Zeer luxueuze moderne bungalow | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zeer luxueuze moderne bungalow

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Lopez-Fotodesign Modern
Loading admin actions …

Heb je een hekel aan traplopen maar wil je wel in een groot huis wonen? Dan is deze bungalow erg geschikt voor jou! Want dat is wat we je met enthousiasme presenteren: een zeer luxueuze moderne bungalow. Een heerlijk gelijkvloers onderkomen voorzien van alle gemakken en nog meer! Er is aan zowel het exterieur als het interieur zeer veel aandacht besteed door architecten en interieurarchitecten. De fotografen van Lopez-Fotodesign hebben prachtige plaatjes van het geheel gemaakt zodat we op ideale wijze dit bouwwerk kunnen kijken.

Paviljoens

Als je voor de bungalow staat dan heb je het idee dat het gebouw uit meerdere paviljoens bestaat. En dat klopt in feite ook, het huis wordt als het ware gevormd door twee heel verschillende ontworpen gedeeltes, die door middel van dakramen met elkaar verbonden worden. Het geeft een heel speels effect en daarmee wordt een moderne en hedendaagse bungalow gecreëerd.

Licht

Licht is een erg belangrijk onderdeel van de vormgeving van dit huis. Ramen zijn meer dan voldoende aanwezig, en ook bij een eerste kijkje door de ramen zie je dat aan de verlichting in het huis heel veel aandacht is besteed. Wat ook opvalt, is dat het gebouw heel onderhoudsarm is gebouwd: aan de buitenkant is veel gebruik gemaakt van kunststof en metaal.

Massief

Het kubistische gedeelte van het huis heeft een massief en wat meer gesloten karakter dan de gedeelte met het schuine dak. Maar voor ons nog veel interessanter om te zien, is de diepte die in dit huis aanwezig is. Bij een eerste blik zou je niet zo veel ruimte verwachten.

Leefruimte

De leefruimte in de bungalow is volgens een open concept opgebouwd. Woonkamer, eetkamer en keuken zijn allemaal ondergebracht onder het schuine dak. Een grote schuifpui biedt toegang tot het terras en zorgt voor heel veel licht in de witte ruimte. De luxaflex, die het zonlicht kunnen filteren, zijn ook op een creatieve manier aangebracht: ze volgen de schuine vorm van het dak! Een leuke oplossing die een speels element aan de inrichting toevoegt.

Schitterende eenheid

De keuken en de eethoek vormen een schitterende eenheid, maar zijn tegelijkertijd heel duidelijk van elkaar gescheiden. De opstaande rand op het aanrecht zorgt daar vooral voor. Erg comfortabel is dat ook de keuken een eigen schuifdeur naar de tuin heeft. Ideaal als je in de tuin wilt eten, extra omlopen vanuit de keuken is niet nodig! En dan hebben we de met zorg uitgezochte meubels. Modern met een creatieve twist!

Dakramen

De dakramen die de twee eenheden van het huis verbinden, zijn hier goed te zien. Het geeft een heel ruim gevoel, want stel je eens voor dat deze dakramen hier niet geplaatst waren! Naast daglicht zorgen de ramen ook voor een heel natuurlijk gevoel, het is bijna alsof je onder de bomen doorloopt.

Multifunctionele ruimte

Als je in een aparte ruimte wilt eten dan is dat hier ook mogelijk! Maar dit is ook een heerlijke plek om afgezonderd te kunnen werken of studeren. Een praktijk aan huis zou ook een mogelijkheid zijn.

Ruimtelijk effect

Het ruimtelijke effect is al vaker naar voren gekomen en komt tot een hoogtepunt in deze slaapkamer. Wat een fantastisch effect geeft de grote spiegel! Erg praktisch is ook de plaatsing van deze spiegel naast de kledingkast. En let ook zeker op het simpele, maar zeer charmante kaptafeltje!

Lekker in bad

Een heerlijk bad nemen in een zeer ruime en ontspannen badkamer. Wat een heerlijke luxe! Maar dat is nog niet alles.

Sauna

De badkamer is ook voorzien van een sauna, laat het bad maar volstromen met koud water! Nog zo’n heerlijke luxe van dit huis.

Extra badkamer

Zelfs voor een extra badkamer was ook nog ruimte. Ideaal voor gasten of voor de kinderen. En dat allemaal in een gelijkvloerse woning.

Heb je de smaak van bungalows te pakken gekregen? Bekijk dan ook zeker dit project.

Zou je ook graag een gelijkvloerse en vrijstaande woning willen hebben? We zijn benieuwd aar jouw wensen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!