Lekker leven in een woning met stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Lekker leven in een woning met stijl

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Soms kom je een woning tegen die een gevoel van verbazing en bewondering in je los maakt. We kunnen je met gepaste trots melden dat we vandaag weer zo´n woning voor je gevonden hebben. De unieke looks van deze woonstee zien we maar zelden. In de leefruimtes van dit huis heerst een excellent woonconcept dat helemaal tot leven wordt gebracht door een prachtige lichtval. We weten zeker dat je op de afbeeldingen hieronder het design zult zien dat jou gaat inspireren! Kijk daarom snel met ons mee en neem de mooiste ideeën over. 

Daglicht

Moderne woonkamers van homify Modern

Het eerste dat opvalt aan deze woning is het schitterende daglicht. Maar niet alleen deze beeldige lichtsfeer maakt de woning tot een thuis, ook de excellente woonideeën die we hier overal in de ruimte te zien zijn dragen een aanzienlijk deel bij aan de luxe sfeer. Overal zien we kleine beeldjes, bijzondere stoelen en delicaat vormgegeven accessoires die deze woning een persoonlijke touch geven. De bewoners hebben de kans gehad om samen met een expert deze woonkamer geheel naar hun persoonlijke smaak in te richten. Het resultaat mag er zijn! 

Andere hoek

Moderne woonkamers van homify Modern

De openheid van de woonkamer is een ander aspect dat tot de verbeelding spreekt. Het is overduidelijk dat deze leefruimte bedoeld is om geheel te ontspannen en daarbij om van het leven te genieten. Boeiend is het contrast tussen licht en donker (de gordijnen en de wanden bijvoorbeeld) waardoor deze ruimte een temperamentvolle look krijgt. De grote sofa en de beeldige stoelen bieden je de juiste plek om even uit te blazen. En wat een bijzonder kleed ligt er onder de salontafel met het glazen tafelblad. Deze keien zijn bijzonder uitvergroot en zorgen zo voor een unieke, ruimtelijke beleving in de kamer. Dit is typisch een designkamer, want de hoogwaardige kwaliteit spat er gewoon vanaf. 

Zitten

Moderne woonkamers van homify Modern

Even lekker zitten en genieten van je kamer met een artistieke sfeer. Deze leeskamer heeft alles in huis om je een fijne leeservaring te bezorgen. Ook als salon doet deze ruimte uitstekend dienst; samen met familie en vrienden gezellig converseren onder het genot van een kop thee. Je kunt het natuurlijk ook groots aanpakken door een high tea te organiseren. Alles kan hier! Let eens op de naïeve kunst aan de muur en het Afrikaanse masker. Wat je ook van deze kamer vindt, het is duidelijk dat we hier niet te maken hebben met een muurbloempje, deze kamer heeft een geheel eigen vibe en verraadt een uitgesproken mening over eigentijds design! De eigenaar van deze kamer is wereldwijs en belezen. Een supermooie kamer! Meer mooie ideeën voor je leeskamer kun je hier vinden. 

Ruimte

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

In dit excellent ingerichte appartement krijg je als bezoeker het gevoel een reis door de tijd te maken. Verschillende kamers hebben telkens een ander thema en een andere vibe, maar steeds laten deze uiteenlopende designs toch een duidelijke overeenkomst zien, namelijk de helderheid en de ruimtelijkheid die hen kenmerkt. Zo zien we hier een prachtige buste, een replica van de David van Michelangelo, deze is te vinden in Florence. Met de toevoeging van deze klassieker krijgt het interieur nog meer charisma. Let eens op de beeldige combinatie tussen de buste en de vintage spiegel daar achter. Vanuit deze positie hebben we een doorkijk die er niet om liegt! De bewoners genieten elke dag met volle teugen van hun woning, waarin het spel van licht wordt afgewisseld door een prachtige designervaring. Tot zover het kunstig ingerichte interieur. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste designideeën. 

Een kleine woning kun je superleuk inrichten! Klik hier voor speelse woonideeën!

Wat vind je van de stijl van de inrichting? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!