Een spetterende studio

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een spetterende studio

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Keuken door homify,
Loading admin actions …

Van gigantische villa tot piepkleine studio, op homify zijn huizen in allerlei soorten en maten te vinden. Maar dat zelfs de meest kleine huizen de moeite van het bekijken meer dan waard zijn, bewijst dit project wel! Een kleine studio met een spetterende en grootse uitstraling. De experts van CLAUDIA ALBERTINI & CHRIS SILVEIRA ARQUITETOS hebben een zeer kleine ruimte zo weten te presenteren dat het groots lijkt. Je zou verwachten dat je dat met een minimalistische inrichting voor elkaar zou kunnen krijgen, maar het geheel is juist heel vol en bont ingericht. De hoogste tijd om eens een grondig te gaan kijken!

Een bont geheel

 Keuken door homify,

Een eerste overzichtsfoto van deze studio laat een zeer bont geheel zien. Maar het ziet er wel erg mooi uit! Een moderne uitstraling met een vintage randje. En zeker door de grote ramen en het balkon oogt het kleine huis toch behoorlijk ruim. Hoe kan dat met zo veel spullen in de kamer vraag je je haast af! Om een beter inzicht in de indeling van de ruimte te krijgen gaan we even van perspectief veranderen.

Spiegels

 Woonkamer door homify,

Een blik op het gedeelte van de studio dat als woonkamer is ingericht, laat zien dat spiegels een van de geheimen achter het grote ruimtelijke effect van het huis zijn. Maar dan niet alleen de spiegels zelf, door enkele kunstwerken op de spiegels aan te brengen wordt er nog meer diepte aangebracht. Een erg slimme oplossing die ook nog eens heel veel extra gezelligheid in de ruimte aanbrengt. Het mooie hoogpolige vloerkleed verhoogt de huiselijkheid nog eens extra, en een zeer kunstzinnig klein tafeltje zorgt dat je geen grote salontafel meer nodig hebt.

Grootse kleine keuken

 Keuken door homify,

De keuken mag dan qua afmetingen erg klein zijn, hij oogt erg groots! De zeer aantrekkelijke kleurencombinatie van zwart, wit en rood helpt daar ook zeker aan mee. En de eettafel is ook weer een waar kunstwerk en dat geldt niet minder voor de prachtige stoelen. Aan design is in deze studio absoluut geen gebrek!

Slaapkamer

 Slaapkamer door homify,

Ook al maakt de slaapkamer ook deel uit van de ‘grote’ ruimte, door een kastje en een glazen afscheidingswand ontstaat toch echt het gevoel van een aparte slaapkamer. Door juist in dat gedeelte wat een wat rustiger kleurenpatroon te gebruiken, wordt dat gevoel alleen nog maar meer vergroot. Fijn is ook dat er airco is aangebracht, maar het meest luxueuze is toch de beamer! Zie je dat een stukje matglas in de afscheidingswand samen met de beamer een heuse thuisbioscoop wordt? En wie wil nou niet film kijken in bed!

Kastruimte

 Eetkamer door homify,

Ook kastruimte is in de slaapkamer aanwezig. Door de grote spiegels op de deuren van de kast kunnen de bewoners goed zien hoe ze voor de dag komen en wordt bovendien ook het ruimtelijke effect extra versterkt.

Gezelligheid

 Slaapkamer door homify,

Je krijgt toch absoluut geen klein gevoel van deze studio als je in bed ligt? De ruimte ziet er erg gezellig uit en geeft een zeer comfortabel gevoel. En je ziet het grote projectiescherm nu nog beter, zet die film maar aan!

Details

 Slaapkamer door homify,

Aan details en accessoires is ontzettend veel aandacht besteed. Een heerlijk eclectisch gevoel is het gevolg en alle accessoires zijn bovendien kleine kunstwerken!

Chique badkamer

 Badkamer door homify,

De badkamer is ook zeer geslaagd en misschien nog wel mooier dan de rest van de studio! Vooral de zeer chique uitstraling valt hier op. Dit is alles behalve een standaard badkamer en benadrukt nog maar weer eens hoe ontzettend veel aandacht door de interieur experts aan deze studio is besteed. 

Conclusie: een studio kan haast niet mooier worden dan dit. Of toch wel? We hebben misschien nog een ander project dat, weliswaar in een geheel andere stijl, deze studio van de troon kan stoten.

Dit project geeft ons heel veel inspiratie. Hoe zou jij een kleine studio inrichten?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!