een eigentijdse stijl

Stoa. Stoa.
Eclectische keukens van Deu i Deu Eclectisch
Loading admin actions …

In dit artikel gaan we je een bijzondere inrichting laten zien, met een zachte en delicate look die zeer eigentijds aandoet. Dominant zijn de witte, roze en paarse kleuren die een unieke visualiteit met zich meebrengen. Deze woning kent zijn gelijke niet, dit zullen we dadelijk zien. De stad waar de woning gerealiseerd is, is het prachtige Barcelona, niet alleen is de inrichting schitterend, ook de centrale ligging maakt deze woning tot een absolute topper. Denk je eens in hoe gemakkelijk het is om de stad te ontdekken als je slechts naar buiten hoeft te stappen om direct in de bruisende sfeer (op een aangename wijze) verwikkeld te raken. Kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden en doe gerust zelf wat inspiratie op!

Open

De keuken en de eetkamer zijn nauw met elkaar verbonden in de ruimte. Dat is natuurlijk niet verwonderlijk, want van oudsher zijn deze twee gebieden qua functie met elkaar verwikkeld. Ze liggen met andere woorden in elkaars verlengde. In deze mooie culinaire ruimte is er gekozen voor een strak design met een lichte industriële twist. Erg mooi is de hanglamp boven de eettafel, deze steekt qua kleur en vorm prachtig af bij de eettafel die eronder staat. Naast de eettafel zien we het minimalistisch vormgeven keukenblok, daaraan kun je heerlijk werken. De afzuigkap is groot en luxe van opzet; wat een eye-catcher! Een andere opvallendheid is de aangename lichtsfeer. En zeg nou zelf, we genieten toch meer van een maaltijd in een mooie ambiance! 

Andere hoek

Vanuit deze hoek kunnen we het gevarieerde kleurenschema van de keuken goed zien. Geheel buiten de verwachting treffen om we hier een frisse paarse tint op de muur aan, die eigenlijk al een beetje verraden werd door de paarse kopjes op tafel. Het servies en de wand gaan dus een leuke dialoog aan waardoor direct een mooie eenheid wordt gecreëerd. Tegen de wand staat het mooie dressoir waarin het servies bewaard wordt, dit meubelstuk geeft de keuken een klassieke look met een moderne touch. Je zou dit laatste ook ´nieuwerwets´ kunnen noemen; een eigentijdse twist met een puur en ouderwets charisma!

Woonkamer

In deze eigenzinnige woning treffen we ook een woonkamer aan die het wel heel gemakkelijk maakt om te ontspannen. De vele sofa´s en banken zijn de geschikte plek om te verpozen met familie en vrienden. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om weer wat vaker thuis te zijn, om daar te genieten van de vrije uurtjes. Niet verwonderlijk met de vele mogelijkheden die er nu op het gebied van de home entertainment bestaan. Ook het ouderwetse kletsen is een fijne manier om na een dag (of week) van noeste arbeid lekker bij te komen en daarbij zin te geven aan het leven (life with friends is better!). Deze woonkamer is ontworpen met de hulp van een expert; raadpleeg een professional voor de leukste ideeën. 

Slaapkamer

Het frisse, paarse thema heeft ook in de slaapkamer navolging gekregen. Ook qua comfort is deze kamer een replica van de kamers die we zojuist aan je hebben laten zien. Natuurlijk is deze kamer geheel toegerust voor zijn functie, namelijk het slaapvertrek van de woning- een zacht kleurenschema draagt bij aan een kalme ambiance waarin de bewoners de slaap snel kunnen vatten. We zijn vooral onder de indruk van het bed, dat zo groot is dat je je er wel drie keer in kan omdraaien, of is dit laatste slechts een droom. Hoe het ook zij, we zijn volkomen betoverd door dit prachtige slaapvertrek!

Badkamer

Stijl en charme zijn kernwoorden in dit eigentijdse appartement in Barcelona. Veel mensen zijn gecharmeerd van de stad en gaan er keer op keer weer heen in de vakantie. Hoe mooi zou het zijn als je jezelf de trotse eigenaar zou mogen noemen van deze exclusieve woning. De bewoners van dit pand zijn zeer blij met hun gepersonaliseerde thuis die werkelijk niets aan luxe te wensen overlaat! We zijn hier in de mooie badkamer aanbeland waar een sfeervolle spiegel en prachtig meubel het decor vormen voor het buitengewone genieten. Elke ochtend en avond maak jij het jezelf gemakkelijk tijdens één van je schoonheidsrituelen. Een kamer met een mediterraanse, sensuele vibe!

Slaapkamer

Een woonhuis in Barcelona is niets waard zonder een kinderkamer. Althans, dat vonden de bewoners. Het jonge gezin kon wel een mooie kinderkamer gebruiken, want iedereen weet dat kinderen een speels karakter hebben en zich zo nu en dan graag in een eigen wereldje terugtrekken. In deze slaapkamer moet dat zeker lukken! Als een speelse variatie op het paarse thema van zojuist, zien we hier een prinsessenthema waarbij voor een roze kleur gekozen is (roze en paars liggen dicht bij elkaar in het kleurenspectrum). Zo wordt er een verbondenheid tussen de ruimtes van de volwassenen en de kinderen tot uitdrukking gebracht. Dit zorgt tevens voor een mooie eenheid in de woning. In deze kamer kan worden gespeeld, geleerd en gedroomd. 

Klik hier voor een rondleiding door een prachtige woning in het bos. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!